CZ 100 vs. CZ G2000 na nošení

ryucz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » sob 4. črc 2015, 16:05

Zdravím, mám NC226 a jsem s ní spokojen, jenže jak je obecně známo, není to pistole na nošení a už vůbec ne skryté.
Vybírám proto nějakou vhodnou na skryté nošení za co nejmenší peníz.

Vzhledem k tomu, že chci zůstat u 9mm Luger, skončil výběr mezi CZ100 a G2000.

Co byste vybrali vy? Připomínám, že mi jde pouze o obrannou střelbu a nošení, ne o terčovku a soutěže.

Carloss

Příspěvek#2 » sob 4. črc 2015, 16:42

Já teda přesně tohodle číňana nosím. Teda podle situace a oblečení a nemohu říct, že by na nšení nebyl. A to v něm mám i 20R šuple. I věhle vedech se dá nosit v podpažáku pod vestičkou.

Int1m1thy

Příspěvek#3 » sob 4. črc 2015, 18:09

pokud to chces na obranu tak se velkou obklikou vyhni produkci CZ a ty sis vybral jeste to nejhorsi co od tech ***** vyslo :D :D :D, jestli nemas penize kup radsi neco jetyho

sided
moderátor

Příspěvek#4 » sob 4. črc 2015, 19:09

int1: A jakou konkrétní zkušenost máš s výše uvedenými? Nejlépe osobní, ne jpp.

Int1m1thy

Příspěvek#5 » sob 4. črc 2015, 22:07

diky bohu zadnou... ale jelikoz jsou lidi liny tvorove tak pochybuju ze si o nich naky info hledal, kde lidi psali sve osobni zkusenosti tak to tlumocim dale...

MM

Příspěvek#6 » sob 4. črc 2015, 23:23

Za mna - G2000 nie je zla. Pocitaj casom s problemami s event. nahradnymi dielmi - ale ak ju budes mat primarne na nosenie s tym ze z nej das rozumny pocet udrziavacich ran mesacne, tak ti X rokov moze bez problemov sluzit (kamarat ju pouziva takto, s tym ze nenosi - ma ju designovanu ako 'home defense gun'). Skontroluj si dany kus - to uz som spominal v inom vlakne. DA spust je tazka s dlhym chodom, nema poistku - mne decocker ale vyhovoval. Zaver sa natahoval dost tazko - zarezy su plytke, takze v strese by to asi nebolo nic moc, lahko ti sklzne ruka = nosit s nabojom v hlavni. K CZ 100 sa vyjadrovat nemozem, mal som ju len par krat v rukach.
Len neviem ci si velkostou az tak pomozes voci NC226. Zober do ruky, uvidis.

Blacky

Příspěvek#7 » ned 5. črc 2015, 08:02

Nejlepší je si to někde proste osahat. G2000 sem v ruce nemel, ale vypada hezky :)

lanasxxx

Příspěvek#8 » ned 19. črc 2015, 21:01

Ja osobne na cz 110 si nemuzu stezovat....vyborne padne do ruky....nemusim si zbran urovnavat v ruce jako u moji sluzebni cz 75D. A na to...v krizi natahnout a zmacknout si myslim,ze je vhodna....kor za ty penize.

Zpět na