CZ P-10C

Satte

Příspěvek#751 » pon 16. říj 2017, 07:47

4E2C6954-2D22-4EC2-911E-1AB2E2634B3C.jpeg

Druhy pohled
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Mem

Příspěvek#752 » pon 16. říj 2017, 07:58

Díky za vaše ukázky. Na té mojí je podle fotek vidět, že ta vylezlá pružina trochu vyboulila ten plast a asi ho už i trochu ohlodala. :-/
Zajdu s tím radši do obchodu, šroubovákem bych to asi dokázal zatlačit pod ten kov, ale nechci to dodrbat ještě víc...
1.jpg
2.jpg
3.jpg

pista1

Příspěvek#753 » pon 16. říj 2017, 08:10

Jasný, rychlej upgrade, zobáček co drží pružinu :)

Z fotek to vypadá jak navařená kapka a vybroušený aby to nevadilo pro chod závěru. Rám je taky na prasáka ubroušenej? Není to pořádně vidět.

I když co koukám, tak to u tebe taky vypadá, že máš pěknou mezeru mezi rámem a blokem, která se dozadu rozšiřuje.

Mem

Příspěvek#754 » pon 16. říj 2017, 08:15

No ta mezera je z větší části způsobená právě tím vyboulením, které vytlačila pružina. Ale je možné, že tam nějaká byla už na začátku a to dovolilo té pružině vylézt ven. Ale jako jestli má ocelovou pružinu udržet na místě doléhající pružný plast...

SansLogique

Příspěvek#755 » úte 17. říj 2017, 19:00

Ještě k tomu přetáčejícímu se úderníku a následnýmu blbnutí https://www.youtube.com/watch?v=W1jZiqTad3I
Zajímalo by mě vyjádření někoho povolanýho.

Knop

Příspěvek#756 » úte 17. říj 2017, 20:57

Nezávisle na tom, jak zbrojovka bude tenhle problém řešit, si každý na své zbrani může vyzkoušet, tak moc se úderník viklá ze strany na stranu a jestli se může stát, že se opravdu na zadním bloku zachytí.

Potom, pokud chcete problému zabránit (například protože zbraň už nosíte a nechcete čekat několik měsíců, než zbrojovka přijde s řešením), můžete si část zadního bloku upilovat, aby se na něm úderník nemohl zachytit, i kdyby se vychýlil.

PosmrkanyKapesnik

Příspěvek#757 » stř 18. říj 2017, 16:16

:shock: :? tvl, tak to teda P-10 moc stastny start opravdu nema. Takhle zablokovany zapalnik je brutalni pruser, pak vylezajici pruzina, drive problem stim tahlem spuste a jeste snad i s ramem zbrane...co prijde jeste ? :twisted:
Hah, jeste ze jsem si ji nekupoval, kdyz jsem nad tim pred casem uvazoval. To bych ted nebyl 2x nadseny z takoveho nedodelku :evil:

notobi

Příspěvek#758 » stř 18. říj 2017, 16:56

asi mam štěstí na kus nikde nic nekouká ani tam neni žádná mezera

pista1

Příspěvek#759 » stř 18. říj 2017, 17:11

Teď sem si s tím zápalníkem celkem dlouho hrál. Nepřišel sem na jedinej způsob ,jak ho dostat do pozice kdy se závěr kousne, než tak že ho tam prstem zatlačím přes relativně velkej odpor. I na tom videu je slyšet jak to cvakne, když to tam rve.
Takže za mě je zrovna tohle to uměle vyvolanej problém, kterej bez pomoci nemůže nastat.

notobi

Příspěvek#760 » stř 18. říj 2017, 17:29

mam stejnej názor

esset

Příspěvek#761 » čtv 19. říj 2017, 13:18

Tak u mě taky bez problémů, šlape jak má, jenom trochu nadnáší. I na nástřelném listu je to vidět, že opravdu trochu nadnášela střelci, co jí testoval. Chtěl bych to poštelovat, ale musel bych zvýšit kapku mušku a to nejde. Na mušce zepředu je číslice 2. Co to znamená? je to velikost mušky?

Pitras70

Příspěvek#762 » čtv 19. říj 2017, 14:55

Mě by zajímalo, jestli s tou zbraní tihle koumesi i střílí a nebo jenom pilujou zatlačujou pružinky tu či onde a fotí nesmysly. K dnešnímu dni mám nastříleno přes 2500 nábojů a ...prostě nic. Mám jediný problém, kde vzít pořádné respektive pěkné pouzdro a kde brát furt love na další náboje. Lítá to nádherně, rozptyl boží, neseká se, vypadá dobře a neváží půltuny, cena dobrá. Co chcete víc?

Mem

Příspěvek#763 » čtv 19. říj 2017, 15:13

Satte: Díval jsem se na další kus v hnědé na prodejně a byla tam škvírou ta pružina taky vidět. Prostě to tam zbrojovka nechává jen tak bez ničeho opírat a stačí asi větší mezera, aby to vylezlo ven...
Pitras70: Nastříleno něco přes 300, z toho dvě soutěže, střílí se z toho parádně, ale když na mě pak při čištění vykoukne pružina, to fakt není normální a můžeš to zlehčovat jak chceš. Na prodejně jsme to zatlačili zpátky a budu to sledovat, ale jestli to zase vyleze, tak to budu muset poslat na reklamaci. :-/

SansLogique

Příspěvek#764 » čtv 19. říj 2017, 17:45

Pitras70 - Tihle koumesi s tím dělali reliability test a moc jim nevyšel. Na jiných kanálech ale naopak vycházela P-10 úplně skvěle. Tak nevím, jestli měli zrovna smůlu na kus, nebo na tom něco dokurvili... Plácali na to nějaký cerakote camo a čert ví, co všechno s tím dělali.

PosmrkanyKapesnik

Příspěvek#765 » čtv 19. říj 2017, 18:11

Pitras70: Jako ja ti neberu tve nadseni, ale je treba si sahnout na srdce a priznat si fakt, ze to proste ma porad mouchy, at se ti to libi ci ne.

Mem: Presne jak pises, hodil bych to na reklamacku, proste at CZUB zapremysli nad sebou, ze nemuze takhle debilne osadit pruzinu :-D Jako ten plast se bude postupne obrusovat a pruzina bude mit snahu cim dal vic lezt ven, si teda myslim.

Ta pistole nestoji 5 tis, tak nejak clovek ocekava, ze kvalita bude odpovidat cene. Jeste ze mam jine znacky zbrani, a nemusim resit tohle :-D

Zpět na