CZ Shadow 2
- Murphy
Příspěvek#1501 » stř 8. říj 2025, 12:56
Bajku jsem pro sebe, pritelkyni a mladata kupoval za poslednich 12 let 17 kusu, jestli dobre pocitam.
Celopera. Od trailu pres enduro po Turbo Levo SL 2 gen. GT, Radon, Canyon, Specialized, Author, Rocky Mountain.
Lehokolo a fatbike byly rovnou na miru od AZUBu a Duratecu.
Klasicky menim plaste za Maxxisy (vetsinou), 1x brzdy za Shinamo misto sramu, 2x razeni, 3x prehazku. Vzdy bud za srovnatelne, nebo za lepsi s malym priplatkem.
Treba Hans Dampf od Schwalbe nahradit Miniony bylo s priplatkem, ale misto SLX 11 rychlostni dat 12rychlostni eagle NX myslim bez priplatku.
A u jednoho mi odecitali sedlovku a sedlo, daval jsem si tam vlastni telescop misto pevneho carbonu.
Samozrejme netusim, jestli odecetl 100% ceny, ale urcite si nenechal tolik, aby se mi to nevyplatilo.
Zisk na tom nemaji, ale vratim se jim. Kdo si takhle navymysli, ten nekupuje jedine kolo / zbran za zivot.
A kdyby to vymenit nechteli, koupim jinde. Kdyz kupuju dve zaroven, je to samozrejme jeste zajimavejsi.
Tedy, jsou i vyjimky - u canyonu se clovek nedomluvi. Tam ale vybiram tak, abych nektere dily poslal v ramci nasi staje o kolo dal. A vzhledem k cene se i tak vyplati.
Celopera. Od trailu pres enduro po Turbo Levo SL 2 gen. GT, Radon, Canyon, Specialized, Author, Rocky Mountain.
Lehokolo a fatbike byly rovnou na miru od AZUBu a Duratecu.
Klasicky menim plaste za Maxxisy (vetsinou), 1x brzdy za Shinamo misto sramu, 2x razeni, 3x prehazku. Vzdy bud za srovnatelne, nebo za lepsi s malym priplatkem.
Treba Hans Dampf od Schwalbe nahradit Miniony bylo s priplatkem, ale misto SLX 11 rychlostni dat 12rychlostni eagle NX myslim bez priplatku.
A u jednoho mi odecitali sedlovku a sedlo, daval jsem si tam vlastni telescop misto pevneho carbonu.
Samozrejme netusim, jestli odecetl 100% ceny, ale urcite si nenechal tolik, aby se mi to nevyplatilo.
Zisk na tom nemaji, ale vratim se jim. Kdo si takhle navymysli, ten nekupuje jedine kolo / zbran za zivot.
A kdyby to vymenit nechteli, koupim jinde. Kdyz kupuju dve zaroven, je to samozrejme jeste zajimavejsi.
Tedy, jsou i vyjimky - u canyonu se clovek nedomluvi. Tam ale vybiram tak, abych nektere dily poslal v ramci nasi staje o kolo dal. A vzhledem k cene se i tak vyplati.
- MRBLUE
Příspěvek#1502 » stř 8. říj 2025, 14:38
Mat predajnu a u mna kupis 1-2 slusne bajky rocne tak ti dam kazdy 10ty zadarmo.
Ratam ze v Decathlone pri Tribane za 500 Eur by si taky pristup nezazil. Tiez porovnavas neporovnatelne segmenty. XTckovu kazetu zhana kazdu chvilu niekto. Ale napriklad ak si nechas prehodit spust napriklad za EEtech Ultimate tak ti ta originalna od CZ ostane na sklade navzdy. Rovnako ako voditko vratnej pruziny, prerusovac, kohut... Mozno hlinikova pazbicky sa raz za uhorsky rok predaju. Ale tie si vacsina strelcov necha pre pripad buduceho predaja a customy si prehodi na novu CZ alebo preda solo.
- Béďa
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX