Springfield Hellcat

Glock a spol.

Honzajan

Příspěvek#166 » sob 28. lis 2020, 11:08

Jak te muze cokoliv napadene kutilem znepokojovat?
Navic kdo vi, jak to bylo.

Jinak obecne je kuze jako material pro pouzdro davno prekonana, takze si to chce dost hlidat jeji stav, pak melo byt jeji pouziti s vyhradama,ale ok.

Střelec

Příspěvek#167 » sob 28. lis 2020, 11:15

Já konečně po koronovém omezení dal z H11 250 nábojů různých značek a provedení (od klasiky po subsonic různé hmotnosti, prostě všehochuť co jsem našel doma) a funkce OK se vším v různých režimech střelby. Přesnost dostatečná, možná ještě trošku strhávám, protože na stento poušťák nejsem zvyklý, nicméně vše vždy v terči mírně vlevo dole od záměrného bodu (stříleno na 10-15m). Zatím se pistole zdá OK. Ani chování zbraně mi nepřišlo nepříjemné vzhledem k malé velikosti zbraně. Za ty mrzké peníze, co za to chtějí, je to za mě vyhovující.

Vasin

Příspěvek#168 » sob 28. lis 2020, 18:17

Honzajan píše:Jak te muze cokoliv napadene kutilem znepokojovat?
Navic kdo vi, jak to bylo.

Jo, to jo, čert ví jak to bylo, ale třeba o tom PRP kitu, tu někdo psal, že se po něm dívá.

Flatterhaft

Příspěvek#169 » sob 28. lis 2020, 20:04

Co ještě zkusit střelbu s oporou? Podle recenzí údajně bývají HS nastřeleny o kousek níže.

tomoking

Příspěvek#170 » sob 28. lis 2020, 21:17

Dnes 300 ran. Nejdřív vlevo dole většina zásahu.... je to evidentně strhávání jelikož jsem mířil kolimatorem nikoliv mířidly. Pak jsem dal prst na spousť více než středem prvního článku a začalo to lítat do středu.

Střelec

Příspěvek#171 » ned 29. lis 2020, 11:53

Přemýšlím nad tím, že bych na H11 přidal kolimátor, jaký u nás dostupný, ale přitom co nejvíce kompaktní (je to na EDC) a zároveň odolný, byste doporučili? Samozřejmě, aby to bylo upnutelné bez zásahu do zbraně, tedy různé Holosun apod. padají. Cenovku neřeším, když mě to přestane bavit na H11, tak to třeba časem dám na něco jiného, beru to jako dlouhodobou investici.

tomoking

Příspěvek#172 » ned 29. lis 2020, 15:23

Blam

Příspěvek#173 » ned 29. lis 2020, 15:41

Prisel mi ted podobny z Ali na Glocka 45. Kvalita odpovida cene. Mam porovnani s excubitorem a rh holster a za me se vyplati si priplatit. Holstery z tuzemska jsou festovnejsi. Zpracovani dobry, ale kydex je tenci. Ale funkcni je.

Machead

Příspěvek#174 » pon 30. lis 2020, 07:38

Tu sponu tiez co najskor vymenit za kovovu, plastove sa skoro zlomia. A u miestneho producenta si poviem, pre aku sirku opasku tu sponu chcem, puzdro mi upravi na mieru atd atd. Je toho vela, preco si priplatit.
Samozrejme, nehovoriac o tom, ze radsej podporim miestneho cloveka nez nejakeho sikmaca. To neplati o miestnom, ktory len robi priekupnika sikmacskym veciam, takeho kaslem :D

RK

Příspěvek#175 » pon 30. lis 2020, 08:55

Nemáte náhodou niekto tip kde kúpiť clip na h11? V puzdre nenosím a clip zohnať neviem .

Honzajan

Příspěvek#176 » pon 30. lis 2020, 10:08

Střelec píše:Přemýšlím nad tím, že bych na H11 přidal kolimátor, jaký u nás dostupný, ale přitom co nejvíce kompaktní (je to na EDC) a zároveň odolný, byste doporučili? Samozřejmě, aby to bylo upnutelné bez zásahu do zbraně, tedy různé Holosun apod. padají. Cenovku neřeším, když mě to přestane bavit na H11, tak to třeba časem dám na něco jiného, beru to jako dlouhodobou investici.

Bud se smiris s odbrousenim zadnich cudliku a snizenim prednich, nasadis holosun a nebudes mit problem, protoze 507\407k jsou jako tank a i po teto uprave budou i jine optiky plne funkcni a nasaditelne. Nebo se smiris s horsima moznostma co se odolnosti tyce(a funkce).

Střelec

Příspěvek#177 » pon 30. lis 2020, 10:17

Popravdě se mi do úpravy zbraně moc nechce, protože to bude mít určitě vliv na případnou záruku.

Machead

Příspěvek#178 » pon 30. lis 2020, 17:06

RK píše:Nemáte náhodou niekto tip kde kúpiť clip na h11? V puzdre nenosím a clip zohnať neviem .

Chces si ustrelit gule? A zas nenosit zbran s nabojom v komore je volovina.
Pekne si kup puzdro a nos v nom. Dorazne to odporucam.

Ostatne, s klipom sa ani neda trenovat. A fakt v sucasnej situacii by nam neprospel medializovany pripad, ako si niekto strelil do tepny…

Honzajan

Příspěvek#179 » pon 30. lis 2020, 17:11

Střelec píše:Popravdě se mi do úpravy zbraně moc nechce, protože to bude mít určitě vliv na případnou záruku.

Tak se zeptej dovozce na upravu zaveru, jak to vidi nebo jestli ji udela on. Nebo se proste smir s horsi optikou(ktera zas az tolik realne horsi nebude.

Machead:
Asi to na Slovensko jeste nedorazilo, ale existuje neco jako kydex na lucik. Nereagoval bych takle debilne, kdybys nereagoval mimo tema a jeste k tomu debilne. Urcite jsi ale tazateli pomohl stejne jako ja.

audis

Příspěvek#180 » pon 30. lis 2020, 17:58

Machead: nevyvolavej paniku a nestraš.
prostě pro tuhle pistol a použití nechce nosit v komoře a basta. Tak to neřeš. Až bude chtít nosit v komoře, použije kydex popř plast pouzdro.

Zpět na