Muž v Praze ohrožoval zbraní nájemníky domu

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy

Georg

Příspěvek#2 » čtv 12. led 2012, 17:58

"zbraň byla pouze maketa."

Bohužel obrázek dnešní doby. Takových magorů je v téhle republice plno. Osobně jsem se s podobnými setkal již několikrát. Nic příjemného, dokonce jsem měl i železo v ruce.

Evogunit

Příspěvek#3 » stř 18. dub 2012, 11:53

Chtěl bych vědět, jak by to dopadlo, kdyby v tu chvíli šel kolem někdo z nájemníků s legálně drženou zbraní a toho vola sejmul. Právo by jistě bylo na straně sociopata, který kolem sebe šíří strach a agresi. Jemu podobného máme v baráku taky a úpřímě nevím, jak bych reagoval. Jsem totální flegmatik a všechny konflikty jsem vždy okecal, ale konkrétně na takové opilecké typy jsem už dost agresivní i já :cry:

AEndy

Příspěvek#4 » stř 18. dub 2012, 13:13

Lepší je zalízt pod šutr nebo dělat suchou větev. Pokud nebude ohrožovat mě nebo mojí rodinu, ať si ho zpacifikujou orgáni. Když ho zpacifikuješ ty, orgáni si odvedou i tebe.

Evogunit

Příspěvek#5 » čtv 19. dub 2012, 09:12

To je sice pravda, ale kdyby to nebyla maketa a k něčemu opravdu došlo (kdyby třeba smrtelně postřelil mou oblíbenou sousedku, která by se vylezla podívat, co se to děje), tak bych s tím žít nechtěl :? Takový to .... to se mě netýká, nemám po pár zkušenostech (beze zbraní) za dobrou vlastnost svých spoluobčanů. I když mnozí na hrdinství již dojeli ;)

Zpět na