Mladého muže střelili v Brně do hlavy...

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy

Valda83

Příspěvek#1 » sob 19. říj 2013, 23:54

http://www.novinky.cz/diskuse?id=338209 ... 3#c9440839

No super, zase zpráva vhodná před volbama. Stačil mě rozhovor se stranou zelených a téma držení zbraní (spíše zákaz držení). Proč tam média neupřesňují okolnosti, pak to vypadá že ten kdo má legálně zbraň dělá tohle :( jsem přišel do hospody a měl jsem to hned na talíři "nebyls to náhodou ty" strašný jak lidi jsou tupý, nikdo se nepodívá na druhou stranu věci a to, že je a bude plno nelegálně držených zbraní a přistěhovalců a nikdo neví co se tam vlastně stalo, kromě medií a ty to upraví na super zpravu, aby to pro normálního člověka bylo zajímavý a řekl si další magor s pistolí a dejme tomu že by ten klučina měl svoji flintu, mohl dopadnout úplně jinak...TŘEBA, ale o tom by media zase nepsala. Mě bohatě stačí jak nám omězují klubový střelnice. Lidi slyší výstřel ze střelnice a už žalují a stežují si, ale někoho venku zabijou večer a nikdo nic neslyší nevidí. Dneska jsem dělal něco před barákem a přišel za mnou nějakej mladej borec očividně byl pod vlivem nějakých dobrot začal mě povídat že chce koupit barák a že koupí ten můj nebo klidně ten vedle, pak že je na té ulici krásně a že budeme sousedi a další moudra. O kus dál je dětský hřiště kde si hrálo cca 10 dětí, u takovýho člověka nikdy nevím, proto jsem odpovídal nevím, nemám a snažil jsem se být v klidu i když jsem měl chuť ho bacit něčím. Dneska není bezpečno nikde a ani za bilyho dne. Za chvíli budem chodit všichni s kvérama a s vestama na sobotní nakupy :)

jack-3d

Příspěvek#2 » ned 20. říj 2013, 00:31

V tom článku není skoro nic, protože redaktor asi nemá víc info. Oběť střelena fo hlavy, to spíš vypadá na vyřizování účtů, než na šíleného střelce.

Dal jsi odkaz na diskuzi, co tam tak čtu, tak se tam lidi akorát hádaj o politice (klasika pro Novinky), názory typu "kvůli tomu bych zakázal legální držení zbraní" jsem tam ale neviděl. Tak bych to zas nehrotil.

Valda83

Příspěvek#3 » ned 20. říj 2013, 00:51

vysvětli normálnímu člověkovi jak ten hoch mohl dostat kulku do hlavy, každej si myslí že to může udělat jen ten kdo ji drží a proto >>>> http://www.gunlex.cz/volby/volby-2013-odpovedi-23-sz/

Int1m1thy

Příspěvek#4 » ned 20. říj 2013, 01:44

me to taky pripada ze si neco sel vyridit a jeste amaterskym zpusobem... zase dalsi zalezitost pro antigun lobby :)

Mobster

Příspěvek#5 » ned 20. říj 2013, 07:33

Valda83 píše:http://www.gunlex.cz/volby/volby-2013-odpovedi-23-sz/

Obyčejný populistický kecy, nic víc!

jinda voyer

Příspěvek#6 » ned 20. říj 2013, 09:42

Je tu někdo z Brna? Aby nám řekl, co je to tam lokalitu...sice to není Cejl, kde to takhle "žije" celkem běžně...ale co takhle člověk z Práglu může vědět ;)

Jinak ty odpovědi SZ mně vůbec nepřekvapujou...lidi jako je ten pán jsou přesně důvodem, proč je Evropa v takovém srabu v jakém je :evil:

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#7 » ned 20. říj 2013, 10:55

Na Lesné bydlím, ta ulička je jedna z těch bočních.
Lesná, jako taková je nejstarší sídliště v Brně, je tu docela dost důchodců, ale postupně se to trošku "omlazuje". Konkrétně na Třískalové tam nejsou velký paneláky, ale jenom takový ty malý, čtyřpatrový kostky.

Cikáni ani jiné podvratné živly, pokud vím, se tu moc nevyskytujou, je tu vcelku klid, co můžu říct...

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » ned 20. říj 2013, 10:56

Ne, Lesná není žádný Bronx - spíš naopak. Konkrétně Třískalova - když jsem tam byl naposledy, bylo to takové zelené zákoutí s poházenými paneláky - jak to tam vypadá dnes, nevím.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#9 » ned 20. říj 2013, 11:39

Je to víceméně pořád stejný. Možná taky je otázka, kde na Třískalové mladého střelili, protože podle mapy je Třískalova i ta spojka dolů k tunýlku.

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#10 » ned 20. říj 2013, 11:44

Jestli v tom byli drogy tak ta zbraň byla stejně nelegální takže ať si média řeší co chtějí.

Int1m1thy

Příspěvek#11 » ned 20. říj 2013, 11:57

tady ale nikoho nezajma odkud ta zbran byla... proste zbrane fuj zakazme je ;)

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#12 » ned 20. říj 2013, 12:01

Chápu máš pravdu ale mělo by se to rozlišovat ;)

Pete

Příspěvek#13 » ned 20. říj 2013, 15:52

Nejnovejsi informace:

Ten postreleny kluk zemrel. :(
http://www.novinky.cz/krimi/316740-mladik-postreleny-v-brne-zemrel.html

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#14 » ned 20. říj 2013, 16:07

Pánové, já myslím (nikomu nevnucuju), že ne ve všech případech jsou trestné činy s palnou zbraní takto interpretovány. Často narazíme na klišé "bouchačky zakázat" u domácích zabijaček, sebevražd apod. Méně často asi už u úkladných vražd, organizovaného zločinu... V tomto případě zatím nikdo takto nehuláká, takže bych vyčkal.

mobil-man

Příspěvek#15 » ned 20. říj 2013, 16:47

Oni lidi snad u nás nikdy moc nehulákali po zákazu, ale chytne se toho iniciativní idiot z řady politiků a rozmázne tuto problematiku jako houno, jen aby odlákal pozornost od větších problémů.
:arrow: Viz poslední iniciativa (ex)posrance Chlada o regulaci chladných zbraní. :roll:

Zpět na