Vypadávání vývrtu CZ-P07,09

JYbour

Příspěvek#61 » čtv 5. zář 2024, 12:54

Jednalo se o systémovou chybu, která už by měla být opravená, záruka se vztahuje i na Česko.

CzechJoker

Příspěvek#62 » čtv 5. zář 2024, 13:22

Co je to "doživotní záruka"? Až se to vysype, tak je po životnosti a tím i po záruce...

JYbour

Příspěvek#63 » čtv 5. zář 2024, 13:33

Vzhledem k tomu, co jsem různě četl o řešení reklamací u CZUB, tak by mě to taky zajímalo, proto by mohl někdo zkusit reklamovat onen vývrt na P07, která už je po zákonné záruce :) A hned budeme mít jasno.

JYbour

Příspěvek#64 » čtv 5. zář 2024, 13:46

Tak jsem tam registroval zbraně z roku 22 a 23 a v mailu přišlo, že se to vztahuje na kousky vyrobené od roku 24, tak hernajs, mají v tom zmatek.

Jarda89

Příspěvek#65 » pát 6. zář 2024, 05:56

Kdo ví jak to teda je... Prostě CZ... Mě řekli, že je to standartní opotřebení a kecy v kleci, takže tohle nevyreklamuješ :D Trochu se obávám, že pokud z hlavně nebude rozkošná kytička a nebude se na ní houpat pár prstů, tak to nemá ani cenu zkoušet. A třeba u tý CZ 612 by mě fakt zajímalo, jak by to řešili. Protože když jsem se jich ptal na možnost objednání jiné pažby od Akkaru, tak mě odkázali na turecký stránky, ať si to seženu sám (s tou hlavní by jistě aplikovali stejný postup). Pro ně už dávno není český trh zajímavý.

sonor

Příspěvek#66 » pát 6. zář 2024, 16:34

Podíval jsem se do své P07 z roku 2019, nastříleno cca 4500 a lauf jako zrcadlo. Ještě podotknu, že těch 4500 kromě více nebo méně zalisovaných zápalek, mne nikdy nenechala ve štychu.

milanvpg

Příspěvek#67 » sob 7. zář 2024, 09:29

JYbour píše:Na všechny zbraně vyrobené od ledna 2020 dává zbrojovka nově doživotní záruku na hlaveň, mech. poškození nebo ztráta přesnosti, záruka je dokonce přenosná. Stačí se zregistrovat:
https://www.czub.cz/en/support-lifetime ... TeSZrayWLA

No jestli dobře čtu ty podmínky záruky, tak se vztahují JEN na vady v přesnosti, o mechanickém poškození jsem v podmínkách nic nenašel. Tak se obávám, že pokud bude vypadaná půlka hlavně, ale přesnost hlavně se nezmění, smolík. Ale třeba se mýlím…

v.k.

Příspěvek#68 » sob 7. zář 2024, 10:51

Vztahuje se take na vyrobni vady, ktere ale CZ oznacuje privlastkem nepravdepodobne. :)

The warranty not only covers any unlikely manufacturing defects, but also the loss of accuracy during the lifetime of the CZ barrel.

Zpět na