Dan Wesson Guardian
- Fénix
- jaborei
Příspěvek#18 » úte 22. led 2013, 18:35
Gratuluji - budeš spokojený
Zásobníky jsem viděl i zkoušel na střelnici Leiko v Plzni za 600,-Kč. Značku si nepamatuji, ale byly úplně stejné jako originály jen v černé barvě. Zkoušel jsem je do svého Guardiana a všechno fungovalo bez problému. Takže jestli netrváš na chromovém originálu, který by jistě nestál 600,- kč, tak není problém koupit tento nebo jiný "aftermarket".

Zásobníky jsem viděl i zkoušel na střelnici Leiko v Plzni za 600,-Kč. Značku si nepamatuji, ale byly úplně stejné jako originály jen v černé barvě. Zkoušel jsem je do svého Guardiana a všechno fungovalo bez problému. Takže jestli netrváš na chromovém originálu, který by jistě nestál 600,- kč, tak není problém koupit tento nebo jiný "aftermarket".
- Fénix
Příspěvek#19 » úte 22. led 2013, 18:47
Děkuju
Nezkoušel si měřit odpor spouště? Já tam mám něco kolem 1,6kg. Zatím se mi s tím střílí perfektně.
Všechno sedí, rozebral jsem to, všude je to krásně hladké...
Jsem rád, že jsem se nakonec rozhodnul jít do DW. Uvažoval jsem nad Kimberem. Ale tohle mi padlo nějak víc do ruky a oka 

Nezkoušel si měřit odpor spouště? Já tam mám něco kolem 1,6kg. Zatím se mi s tím střílí perfektně.
Všechno sedí, rozebral jsem to, všude je to krásně hladké...

- Kejo111
Příspěvek#28 » úte 4. úno 2014, 16:05
Vlastním Dan Wesson Bobtail Comander 45 ACP už 8 rokov zatial ma nikdy nesklamal striela presne . Oproti 9 má väčší zastavovací účinok poznate to po prvých par výstreloch na kovové terče. Vlastnil som rozne zbrane v rôznych kalibroch a aj vlastním . Na bežné nosenie je dosť ťažký nosím glock 17.Ale to je len otázka zvyku. Najväčší rozdiel medzi 9 a 45 človek cíti až v cene za strelivo , ktorá priamoumerne stúpa s intenzitou strelby. A pokial sa človek nemieni venovať strelbe závodne kde potrebuje viac zásobníkov tak nevidím dôvod aby mal viac než 2ks zásobníkov aj tak bude nosiť zväčša len jeden zrovna jenom ten zasunutý v zbrani. Potom už je to len o osobných dovednostech dotyčného či mu bude v krízovej situacii stačiť 7-9 ks streliva , alebo bude lutovať že nemá rezervný zásobník. Prikladám foto spodné pôvodné prevedenie a tie dalšie upravené Renné Ondrou.
- DanielX
Příspěvek#29 » úte 4. úno 2014, 20:42
Ta zdobená pistole je pěkně kýčovitá, zvláště na původně vojenské zbrani. Nic proti zdobení, ale decentnímu. Nicméně jsem nepochopil zdůraznění zastavovacího účinku, navíc testovaný na kovovém terči, když nosíte Glocka v 9mm Lugeru, ale budiž
.
Osobně mám Guardiana v 9mmL, občas ho nosím, váhově je ok. Je to velmi přesná zbraň. Takhle střílí na 25m ve stoje pochopitelně.

Osobně mám Guardiana v 9mmL, občas ho nosím, váhově je ok. Je to velmi přesná zbraň. Takhle střílí na 25m ve stoje pochopitelně.

- Kejo111
Příspěvek#30 » úte 4. úno 2014, 23:16
Človeče neviem či máš ty tú vymoženosť skúšať zastavovací účinok na živých terčoch ale väčšina obyčajných ludí asi nie tak preto je tam uvedený príklad so sklopnými kovovými terčami tie sú dostupné pre každého tam kde 9 len tak cinkne ho 45 zrazí k zemi .Ano nosím glock 17 kôli rozdielu hmotnosti a hlavne čistenie je ovela jednoduchšie než čistiť 1911 ,taktiež kapacita zásobníka je výrazne vyššia. Neviem či nosíš zbraň zo sebou stále alebo len príležitostne a či na sebaobranu alebo len ked ideš na strelnicu strielať na terč na 25 m , musím uznať máš to tam pekne nasypané .Len v bežnom živote budeš musieť riešiť situáciu na 5-10 m intuitívnou strelbou, tam je ti mierená strelba na 25 m na nič. A výzdoba no každému sa iné páči a klásť doraz na to že si nevidel vyzdobenú vojenskú zbraň čo si zaspal dobu , alebo si nevidel iné zdobené zbrane . Zbrane sa zdobia od vtedy čo boli vynájdené a je jedno či sú to pištole , luky alebo nože a už vôbec sa nerobí rozdiel v tom či je to pôvodne vojenská alebo civilná zbraň. A inak nič si z toho nerob , že si tomu celkom nerozumel . Vtom predošlom príspevku som odpovedal na viacero dotazov tak hádam si tam aj tí ostatný našli odpoveď na to čo chceli vedieť.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí