CZ 75 SP-01 Shadow

revers

Příspěvek#76 » ned 26. led 2014, 18:37

Být tebou tak koupim vyšší trezor.Do budoucna by ti mohla přibýt dlouhá zbranˇ

Lubker

Příspěvek#77 » ned 26. led 2014, 20:15

Díky za připomínku. Na to budu pamatovat. Nějak jsem nad tím příliš neuvažoval. Shadow plánuji jako první zbraň. Akorát nevím, jestli nakonec nekoupit sp-01 shadow line.

AK

Příspěvek#78 » ned 26. led 2014, 23:13

SP-01 Shadowline zakoupený letos. Byl v kufříku cca 18x28 cm.

Albert

Příspěvek#79 » ned 26. led 2014, 23:20

Jestli jsem správně informován, tak všechny Shadow s výjimkou toho oranžového jsou v tom menším modrém kufříku. Shadow orange, protože tam jsou navíc nějaké ty pružiny, se dodává ve větším kufříku který je určen původně pro CZ 75 TS.

Lubker

Příspěvek#80 » pon 27. led 2014, 06:34

Díky všem za změření kufříků. Jak ale správně poznamenal REVERS, asi bych měl zauvažovat o větším trezoru. Přemýšlím o Shadow orange jako o první zbrani, jen nevím, zda by nebylo lepší koupit právě shadow line. Moc zkušeností s druhou volbou jsem ještě nenašel a ani po střelnicích jsem jí neviděl. Začínám s nákupy "odzadu". Trezor, sluchátka, brýle a pak až teprve pistoli. Proto sháním postřehy, rady a reference.

Albert

Příspěvek#81 » pon 27. led 2014, 15:35

Prosím Tě.... ;) ono těch rozdílů je tam minimum, jedná se v podstatě o různé stupně "výbavy"..

CZ 75 SP-01 SHADOW: klasika.. moucha 1,5mm vlákno, zvětšené pojistky, gumové střenky, kulatý kohout. (vše jde samozřejmě časem vyměnit za custom doplňky)

CZ 75 SP-01 SHADOW Line: moucha 1mm vlákno, ploché pojistky, alu střenky černé úzké, kohout takový ten nový tvar jakoby trojúhelník (?) :?

CZ 75 SP-01 SHADOW Orange: tady už si přesně nepamatuji jaká moucha tam je, jestli 1 nebo 1,5mm, zvětšené pojisky, alu střenky oranžové, kohout hranatý sportovní + oranžové botky zásobníků + v kufříku jsou navíc různě silné bicí a vratné pružiny . (+ pohádka o tom že tuto verzi vyrábějí lépe než ty ostatní)

Jinak všechno ostatní je stejné. Loni si kamarád kupoval taky svou první zbraň, taky chtěl SHADOW. Nechali jsme si je ukázat všechny tři a kámoš vybíral podle úchopu. Nejvíc mu nakonec vyhovovali gumové střenky....
Jinak právě proto že jsem měl v ruce všechny tři verze, můžu říct že co do kvality tam rozdíl samozřejmě vidět není, pouze u orange se lauf trochu víc blejská :lol: páč je leštěnej jako prd..

revers

Příspěvek#82 » pon 27. led 2014, 16:02

Myslím že chybu neuděláš s žádným shadowem.Zkus si je omakat všechny a uvidíš
Kterej ti padne do ruky.Mám toho oranžovýho a tem má příjemně vyladěnou spoušť.

Morboj

Příspěvek#83 » pon 27. led 2014, 17:48

Mě osobně po roce střílení se shadowem nakonec začala lehce vadit / to je ale určitě dost individuální / trochu nízko a dopředu uložená pojistka, která neumožňuje vysoký úchop s palcem na pojistce...Jinak není moc co vytknout - 10 000 ran bez jediné závady :)

Albert

Příspěvek#84 » pon 27. led 2014, 17:54

Morboj: tak si tam dej tu placatou pojistku a pak můžeš mít úchop vysokej kam až dosáhneš ;) , taky to tak mám a je to super....

Á nébó http://czcustom.com/cz75extendedambisafetylhs.aspx

Lubker

Příspěvek#85 » pon 27. led 2014, 18:37

Zkusím zajít do Opletalky v Praze. Snad mě nechají sáhnout :-) Na zkouškách jsem střílel s sp-01 shadow. Úchop mám vysoký a neměl jsem problém. Dám na Vaše rady a vyzkouším více typů. Třeba nakonec vážně zůstanu u shadowa jako u zkoušek a bude vystaráno.

Morboj

Příspěvek#86 » pon 27. led 2014, 18:50

Albert: to je přesně to, po čem toužím...dá se to někde sehnat u nás ? Placatá by to řešila taky, ale na té se předpokládám nedá odkládat palec slabé ruky ?! Ještě mě napadla úprava té "klasické" rozšířené u puškaře nebo svépomocí...

Albert

Příspěvek#87 » pon 27. led 2014, 19:43

Pojistka 1.jpg
Pojistka 2.jpg

No já jsem si to kdysi zbastlil z dlouhé chvíle v práci. Ale s tím origo od Anguse se to nedá srovnat :? . Jesti to někdo dělá tady nevím :?: , možná ano, Adisák má skoro stejnou na TéeSku. Až se s ním uvidím můžu se ho zeptat kde k ní vlastně přišel....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Morboj

Příspěvek#88 » pon 27. led 2014, 20:30

Albert: Díky :D
Mám šikovnýho kamaráda, kterej by to možná taky zvládnul...sám bych to asi zprznil :)
Zkusím ale nejdřív pohledat, kde by se dala sehnat Angusova pojistka a pořád je možnost si to nechat udělat u puškaře - otázka je, jestli by to nebylo ještě dražší.

Chip

Příspěvek#89 » stř 29. led 2014, 22:05

Proč by pojistka na shadowu neumožňovala vysoké držení? Střílím s ním IPSC od roku 2006 a držím ji tak pořád... Placatou pojistku potřebují jen lidé co mají packu trpasličích rozměrů Adama Tyce :-)

Morboj

Příspěvek#90 » stř 29. led 2014, 23:09

Je to asi dost subjektivní,ale mně osobně se ukládá levej thenar na střenky pod palcem pravé ruky na pojistce trochu nepohodlně, obzvlášť při rychlým tasení při IPSC. Je to drobnost,ale nemám to jenom ze své hlavy :)

Zpět na