Neprůstřelná vesta z Nokií, aneb X2 zastavila kulku ;-)

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
IvosC

Příspěvek#1 » úte 21. srp 2012, 09:46

Vaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » úte 21. srp 2012, 09:59

Nevím, nejsem expert ale když je díra skrz tak to to asi nezastavilo ne? Pokud by to držel před obličejem tak by měl chlapec docela smůlu. A vyhnutí zadního krytu na té fotce směrem ven taky moc neodpovídá...

Ačkoliv ve filmu "Presidentova dcera" jsme mohli vidět kterak motora v náprsní kapse zastavila střelu z lovecké pušky... a americké filmy přeci nelžou

mobil-man

Příspěvek#3 » úte 21. srp 2012, 10:13

Je to blbost. Spis nekdo prostrelil telefon umyslne a pak k tomu pro zajimavost udelal takovy pribeh.
1) udajne telefon zastavil strelu - vzdyt je deravej naskrz!
2) drzel ho pred sebou v ruce, kdyz natacel - a strela letela smerem od displeje (?!), pri zasahu by ho neudrzel ani obema rukama.
3) trocha testovani... http://www.youtube.com/watch?v=Tmut9NOtvnY , velikost podobna mobilu, ale silny plech a ne 1cm plastu...

IvosC

Příspěvek#4 » úte 21. srp 2012, 11:26

A proč si myslíte, že jsem přidal k tomu titulku tenhle smajlík " ;-) " ?

mobil-man

Příspěvek#5 » úte 21. srp 2012, 12:19

Vzhledem k diskuzi pod tim clankem bych uvazoval nad tim, ze ten mobil preci jenom zastavil neci kulku. :lol:
aneb Dostal kulkou mezi lopatky, nebo lopatkou mezi kulky? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(Omlouvam se za OT, ale nekdo mi v te diskuzi erudovane vysvetlil, ze strili kulkama a ja jsem blbecek, takze na to mam pravo.)

Zpět na