CZ P-10C

pitrsm

Příspěvek#196 » stř 26. dub 2017, 11:34

Včera jsem se zastavil v Opletalce (podniková prodejna CZUB v Praze) a měli ji tam, takže tam je možno si ji osahat. Vyzkoušet asi pouze na promo akcích, o kterých asi nikde kompletní informace nejsou...nejlépe sledovat asi zde na fóru. Nedávno byla předváděčka v Liberci, výše je zmíněna za pár dní začínající akce v Ostravě, akci se Zbrojovkou připravuje Leiko Plzeň (až v červenci).
Jinak občas tu někdo píše o zamluvení P10-C. Předpokládám, že jde o zamluvení u nepodnikových distributorů, kteří ji tedy dodají až ji dostanou. V podnikové prodejně se zamluvit nedá a na dotaz zda něco neví (a že se uváděný květen blíží) se prodavač tvářil dost skepticky a že on by to tipoval spíš na srpen. Takže jinými slovy nikdo nic bližšího neví.

henry_propper

Příspěvek#197 » stř 26. dub 2017, 14:33

Přesně jak říkáš. Já se na ní byl v Praze také podívat a ptal se prodavače jestli je možné si ji otestovat. Bohužel vůbec ani netušil kdy a kde má Zbrojovka předváděcí akce. Ohledně data začátku prodeje - snad se začne prodávat do konce roku (což mě dost zaskočilo). Moc mi nejde do hlavy, proč ani v podnikové prodejně vůbec nic neví...
Jinak podrobnější info se dá ohledně předváděček zjistit přes fb Zbrojovky.

Czgunova

Příspěvek#198 » čtv 27. dub 2017, 07:20

Tak mám z ní vystřileno cca 90 nábojů (zbytek na shadow2) a musím pochválit. 8-)
20170425_141458.jpg

Dobře padne do ruky,přesnost super,nekope a spoušť je super.Alespoň pro mě. :)
Chekerink je ostrý,na hřbetu asi více pocitově ale to se ošoupe.
Tak otázka kolik vydrží lauf i ostatní... ;) :shock:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

pitrsm

Příspěvek#199 » čtv 27. dub 2017, 07:34

Co je to za terč, expřítelkyně :) ?
Jj měl jsem z ní stejné pocity ...myslím teda z P10-C ;)

Pitras70

Příspěvek#200 » čtv 27. dub 2017, 14:08

Myslím, že pracovník v Uherském brodě co odpovídá na emailové dotazy typu ,,kdy už"? Spáchal rituální sebevraždu. Na dotazy už neodpovídají skoro týden a tak bych řekl, že na stránky přistane info o posunutí prodeje u nás co nevidět. Škoda, že provedení FDE snad u nás ani nebude v prodeji. Střílí se z ní fakt naprosto parádně

xmaso300

Příspěvek#201 » sob 29. dub 2017, 19:19

Tak jsem dlouho přemýšlel nad tím, jakou pistoli si vybrat, jestli Glock nebo P10, ale dnes jsem si konečně našel čas na to, abych si prohlédnul nějaké recenze, porovnání, videa z USA a už jsem na 90% rozhodnut, že půjdu do P10. Na 100% to bude, až si ji pořádně ošahám na prodejně, jak mi bude sedět v mojí velké ruce, ale asi bude. Vypadá to, že se české zbrojovce tato pistole velmi povedla a pozitivní hodnocení drtivě vede před tím negativním a i na pohled se mi líbí více než Glock, ale to už je jen detail. Hlavně, aby byla P10 spolehlivá alespoň jako Glock. Takže teď si už jen počkat až ji začnou prodávat... Na Glock se určitě mnohem lépe shání všelijaké doplňky a díly, ale v mém případě asi bude stačit jen obsah toho, co je součástí toho kufříku, pouzdro a náboje. :-)

Tom1

Příspěvek#202 » ned 30. dub 2017, 18:32

Zdar kolegové,
taky jsem si ji dnes vyzkoušel. V Ostravě na Corradu mají předváděčku. Vystřílel jsem asi 150 nábojů. Vše negativní, co jsem si na různých fórech přečetl, jsou podle mého názoru pomluvy. Líbí se mi, sedí mi dobře do ruky, přesnost na 25m přímo skvělá... Nákupko mám, jdu do ní při první příležitosti...
...a ať Vám to všem střílí jen samé desítky... :ugeek:
Tom

BIBOP

Příspěvek#203 » pon 1. kvě 2017, 17:19

Ahoj všem
CZ P 10 C Sleduji od první informace na netu co jsem o ní našel. A jak se říká láska na první pohled. Doufám že ke sňatku dojde co nejdříve. Už ne nemúžu dočkat prvních doteků.....

BIBOP

Příspěvek#204 » pon 1. kvě 2017, 17:23

Obrázek

Pitras70

Příspěvek#205 » úte 2. kvě 2017, 10:53

Tak v prodeji už je a nezbývá než pro ní svištět.16.100,-Kč v provedení FDE. Krása

SansLogique

Příspěvek#206 » úte 2. kvě 2017, 11:14

A kde je v prodeji, to nám neprozradíš? V Austinu?

Smaarty

Příspěvek#207 » úte 2. kvě 2017, 11:39

Zatím jenom v Brodě.
Čili stejně daleko, jen na opačnou stranu :-)

gunman

Příspěvek#208 » úte 2. kvě 2017, 12:18

tady je snad celé PR oddělení z brodu

pelanj

Příspěvek#209 » úte 2. kvě 2017, 13:11

Pokud to někdo ještě neví, tak tenhle víkend je P10C k vyzkoušení na střelnici Lero Příbram. Možná si taky zkusím picnout:)

lebi

Příspěvek#210 » úte 2. kvě 2017, 14:46

Tak ze by opravdu byla v Brodu k zakoupeni alespon FDE varianta?

http://www.czub.cz/cz/podnikova-prodejna-uhersky-brod.html/

Greenshot_2017-05-02_15-43-56.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na