Hrdina zastřelil útočníka v Ottawě

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
maravysta

Příspěvek#1 » čtv 23. říj 2014, 13:27

marty14

Příspěvek#2 » čtv 23. říj 2014, 14:55

Nikde v našich médiích nevidím oslavné ody na legály,kteří ví co dělat když jde do tuhého.Vždy je to naopak,padouch s nelegálně drženou zbraní něco vyvede a hned je třeba utáhnout šrouby samozdřejmě těm s legálně drženou zbraní.Jinak Kevin Vickers má můj respekt.

mikymoto

Příspěvek#3 » čtv 23. říj 2014, 15:09

Tak v diskuzi sice neznějí požadavky na okamžité zavedení povinnosti držet zbraň pro každého občana nad 18 let, ale zároveň tam nikdo nezpochybňuje to, že ho zastřelil po právu.Je tam i pár názorů podporujících legální držení - což je pozitivní. Jako jediný negativ mi tam vyzněl komentář, že coby osoba zodpovědná za bezpečnost to vlastně měl v popisu práce a nikdo jiný by tu zbraň mít neměl. V souvislosti s tím mě trochu překvapilo, že si pro tu zbraň musel odběhnout do kanceláře a neměl ji u sebe. No hlavně že to stihnul.

Škoda jen, že to nezvládl ten kluk před parlamentem. Toho ale předpokládám musulman hrdinně střelil tak, že neměl šanci zareagovat. Aspoň, že se mu ve jménu Alaha nepodařilo dílo dokončit a mohl tak zemřít mučednickou smrtí. Ale jak říkám - mohl umřít dřív, než někomu ublížil.

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » čtv 23. říj 2014, 15:24

Docela sem se bavil čtením těch novinářských výplodů, jak prý jednou přesně mířenou ranou zneškodnil útočníka :mrgreen: ale když se podíváte na youtube na video, tak je slyšet jedna rána z pušky, 3 sec pauza a pak palba z pistolí jak u Verdunu, během necelých 7 vteřin sem napočítal nejmíň 25 výstřelů a to nestřílel jeden policista ale bylo jich tam několik s pistolema v rikách. Holt nějakýho toho hrdinu asi potřebujou stůj co stůj ;)

mikymoto

Příspěvek#5 » čtv 23. říj 2014, 15:34

Ale to se přeci nevylučuje.
Střílel jistě jen ON a ostatní mu pouze úslužně podávali své nabité pistole, aby se nezdržoval výměnou zásobníků :D
Maximálně ho z bezpečí jistili, kdyby náhodou.

robokop

Příspěvek#6 » čtv 23. říj 2014, 16:37

Taky mě ta palba z odhadem desítky pistolí překvapila. A pistole ostrahy v kanceláři? Jednou na tu mírumilovnost naše demokracie dojede.

Serz

Příspěvek#7 » pát 24. říj 2014, 08:34

Obrázek

Zpět na