Vadný náboj roztrhl pistoli.
Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
- dan
Příspěvek#46 » čtv 28. lis 2024, 12:29
To je tve obcanske pravo. A jeho obcanske pravo je domahat se soudne toho, o cem si mysli, ze na to ma narok. Jestli ho po pravu ma nebo ne rozhodne prave ten soud. Takze bych z toho nerozdmychaval jakekoliv emoce. Nejde o vic nez "standardni uredni postup" ...Sobiho píše:nebudu se po půl roce soudit
- pH13
Příspěvek#47 » čtv 28. lis 2024, 13:28
Jarda.Jezek píše:Jak je možné, že to střelec nevěděl a náboje Limit vůbec kupoval, když my všichni to víme už odjakživa.
"Vy všichni" možná ano, ale to neznamená, že každý. Například já chodím na střelnice už dobrých pět let, v rodině mám dokonce správce, tohle fórum čtu cca tři roky, ale o nábojích Limit jsem nikdy neslyšel. A přiznám se, že když jdu nakupovat náboje a zjistím, že existuje zajímavá alternativa, tak mě fakt nenapadlo jít na fórum (jedno z několika populárních) se podívat, jestli tam dotyčné náboje nemají vlákno.
Takže tohle bych dotyčnému nevyčítal. K ostatnímu (zlatokopectví, PTSP atd.) se nevyjadřuji, dotyčného neznám, u případu jsem nebyl a necítím potřebu si na to dělat názor.
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1437
- Jarda.Jezek
Příspěvek#48 » pon 17. bře 2025, 07:32
Tak původně jsem chtěl tenhle příspěvek dát do vtipů, pak do vlákna mwarms, ale tady to bude možná nejlepší, jako varování před spojením dvou borců, které ve mně naplňuje představu, jak může vypadat zoufalství na druhou.

https://www.limit.cz/edice-miss-wick-na ... 4-grs-pcc/
Mám obavu, že ladění je obal, schválení pusinka a profesionálem ukňouranec.
Ale jestli to pro někoho bude mít aspoň placebo efekt, tak bude hned lepší střelec.
Kdo nečetl, nechť si před nákupem přečte zbytek tohoto vlákna.
Hodně štěstí. Bude potřeba víc, než kdy jindy.

https://www.limit.cz/edice-miss-wick-na ... 4-grs-pcc/
Mám obavu, že ladění je obal, schválení pusinka a profesionálem ukňouranec.
Ale jestli to pro někoho bude mít aspoň placebo efekt, tak bude hned lepší střelec.
Kdo nečetl, nechť si před nákupem přečte zbytek tohoto vlákna.
Hodně štěstí. Bude potřeba víc, než kdy jindy.
- DesertEagle
- DesertEagle
Příspěvek#50 » pon 17. bře 2025, 10:36
Ve zbranovém životě i businessu všichni sekáme dobrotu. Držitel nechce po facce v baru přijít o noty, firma nechce přijít o licenci. Na CUZZS už 2x možná 3x no limit řešený a vyrabí si veselé dál a ve stejné ne-kvalitě. Osobně nechápu, jak by tohle někdo duševně způsobilý mohl koupit. Linak no limit matche je dobrý vtípek a veselá anekdota. Vybočují mám obavu sakra hodně.
- Hankye
Příspěvek#52 » pon 17. bře 2025, 12:20
No mě se třeba lauf od gen2 glocka nafouknout podařilo ... vlastně jsem to nepoznal ... jen jak jsem vystřelil tak se mi o otvor v závěru pro hlaveň ta hlaveň zasekla ... 6k výměna laufu v rakousku a 1/4 roku sem si počkal. Lessons learned, powder check aplikován a od té doby no problemo, na vině disk LEE PRO AUTO DISK POWDER MEASURE
- Hankye
Příspěvek#56 » úte 18. bře 2025, 15:45
Murphy píše:Stacis zareagovat, kdyz strilis dvoustrely, pripadne vic rychle za sebou? Kdyz je kolem hluk i od vystrelu ostatnich? Vzdycky?
Tak jest ... v pohybu při střelbě ve dvou vploše, když hlídáš parťáka ...neco jinyho je mířenka ze stavu .... dokonce sem nekde mel i video .. prakticky bych nepoznal ze se udalo neco jinak krom toho, ze se to zaclo zasekavat. Dalsi vec je kdyz mas podsypano tak ze to skoro vyleze z hlavne vs neni tam zadny prach a rycne jen zapalka
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1437
- Jarda.Jezek
- Murphy
- Gimpel
Příspěvek#60 » úte 18. bře 2025, 17:43
Murphy : dle mých zkušeností - 1× .22 LR + 1× 9 Luger + 1× .22 LR, toto ze třech různých, hodně odlišných zbraní.
Slabou ránu (jen zápal chči zápalka) co nepřbije samonabíječku, jsem rozpoznal snadno vždy (3×). Dle mého názoru toto nepoznají a palbu nestopnou a sami si zbraň přebijí jen ti, co cit pro bouchačky nemají.
Kdy byly dvojvstřely, mířenka, nebo kropení si nepamatuji.
U revolveru jsem slabou ránu neměl a relativně málo to zkušeností s nimi mám, že k tomuto se nevyjadřuji.
===============================================================
Jarda.Ježek : je to tak.
Slabou ránu (jen zápal chči zápalka) co nepřbije samonabíječku, jsem rozpoznal snadno vždy (3×). Dle mého názoru toto nepoznají a palbu nestopnou a sami si zbraň přebijí jen ti, co cit pro bouchačky nemají.
Kdy byly dvojvstřely, mířenka, nebo kropení si nepamatuji.
U revolveru jsem slabou ránu neměl a relativně málo to zkušeností s nimi mám, že k tomuto se nevyjadřuji.
===============================================================
Jarda.Ježek : je to tak.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva