Varovný výstřel proti psovi

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
Kečup

Příspěvek#16 » úte 21. črc 2020, 18:45

On to ví moc dobře tak jako ostatní -- nic osobně ale přečti si to ;) ;) ;) Omlouvám se ta OT

ViralWinter

Příspěvek#17 » úte 21. črc 2020, 19:22

Intimka jenom zkouší rozjet flame, neřešil bych. Už jen to, jak “bezchybně” vyhodnotil situaci z mizerného videa z kamery projíždějícího auta... :D

skagerak

Příspěvek#18 » úte 21. črc 2020, 19:24

Int1m1thy píše:@kecup: pro ty pomalejsi: ABY ZNAL NA CO SEM TADY NARAZEL!

Zas asi nemá moc cenu tahat do jednoho vlákna nějaké spory (názorové či osobní) z jiného vlákna, kterým rozumí jen účastníci nebo zasvěcení od druhého stupně výše ...

Blacky

Příspěvek#19 » úte 21. črc 2020, 19:25

Hele vazne se vam nikomu nezda, ze to je nahrany?

paza

Příspěvek#20 » úte 21. črc 2020, 19:28

No přiznám se, že ten záznam je jakoby moc náhodný a přesný pro popis situace a případnou obhajobu...
Také mě to napadlo, ale může být náhoda, že tam zrovna vhodně zůstalo stát auto se zapnutou kamerou, ale ona se autokamera, když auto stojí, obvykle hned vypne, ale pokud nechal běžet motor, tak ano, měl tak velké štěstí...

Int1m1thy

Příspěvek#21 » úte 21. črc 2020, 19:34

jestli ti tohle pride jako mizerne video tak jo no :D vse co jsem napsal je jasne z videa patrno, pokud si slepej stim nepomuzu, zadnej flame pouze fakta

skagerak: mas pravdu, ale nemohl sem si to odpustit...

paza: tak to vymen kameru v aute ;) auto tam nestalo, auto tam projizdelo a pak zastavilo...

lidi koukali jste vubec na to video?

paza

Příspěvek#22 » úte 21. črc 2020, 19:38

No musíš číst (!), právě to tak píšu, že pokud se vypne zapalování, tak se kamera vypne, pokud se zapalování nevypne (pokud ten projíždějící jen zastavil a motor nechal běžet), tak kamera běží a potom měl štěstí...

Jinak jo, koukali, proč se ptáš??? :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) paza dne úte 21. črc 2020, 19:41, celkem upraveno 1 x.

Int1m1thy

Příspěvek#23 » úte 21. črc 2020, 19:40

dyt je tam slyset ze motor bezi :D lidi... koukejte na ty videa se zvukem, nejlepe sluchatkama a na necem vetsim... :D unikaji vam dulezite detaily...

paza

Příspěvek#24 » úte 21. črc 2020, 19:43

Jéžišmarjá, já si to musím zesílit naplno, já jsem to neslyšel, no to je malér, to jsem ale zase udělal fauxpaux :lol:
Od teď žádné video bez zvuku :o

Cemada
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#25 » úte 21. črc 2020, 19:55

Jako fakt tu chcete řešit, že zrovna okolo jelo auto s kamerou a že se kamera nevypnula když zastavil?
Mimochodem, kamera může běžet i při vypnutém motoru.

Int1m1thy

Příspěvek#26 » úte 21. črc 2020, 20:09

strela udajne trefila zed par cm nad hlinou a odrazila se do travniku

JardaB

Příspěvek#27 » úte 21. črc 2020, 20:14

spatne je uz to, ze se takova banalita az tak moc resi. Situace byla IMHO vyresena naprosto dobre a bez nasledku, mozna kousek cementu bude potreba...

jihlavak

Příspěvek#28 » stř 22. črc 2020, 08:35

Mě hlavně zaráží tohle vyjádření zřejmě od PČR: " V druhém případě zjišťujeme, jestli bylo použití zbraně adekvátní. Žena totiž upadla proto, že se zamotala do vodítka,“ .
To je přístup co se mi hodně příčí. Věc je tady nad slunce jasná ale nějaký s prominutím hovado bude řešit, jestli ji porazil pes přímo, nebo se zamotala do vodítka. Přšesně takhle by totiž, podle mého skromného názoru, dopadl kdokoliv jinej, kdo by neměl to štěstí a nenatočil ho někdo zvenčí. Tady pán je strážník, tak může být v klidu. Jim a policistům mimo službu projde víc, než ostatním. Ale chraň Bůh, aby tam byl bez kamery někdo jinej.

tomasek

Příspěvek#29 » stř 22. črc 2020, 09:42

Nazdar, junáci,
včera dávali reportáž na nově
https://tn.nova.cz/clanek/staford-presk ... rilet.html

Chci se zeptat varovný výstřel , neměl by jít do vzduchu, podle toho videa mohl trefit "cihlový plot" a mohlo dojít k odrazu, v reportáži je , že střelil do trávníku

střelec pracuje u MP plzeň

v odkaze je i anketa - můžete hlasovat

skagerak

Příspěvek#30 » stř 22. črc 2020, 10:02

varovný výstřel je (může být) riziko, zvlášť když se na střely, které se méně odrážejí patří jako na střely se "zvýšeným ranivým účinkem" , ale do vzduchu to taky nemusí být vždy úplně ok .

Zpět na