Myslivec zastřelil muže
Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
- kleofash
Příspěvek#2 » pon 5. srp 2013, 07:15
Taky jsem to četl. Jsem moc zvědavý na další skutečnosti, které se někde zveřejní (pokud se zveřejní).
Tedy zejména to, zda střílel na srnku a on tam byl chlap, nebo zda to bylo celé úplně jinak. Bohužel někteří novináři zveřejní kdeco, co jedna paní povídala
Pokud je to opravdu střelba "něco tam bylo, myslel jsem, že to může být srnka, tak jsem to tam našil" tak to potěš koště...
Tedy zejména to, zda střílel na srnku a on tam byl chlap, nebo zda to bylo celé úplně jinak. Bohužel někteří novináři zveřejní kdeco, co jedna paní povídala

Pokud je to opravdu střelba "něco tam bylo, myslel jsem, že to může být srnka, tak jsem to tam našil" tak to potěš koště...
- Mobster
- mikymoto
Příspěvek#5 » čtv 6. lis 2014, 10:48
Tak máme pána odsouzeného. Dle informací to našil do spacího pytle na posečeným poli.
Co mě ale zaráží je absence lítosti nad tím co udělal a rozčílení nad tím, že byl odsouzen. Pán je asi mírně asociál.
http://www.novinky.cz/krimi/352703-opily-myslivec-zastrelil-na-poli-spiciho-muze-dostal-3-5-roku.html
Co mě ale zaráží je absence lítosti nad tím co udělal a rozčílení nad tím, že byl odsouzen. Pán je asi mírně asociál.
http://www.novinky.cz/krimi/352703-opily-myslivec-zastrelil-na-poli-spiciho-muze-dostal-3-5-roku.html
- mikymoto
Příspěvek#6 » čtv 6. lis 2014, 11:27
Jiný server, trochu jiné informace - a pak si věř zprávám.
http://brno.idnes.cz/soud-s-myslivcem-co-zastrelil-trampa-rozsudek-fq3-/brno-zpravy.aspx?c=A141106_090211_brno-zpravy_kol
Na Novinkách 5,5 milionu odškodnění, na Idnes více jak 6 milionů. O alkoholu tentokrát žádná zmínka.
http://brno.idnes.cz/soud-s-myslivcem-co-zastrelil-trampa-rozsudek-fq3-/brno-zpravy.aspx?c=A141106_090211_brno-zpravy_kol
Na Novinkách 5,5 milionu odškodnění, na Idnes více jak 6 milionů. O alkoholu tentokrát žádná zmínka.
- Grasel
- graver
Příspěvek#8 » sob 8. lis 2014, 17:53
Grasel: ovládej se. Sám nevěříš tomu, že věděl, na co střílí. Realita je mnohem jednodušší. Nebyl to normální vrah, ale normální myslivec. Pustil to do fleku, opticky odlišeného od pozadí, aniž by se obtěžoval komplikovanou úvahou ohledně povahy cíle. Nikdy nepochopí, co udělal špatně.
- Grasel
- dave-cz
Příspěvek#10 » sob 8. lis 2014, 18:17
Grasel píše:A to že ,, nepochopí co udělěl špatně" snad ani nemůžeš myslet vážně...
V tom článku na Novinkách to píšou:
Kocián před soudem neprojevil žádnou lítost, pozůstalým se neomluvil. „Jeho chování pro mě bylo šokující,“ prohlásil po jednání státní zástupce.
- graver
Příspěvek#11 » sob 8. lis 2014, 18:33
Grasel: zřejmě jsi nepochopil, co píšu. Já ho neomlouvám, naopak. Jen se ti snažím říct, že spravedlivé nasrání by tě nemělo nutit říkat blbosti. Takže ještě jednou: "myslivec" je nepochybně jen další tupan v kamizole, bezhlavě pálící po všem, co sám považuje za terč, ale nemyslíš si vážně, že věděl, že střílí na chlapa a chtěl ho zabít, že ne?
Že to hovado nikdy nepochopí, co udělalo špatně, myslím zcela vážně a je mi velmi lhostejné, jak to vidíš ty.
Že to hovado nikdy nepochopí, co udělalo špatně, myslím zcela vážně a je mi velmi lhostejné, jak to vidíš ty.
- franta599
- franta599
Příspěvek#14 » ned 9. lis 2014, 17:11
Kublajchán: kdyby to byl ojedileny připad tak nic nerikam ale střelba myslivcu na cokoli se hne je u nas posledni dobou oblibená činnost kdy naposled bežny držitel zbrane pri použiti v sebeobrane nekoho zastřelil omylem protože vystřelil kam nevidel ? ja si nepamatuji jediny připad. U nas se ty nehody u myslivcu stavaji hoodne často a když jsem videl par myslivcu tak řikajic "v akci" divim se že se jeste nevystřileli
a dalši vec jak si vubec nekdo kdo nahulváta odpráskne človeka dostat jenom neco prez 3 roky ??? a jeste si stežovat no to snad nemysli važne 15 let za vraždu bych mu napalil to by chlapci v zelenym už priste alespon premyšelli jestli střelit do tmy jenom proto že se tam "neco" hnulo
jak už nekdo napsal aby se človek bál jit do lesa protože ty hova..a proste strili na to co se hne
nebo dalši jednodužsi řešení ploošný zákaz střelby mimo střelnice a když už neco ulovit tak to rozhlásit par dni předem aby tam nikdo nechodil
a dalši vec jak si vubec nekdo kdo nahulváta odpráskne človeka dostat jenom neco prez 3 roky ??? a jeste si stežovat no to snad nemysli važne 15 let za vraždu bych mu napalil to by chlapci v zelenym už priste alespon premyšelli jestli střelit do tmy jenom proto že se tam "neco" hnulo
jak už nekdo napsal aby se človek bál jit do lesa protože ty hova..a proste strili na to co se hne
nebo dalši jednodužsi řešení ploošný zákaz střelby mimo střelnice a když už neco ulovit tak to rozhlásit par dni předem aby tam nikdo nechodil
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí