Varovný výstřel proti psovi

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
paza

Příspěvek#61 » čtv 23. črc 2020, 18:28

No je vidět, že o psech toho moc nevíš, normální člověk psa, kterého zná a ví že je mazel, na pozemku logicky určitě nepřivazuje a to ani když čeká řemeslníka či někoho jiného, on je totiž každý pes jiný a každý potřebuje jiný přístup, ale to bys zjistil, kdyby ses psů panicky nebál a nějakého bys měl... :D

Hujer Viktor

Příspěvek#62 » čtv 23. črc 2020, 18:48

můžou mi místní znalci psů vysvětlit jak dokáže řemeslník pustit ven vychovaného psa?
jestli někdo nezvládá výcvik, tak holt pes musí v určitých situacích na vodítko
psů se nebojím, ale idiotů mezi majiteli ano. nezvládnutá výchova psa a arogance až do nebe

milanvpg

Příspěvek#63 » čtv 23. črc 2020, 21:39

Jojo, z té zdi zaútočil typický vycvičený pes - mazel..... :roll: Nebo to vlákno už není o útoku psa?...

Kečup

Příspěvek#64 » pát 24. črc 2020, 04:52

Já bych řekl že toto vlákno je od začátku,. JEDNA PANÍ POVÍDALA :) :)

Jarda89

Příspěvek#65 » pát 24. črc 2020, 05:53

Jako už to bude dost konspirační teorie ale hned při prvním shlédnutí videa jsem si říkal: Dobře tu scénku sehráli... Neříkám, že se to takhle nestalo ale ty reakce okolostojících byly minimálně zvláštní (stojí a čumí jak kompars kterej se rozběhne až na povel), auto s kamerou projíždí v ideální chvíli, stržená matka na zem.... Chyběl jenom úsměv do kamery při natahování (to jako vážně někdo nosí toho upa nejvíc bezpečnýho mlocka bez náboje v komoře?)
Nevim teda jak vám, ale mě zásuvka zapalovače funguje i bez klíčků. Psovi můžem šlehnout kdykoliv... Náš vlčák je taky mazel ale v životě bych si nedovolil ho nechat na volno, když má přijít cizí člověk.

sonor

Příspěvek#66 » pát 24. črc 2020, 06:21

Že ti lidé stojí, čumí a nepomohou? Vážně se ptáš proč?

Jarda89

Příspěvek#67 » pát 24. črc 2020, 06:40

Stojí, čumí do zdi a pak si v klídku odkráčí? Nevím jak ty, ale já bych aspoň pomohl paní stoupnout. V dnešní době nelze věřit ničemu... Fakt bych se nedivil, kdyby se za pár dní objevilo něco podobnýho a v režii sluníček...

Piggy

Příspěvek#68 » pát 24. črc 2020, 07:06

Cemada píše:Je tedy jen otazka jak moc tech 34J boli pri velikosti strely.
Zhruba 20 J/cm^2 pronikne kúží, 50 prorazí lebku.

Cemada
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#69 » pát 24. črc 2020, 07:11

Díky.

Pro ostatní: fakt si myslíte, že to celé má scénář? Včetně ofiko vyšetřování policií?

sonor

Příspěvek#70 » pát 24. črc 2020, 07:19

Jarda89 píše:Stojí, čumí do zdi a pak si v klídku odkráčí? Nevím jak ty, ale já bych aspoň pomohl paní stoupnout. V dnešní době nelze věřit ničemu... Fakt bych se nedivil, kdyby se za pár dní objevilo něco podobnýho a v režii sluníček...

Samozřejmě, že bych se snažil jakkoli pomoci, byl jsem tak vychován, ale lidem se už nedivím, prostě je taková doba, kdy každý na každého sere.

pavelg

Příspěvek#71 » pát 24. črc 2020, 07:20

Ví se něco o tom autorovi videa? Vypadá to na výletníky z Ostravska.

Jarda89

Příspěvek#72 » pát 24. črc 2020, 07:24

To se asi dozvíme nebo spíš nedozvíme až ukončí vyšetřování, jestli vůbec nějaký je. Ale jako svědci musí být někde zapsaní. Nedávno jsem jel za autem do kterýho vlítlo upadený kolo z protijedoucího střepu a taky jsem byl v záznamu jako svědek.

Cemada
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#73 » pát 24. črc 2020, 07:31

Nooo, fakt je, že si média vymýšlí kde co.
Ale jdou tak daleko, že si vymýšlejí i prohlášení policejní mluvčí?

v.k.

Příspěvek#74 » pát 24. črc 2020, 08:04

Jarda89 píše:Stojí, čumí do zdi a pak si v klídku odkráčí? Nevím jak ty, ale já bych aspoň pomohl paní stoupnout. V dnešní době nelze věřit ničemu... Fakt bych se nedivil, kdyby se za pár dní objevilo něco podobnýho a v režii sluníček...

Ani si neumis precist zakladni znama fakta, ale uz vynasis soudy ohledne sehraneho videa. Ti dva kluci jsou synove strelce. Nejprve jsou z onoho vyjevu tumpachovi a zahy odchazeji, protoze na ne krici jejich matka kterazto je vyse v kopci a chce po nich at jsou okamzite u ni.

vm21

Příspěvek#75 » pát 24. črc 2020, 08:06

Nevím jestli někdo četl ten původní článek, ale ti tzv. svědci jsou manželka obránce a jejich děti. A co se týče té konspirace, že je to nahrané, tak maminka obránce se válí na zemi, útočící pes se na ně vrhá a tak o 5 cm mine krk toho pudla, to by těžko zvládl i Rin Tín Tín v době největší slávy. Možná by bylo dobré si to prohlédnout na velké obrazovce, než na mobilu. Spíš bych věřil tomu, že je země placatá.

Zpět na