Hodnocené střelby MV - situace
- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#16 » pon 13. led 2025, 08:19
Nemáte někdo přehled, kdo a v jakých termínech teď plánuje hodnocené střelby? Vím zatím jenom o dvou firmách, obě jsou v tom ale trošku kreativní (jedni to pojali jako závod v losovi, druzí staví několik situací a hodnocenky jsou až poslední). CZUB se svými sloty zatím nevyhlásili nic.
- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#18 » pon 13. led 2025, 09:09
V tomhle je asi nejlepší CZUB, alespoň pro mě. Časové sloty po hodině, přijedeš, odstřílíš a odjedeš. Na střelnici jsi v nejhorším případě 60 minut. Hodnocené střelby na půl dne, kde se oprcává 30 lidí na několika situacích, mezitím se to musí přestavět... To mi nevyhovuje, nechci se zdržovat zbytečnostmi. Na HT jsem dělal jedny hodnocenky, ostatní v Brodu.
Ono je to sice v NV napsané jako veřejný závod, ale...
Ono je to sice v NV napsané jako veřejný závod, ale...
- milonk
Příspěvek#19 » pon 13. led 2025, 09:20
Jako ty prvni hodnocenky u HT byly opravdu opruz. Prvni situace uplne jina a pak se to snad hodinu prestavovalo. Dalsi uz byly jine. Jedna kulisy, na kazdou situaci se pouzije cast, zadna prodleva mezi situacemi. Akorat, ze vsichni nejdriv odstrili prvni a pak se jde druhou, takze to neni tak rychle. Ale aspon pokecas se znamymi, navazes nove znamosti
.

- Prcek
- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#22 » pon 13. led 2025, 11:08
Protože to tak blbě napsali (A) a protože je tu už pár lidí s pokročilou aprobací, kteří si tu vysírku musí každý rok zopakovat, aby dosáhli na dotaci a pokud se nepletu, tak aby se udrželi v systému MV-1-500.
To Prcek: proč by se měl člověk, kterého nezajímají losy, registrovat na loslex, aby mohl jít na hodnocenky, které s losem vůbec nesouvisí? (A ano, skutečně jsou lidé, které závody lidové obrané střelby nezajímají.) Takhle to má jedna brněnská střelnice, vím o tom, ale za mě je to prostě blbě. Druhá střelnice v docházkové vzdálenosti to má sice normálně jako položku na vlastním eshopu, ale zase staví 3 zbytečné situace navíc a z jednoduché záležitosti je zabitý den.
To Prcek: proč by se měl člověk, kterého nezajímají losy, registrovat na loslex, aby mohl jít na hodnocenky, které s losem vůbec nesouvisí? (A ano, skutečně jsou lidé, které závody lidové obrané střelby nezajímají.) Takhle to má jedna brněnská střelnice, vím o tom, ale za mě je to prostě blbě. Druhá střelnice v docházkové vzdálenosti to má sice normálně jako položku na vlastním eshopu, ale zase staví 3 zbytečné situace navíc a z jednoduché záležitosti je zabitý den.
- Sobiho
Příspěvek#26 » pon 13. led 2025, 12:59
Blacky píše:NEbulte pořád. Lenost nahradte radostnou aktivitou, ze is klikáte po netu, nejdete info a prijedete si strelit to co bezne nestrilite.
Beru připomínku pozitivně!

Nebulím, já jezdím výcviky tak 5x ročně (prakticky jen HT) a střelnici dávám 1-2x měsíčně s nástřelem cca 200/200. A zatím mi to rodina trpí, protože tátu to baví a pak je v pohodě!

Ale ty hodnocenky kvůli pár minutám, jsou celý den v hajzlu, a to mě fakt vůbec nebaví. Chápu, že chtějí zajistit nějakou "odbornost", ale tohle je nejhorší možná varianta. Pokud si pamatuji bavil jsem se na HT, že se snaží prosadit, že by hodnocenky byly součástí kurzu. Protože jestli tohle někdo nedá, nemá snad mít ani ZP a ta chvilka po kurzu je snesitelná. Ale obětovat tomu den, jet na nějaký závod, kterého se nechci účastnit (z jakéhokoliv důvodu), je pro mne opravdu špatně a opravdu odpuzující v tom pokračovat.
- Sobiho
Příspěvek#27 » pon 13. led 2025, 13:03
CzechJoker píše:Na jednom losu jsem byl a tolik promrhaného času jsem dlouho nezažil...
Ano, viděl jsem a fakt mě to absolutně vůbec neláká tomu obětovat ten čas, až budu důchodce třeba změním názor. A to je tu ještě druhá věc, mám odpor ke všemu co má v názvu "lidová". Pomatuji "okrajově" Lidové milice, Lidovou škola umění, Lidový soubor písní a tanců a Výbor lidové kontroly. Takže už jen název "Lidová" obranná střelba, mi zvedá TK už z principu!

- Murphy
- JirkaCV
- Murphy
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony