Pistole KMR - nové české

cox

Příspěvek#286 » úte 4. bře 2025, 14:13

DesertEagle píše:Desičky jsou stejná komedie jako nabíječky telefonů před sjednocením USB. Koli Vector mi funguje naprosto stejně jako koli Holosun a rozdil je 3 vs 1Ok. Opravdu nejsem kolenovrt, ale při desítkách zbraní, které musím osazovat to prostě řeším.
Dostanete li Vectory na KMR Sparky, ted se jmenuje S02 pisněte pls dost mi tím pomůžete. Dík.

Tak tohle by měla být ona, ne? To jsou i destičky na Vector.

https://kmrarmsshop.cz/cs/montaze-a-roz ... r-s41.html

DesertEagle

Příspěvek#287 » úte 4. bře 2025, 15:05

Potřebuji tohle, protože má Multi Reticle Frenzy, mod SCRD-M36 1x22x26 MOS. Pokud to někoho draždí jako OT, tak klidně přesunte jinam, ale ve vlákně KMR mi to smysl dává.

Obrázek

karloss

Příspěvek#288 » úte 4. bře 2025, 16:53

cox píše:
karloss píše:Není čeho se bát, nic se fakt neuhlodá ani na plnotučný.
Je to naprosto běžná úprava. Footprint Holosun K je modifikace footprintu Shield RMS a kolimátory s tímto footprintem mají pouze dva otvory pro výstupky na montáži, takže buď se ti podaří sehnat montáž s footprintem Holosun K, která už má přímo z výroby ty výstupky pouze dva, nebo použiješ montáž s footprintem Shield RMS, která má výstupky čtyři a ty dva odstraníš. Nebo si prostě koupíš jiný kolimátor než já :P

Karlosi, jestli se můžu zeptat, co vůbec stojí ta originální destička? Počítám, že to bude raketa, co?

Kupoval jsem tuto https://kmrarmsshop.cz/cs/montaze-a-roz ... d-s42.html
a stála 800kč, takže žádná raketa ;)

cox

Příspěvek#289 » úte 4. bře 2025, 18:45

DesertEagle píše:Potřebuji tohle, protože má Multi Reticle Frenzy, mod SCRD-M36 1x22x26 MOS. Pokud to někoho draždí jako OT, tak klidně přesunte jinam, ale ve vlákně KMR mi to smysl dává.

Obrázek

Hele, podle mě potřebuješ tu destičku s41, jak jsem postnul nahoře. Uvědom si, že ta S41 je zúžená, aby se vešla na s-02, která má šířku závěru 23,5 mm. Proto ty výstupky jsou uřízlé.

Lasard

Příspěvek#290 » úte 4. bře 2025, 21:01

IMG_20250304_204953.jpg

Jelikož jsem minule dostal čočku, tak si dnes jdu pro párek :lol: Mířenka na mini IPSC terč z 15m.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Letec 12

Příspěvek#291 » úte 4. bře 2025, 21:23

Začni trénovat aspoň 2x za týden min. 100 ran, ať se posuneš.

Zpět na