Pistole KMR - nové české
- Embory
Příspěvek#256 » pon 22. črc 2024, 10:07
Jedna zkusenost pro ladice S-02.Vymenil jsem bici pruzinu za 13 liber.Odpor spouste v DA je stale o dost nizsi,nez s originalni bici pruzinou.I pri natahovani zaveru je citit mensi odpor,kdyz se natahuje kladivo.Vystreleno 150 ks SB Club a jednou jsem musel natahnout znova kladivo.Na dne nabojnice byla dle meho dostatecna stopa na odpaleni jako na ostatnich nabojnicich,ale neodpalilo.Po dalsim natazeni kladiva odpalilo.Priste snad bude vic prostoru na testovani.Ted jsem resil vic zbrani najednou.
- cmk
Příspěvek#257 » pát 18. říj 2024, 11:10
MRBLUE píše:Na IPSC sa kaliber 22LR nepouziva, minimalna raz je 9x19
V IPSC sa bicia pruzina standardne meni (ladi), v divizii PRODUCTION a PDO je stanoveny odpor spuste pri prvej rane. Biciu si mozes menit. V ostatnych diviziach je len podmienka aby bola zbran bezpecna.
Když nepoužívá, k čemu je pak tohle?
https://www.ipsc.org/wp-content/uploads ... c-2023.pdf
https://www.ipsc.org/wp-content/uploads ... c-2023.pdf
V ČR běží jednak KMR cup (kterým "děcka s malorážkama" někdy v roce 2020 rozjela tuhle formu IPSC v ČR), jednak v Oblekovicích bývá součástí některých Alsa Cupů součástí i závod pro děcka. A jednak se pořádá i Juniorské CNC s malorajdama. Závodů je do roka tak 10. Všechno pro děcka. 10-13,999 Superjunioři, 14-17,999 junioři.
- DesertEagle
- DesertEagle
Příspěvek#259 » sob 25. led 2025, 16:03
Rozšířím téma Sokolíci. Co se vám podařilo na KMR dostat za kolimátory, ideálně i na Sparky pls ? Prodejci samozřejmě nemají destičky skladem žádné, ty láká jen desítka marže na pistoli s drobotinou se přeci zabývat nebudou ...
KMR má na stránkách sice přehledný výběr destiček, ale bez možnosti odzkoušení je to o ničem. I prodejnan CZUB jich má na krámě asi 50.
KMR má na stránkách sice přehledný výběr destiček, ale bez možnosti odzkoušení je to o ničem. I prodejnan CZUB jich má na krámě asi 50.
- OneWay
Příspěvek#260 » pát 14. úno 2025, 15:09
Zdravím Vás pánové. Důkladně jsem si pročítal celou diskuzi o KMR pistolích. Dnes jsem si byl v Praze vyzvednout KMR S-02. Už se těším, až ji vyvenčím. Jen se chci zeptat, a poprosit o vaši recenzí, zkušenost s tím plastovým vodítkem a čepičkou. Případně rád bych koupil ty z hliníku. Můžete mi prosím napsat kontakt, kde je sehnat? Předem moc děkuji.
- OneWay
- DesertEagle
- DesertEagle
Příspěvek#266 » úte 18. úno 2025, 17:31
1. Každé KMR je jiné, KMR se permanent učí na kupujicích
2. SB jsou suché a komora těsná což je OK, jen je třeba je mazat a mazat pořadně
To stip: od kdy jsou zádřžky střelivem ?
P.S. Mám 3 KMR malorajdy, každý kus je original, vystříleno cca 10-15 tis. Pokud ti to nevyhodí, nevyndáš zásobník a přetahuješ na další, potom ti to zadržky dělat bude.
To OneWay: komora se ti opravdu nevychodí ...
2. SB jsou suché a komora těsná což je OK, jen je třeba je mazat a mazat pořadně
To stip: od kdy jsou zádřžky střelivem ?
P.S. Mám 3 KMR malorajdy, každý kus je original, vystříleno cca 10-15 tis. Pokud ti to nevyhodí, nevyndáš zásobník a přetahuješ na další, potom ti to zadržky dělat bude.
To OneWay: komora se ti opravdu nevychodí ...
- Héfaistos
- stip
Příspěvek#268 » úte 18. úno 2025, 18:42
Tak správné by bylo tvrdit, že je to kombinací zbraně a střeliva. Já mám s SB takovou zkušenost, že se po výstřelu nábojnice lepí na komoru. Jakékoliv ostatní (Aquilla, SK, CCI, Win) mi to nedělají. Pozoruji to hlavně u revolveru, protože tam je odpor při vyhazování násobený počtem komor, tak je každý rozdíl hodně znát. Vysvětluji si to tak: Protože .22LR má stejný průměr střely jako nábojnice, tak se mazaná střela otře při nabíjení po celé délce komory. Při výstřelu se to pak zahřeje a nábojnice se připeče na stěnu komory. Příčinu bych teda hledal v toleranci komory a nečekal bych, že se to tedy s provozem změní. Nicméně argument, že z povahy výroby KMR je každý kus jiný, je důvodný. Takže nejlepší bude, když začneš testy různých druhů střeliva, případně se pokusíš to mazivo u SB ze střel na zkoušku odstranit.
- OneWay
Příspěvek#270 » čtv 20. úno 2025, 20:45
Zdravím, takže dnes použito střelivo S&B subsonic, modrá pružina a vše v pořádku. Vyzkoušen i tlumič G.I.S. a velká spokojenost. ☺️ Po 30 ranách doma při rozebrání jsem byl udiven jak moc byl zanesen. Tak se vás zeptám, zkoušel třeba někdo čistit vložky tlumiče v ultrazvukové čističce?
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí