Vídeň, střelba u synagogy
Diskuse o nestřeleckých událostech všeho druhu
- xor
Příspěvek#92 » stř 4. lis 2020, 09:39
Na jednu stranu říkají: my nemůžeme hlídat každého teroristu, zamezit nelegálnímu obchodu se zbraněmi (drogami,..) a zabránit teroru VS odevzdejte legální zbrane a svěřte své životy do našich rukou.
Chápu, že novináři ten rozpor nevidí, ale běžný občan se selským rozumem by měl.
Chápu, že novináři ten rozpor nevidí, ale běžný občan se selským rozumem by měl.
- pavelg
Příspěvek#93 » stř 4. lis 2020, 09:46
Ono je hlavně absurdní, když i tady lidi tvrdí, že "nesmíme džihádistům bránit ve vstupu do ČR".
Rakušáci si nechali ve Favoriten za 20 let vyrůst čtvrť, kde už před lety věděli, že ve školce prakticky žádné děcko nemluví německy, ve škole napadají učitelky a nemuslimské spolužáky a teenageři považují šáriu a islám za rozhodující normu - nikoliv Rakouské zákony.
A teď předstírají buď údiv, nebo že to 20 let neviděli ... no je pravda, že kdo to viděl a promluvil o tom, toho vyhodili z práce a byl vystavený šikaně.
Připadám si jak v absurdistánu.
Rakušáci si nechali ve Favoriten za 20 let vyrůst čtvrť, kde už před lety věděli, že ve školce prakticky žádné děcko nemluví německy, ve škole napadají učitelky a nemuslimské spolužáky a teenageři považují šáriu a islám za rozhodující normu - nikoliv Rakouské zákony.
A teď předstírají buď údiv, nebo že to 20 let neviděli ... no je pravda, že kdo to viděl a promluvil o tom, toho vyhodili z práce a byl vystavený šikaně.
Připadám si jak v absurdistánu.
- Idahou
Příspěvek#94 » stř 4. lis 2020, 09:53
expres píše:Idahou, mrkni se na staty kde islamistu prislo vice a jak dana zeme dopadla, pripadne co se v ni delo/deje.
Máš k tomu nějaká data? By mě to zajímalo i třeba v porovnání s "běžnejma švihnutíma", nebo třeba IRA, ETA, Rudejma (nevzpomenu si jak se jmenovali, pletou se mi s tím filmem) v západním německu.
A Islám je stejně střeověkej jako křesťanství, jde spíš o to jak se využívá jako mocenská základna. Na náboženství obecně mám specifickej názor, kterej by asi leckoho urazil
- pavelg
Příspěvek#95 » stř 4. lis 2020, 09:58
Záleží, jak široké máš obecné znalosti. Co třeba Bosna, Kosovo, Čečna, Tádžikistán, i ten Afghánistán konec konců, řada oblastí Francie, Británie, Belgie, některé čtvrti Vídně a řady německých nebo švédských měst.
Nevím, jestli se dají najít místní švihlé analogy v těch případech.
Nevím, jestli se dají najít místní švihlé analogy v těch případech.
- Idahou
-
blacknocturno - Příspěvky: 557
- blacknocturno
Příspěvek#97 » stř 4. lis 2020, 10:11
Třeba ta Bosna je výborný příklad. Před válkou to tam Bosňáci (Muslimové) moc neřešili většina jich chlastala, jedla prasata a modlit se taky nechodili. To se změnilo když jim za války přišli na pomoc mudžahedini a začali je učit jak se má správný muslim chovat. Teď tam stojí mešity na každém rohu.
- pavelg
Příspěvek#99 » stř 4. lis 2020, 10:20
Proto právě se odvolávám na ty znalosti - protože tohle na ČT není. Jedna věc je, jaký vliv mají externí islámisté na domorodou společnost (čečna, kosovo, bosna, AFG, ale i ta Francie, Německo ..) a druhá, velmi podstatná, otázka je, kde se vzali, kdo je podporuje, jakou to má historii a kde tu hydru píchnout, aby zdechla.
- Idahou
- pavelg
Příspěvek#101 » stř 4. lis 2020, 11:26
Idahou píše:expres píše:Idahou, mrkni se na staty kde islamistu prislo vice a jak dana zeme dopadla, pripadne co se v ni delo/deje.
Máš k tomu nějaká data? By mě to zajímalo i třeba v porovnání s "běžnejma švihnutíma", nebo třeba IRA, ETA, Rudejma (nevzpomenu si jak se jmenovali, pletou se mi s tím filmem) v západním německu.
A Islám je stejně střeověkej jako křesťanství, jde spíš o to jak se využívá jako mocenská základna. Na náboženství obecně mám specifickej názor, kterej by asi leckoho urazil
Chtěls příklady států, do kterých přišla nějaká skupina zvenčí a ovlivnila je. Příklady jsem ti poskytl a dodal, že zdaleka ne u všech byl předtím přítomen terorismus původní. Spíš to byla výjimka.
Mohl bych ještě doplnit o oblasti Sýrie ještě nedávno křesťanské, nyní po genocidě rukama proamerických demorktatických sil prázdné nebo islámské.
Má to cenu?
Chceš si ještě nastudovat Maynmar a historii tamního konfliktu? Nebo Filipíny před cca 100 roky? Víš třeba, že Afghánistán byl původně budhistický?
- Idahou
Příspěvek#104 » stř 4. lis 2020, 12:42
pavelg píše:Chtěls příklady států, do kterých přišla nějaká skupina zvenčí a ovlivnila je. Příklady jsem ti poskytl a dodal, že zdaleka ne u všech byl předtím přítomen terorismus původní. Spíš to byla výjimka.
Jenže to jsou příklady mimo kontext a já prostě nevidím, jak by mohlo být relevantní srovnání státu ve kterém vypukl otevřený vnitří vojenský konflikt se státem který čelí "běžné" imigraci.
Nepopírám tvé závěry, jen mě zajímalo jestli existuje třeba nějaký statistika typu "po imigraci se kriminalita/míra útoků zvýšila o x"
- pavelg
Příspěvek#105 » stř 4. lis 2020, 12:51
Ty bys chtěl na příkladu Německa předpověď pro Německo, aby to byl správný kontext? To je přece absurdní.
Tádžikistán je ten případ, ale o tom zase nic nevíš.
Tak sleduj historii posledních 50 let některých měst nebo čtvrtí ve Francii a Británii. Tam uvidíš jak se vyvíjí společnost s přílivem kolonistů z islámského světa.
Barma je taky dobrý příklad.
Tu Bosnu a Kosovo by sis mohl nastudovat, je to Evropa, Bosňáci jsou v podstatě potrurčení Srbochorvati.
V Kosovu probíhala 50 let sociální imigrace s integrací, pak terror, genocida a dnes vymlátili i památky na původní křesťanské osídlení jako jsou kostely z 10. století.
Mně se zdá, že těch příkladů je strašně moc.
Tádžikistán je ten případ, ale o tom zase nic nevíš.
Tak sleduj historii posledních 50 let některých měst nebo čtvrtí ve Francii a Británii. Tam uvidíš jak se vyvíjí společnost s přílivem kolonistů z islámského světa.
Barma je taky dobrý příklad.
Tu Bosnu a Kosovo by sis mohl nastudovat, je to Evropa, Bosňáci jsou v podstatě potrurčení Srbochorvati.
V Kosovu probíhala 50 let sociální imigrace s integrací, pak terror, genocida a dnes vymlátili i památky na původní křesťanské osídlení jako jsou kostely z 10. století.
Mně se zdá, že těch příkladů je strašně moc.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí