Devatenáctiletý mladík z Vyškovska si do školy přinesl .....

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
sided
moderátor

Příspěvek#1 » čtv 29. lis 2012, 16:04

http://brno.idnes.cz/muz-z-vyskovska-si ... zpravy_bor

Sakryš hlapi, berte svý ratolesti na střelnici a naučte je chovat se se zbraní. Pak je nebudou napadat takovýhle blbosti a neudělaj malér :?

Alcatraz

Příspěvek#2 » čtv 29. lis 2012, 16:23

přemýšlel jsem nad tím a asi by to člověka nezastavilo. Trochu mě překvapuje těch 19. Ale když si vzpomenu kolik věcí mi bylo jedno mezi 14-17. Tak bych se možná taky chtěl pochlubit. V zájmu poznávání nových věcí :) Já měl teda alespoň dost rozumu, na zakázaný věci vodit lidi domů :) Ale zbraně jsme doma neměli, tak nevím jak bych je vnímal, i když jsem s nima zacházel bezpečně. Ale "bez dovolení nesmíš" mě v jiných věcech až tak úplně nezastavilo. Takže sám jsem s tím neblbnul. Ale pro pár dobrých přátel, kteří to v životě neviděli..

VaclavB

Příspěvek#3 » čtv 29. lis 2012, 18:10

Zabezpečení je základní věc - bez ohledu na věk, nikdo bez tvého vědomí k té zbrani nesmí mít přístup. Proto nejdřív sejf, pak hračky do něj :)

jack-3d

Příspěvek#4 » čtv 29. lis 2012, 18:42

Chyba otce. Ztotožňuju se s tím, co napsal Sided, lepší děcka od začátku učit chovat, než to všemožně tajit, ukrývat, sebelépe zabezpečovat... Zakázané ovoce nejlépe chutná a to je v této oblasti většinou průser.

Zaráží mě věk 19 let, to už nebyla klukovina (pokud to nebyl úplnej idiot), ale to už mohl být záměr.

Zpět na