Zastřelení zloděje je v podstatě vždy vraždou

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
ladaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#76 » pát 4. lis 2011, 17:46

Prostě ji budeš nosit a to si nějak sedne. Při běžném pohybu po městě stejně není nad čím přemýšlet, tak zkus hrát takovou hru: "Co bych dělal, kdyby tamten člověk najednou...". Totéž vlastně dělám, když jedu autem - co když nedá přednost, vyskočí jelen, za horizontem bude stát auto atd.

mmaass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#77 » pát 4. lis 2011, 18:24

To Joe:
Nejvic me zarazilo jak je odkaz na to video na CT, kde byl napaden klucina muzem americe narodnosti za pomoci pesti a teleskopickeho obusku, nacoz se kluk branil nozem (klidne se mohl branit i pistoli kdyby ji mel) a americana usmrtil. A byl za to odsouzen na 10 let nepodminene. Opravdu tem zakonum vubec nerozumim.
Kdyz vezmu treba priklad:
Je muz (1) ktery je napadeny za pomoci pesti druhym muzem (2). Muz 1 obdrzi od muze 2 dve rany do hlavy. Pocemz muz jedna spadne na zem a muz 2 pujde smerem k nemu (nikdo nevi jestli tam jde aby mu pomohl se zvednout nebo ukopat k smrti). Muz jedna vynda zbran a streli muze 2 do varianta cislo jedna do nohy, nebo varianta cislo dve do vitalni zony pocemz dojde k usmrceni utocnika. Co se bude dit podle zakonu CR a co pripadne hrozi muzi cislo 1 jako napadenemu. Dekuji za odpoved.

Patrik
moderátor

Příspěvek#78 » pát 4. lis 2011, 18:53

V odkaze na čt je diskuze kde je i reakce někoho na toho američana (ale i na ostatní) a nemusí být všechno vždy tak jednoznačné jak to vypadá nebo někdo podá.

mmaass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#79 » pát 4. lis 2011, 19:04

Ano, samozrejme rozumim tomu, ze novinari jsou novinari. Ale i presto byl bych rad kdyby mi nekdo dokazal zodpoved hypoteticky vysledek toho prikladu ktery jsem napsal vyse.

PaF

Příspěvek#80 » pát 4. lis 2011, 19:32

Ozvi se Hungrymu do GC, kdy tam bude mit Fox prednasku o NO a KN.

mmaass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#81 » pát 4. lis 2011, 20:04

Popravde az na zkratky NO a KN, jsem nicemu nerozumel. Jeste nejsem tak zbehlej, dokonce bych se pojmenoval jako naprosty zacatecnik :roll:

Zpět na