Springfield Hellcat

Glock a spol.

Plzino

Příspěvek#226 » čtv 4. bře 2021, 22:50

Standak píše:Plzino.. H11 verzi HDR (dříve označení OSP) jsem bral v prosinci z jednoho obchodu v Praze (nemají žádné aktuálně skladem), ale včera jsem zahlídl info o tom, že Hawk má nově naskladněny 4 ks, k prodeji od příštího úterý..

Já právě chci klasickou verzi. Prozradíte mi, kde ten Hawk je? Na netu jsem nějak nic nenašel. Díky

Standak

Příspěvek#227 » čtv 4. bře 2021, 22:56

Maličkost.., poslal jsem Ti SZ..

Plzino

Příspěvek#228 » pát 5. bře 2021, 07:06

Standak píše:Maličkost.., poslal jsem Ti SZ..

Asi se někde ztratila, nic v poště nemám :)

MaraKM

Příspěvek#229 » pát 5. bře 2021, 08:39

Plzino, proč nezkusíš rovnou dovozce? http://www.kozap.cz
Pokud by neměli přímo oni skladem, tak by mohli býti schopní zjistit kdo z distributorů je má (nebo komu v poslední době nějaké kusy odesílali).

Plzino

Příspěvek#230 » pát 5. bře 2021, 09:09

MaraKM píše:Plzino, proč nezkusíš rovnou dovozce? http://www.kozap.cz
Pokud by neměli přímo oni skladem, tak by mohli býti schopní zjistit kdo z distributorů je má (nebo komu v poslední době nějaké kusy odesílali).

Jsem v kontaktu s dvěma obchody v Brně, kteří mi odepisují, že vždy kontaktují dovozce a bohužel nic. Zkusil jsem napsat přímo na Kozap, jak jste posílal. Děkuji za tip.

Standak

Příspěvek#231 » pát 5. bře 2021, 14:56

Poslal jsem SZ znovu, ale pro jistotu tedy..
https://nocompromise.house/hs-h11-rdr

Netrefil

Příspěvek#232 » pát 5. bře 2021, 16:36

Měl bych pro kluky z NoCompromise House technickou poznámku k jejich prezentaci H11 na webu:

H11 NCH.jpg

Dodávané zásobníky mají kapacitu 11 a 13 nábojů. Je to zbraň, která má kapacitu 11+1 nebo 13+1. :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#233 » ned 7. bře 2021, 20:34

Jaký je váš názor na tu optiku HEX WASP??? Mně se to celkem zamlouvá, i reakce uživatelů hovoří spíš pro, co jsem zatím viděl... Asi bych to chtěl na starou verzi OSP, jeví se mi to takové bytelnější než Shield...

risa2000

Příspěvek#234 » ned 7. bře 2021, 20:42

Loupeznik: Na HEX WASP jsem zrovna onehdá díval, ale nenašel jsem nikoho, kdo by to tady, nebo někde poblíž, prodával. Nabízí to Springfield Factory v US, na stránkách HK Produkt o tom není ani zmínka. Máš někoho, kdo to nabízí?

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#235 » ned 7. bře 2021, 20:48

Tady ne, plánuji individuální nákup v US, doufám že to prodají do Evropy, ale v košíku to českou adresu vyplnilo a píší tam, že po objednávce by mě zkontaktovali a sdělili poštovné, nebo se mám rovnou spojit s jejich zákaznickým oddělením a oni mi řeknou... Jen jak si tak váhám, tak se jim protáhla odhadovaná lhůta na odeslání ze 30 na 60 dní...:-D

Standak

Příspěvek#236 » ned 7. bře 2021, 21:28

Taky jsem to zkoumal.. ve státech hojně doporučovaný Svampfox je tady prakticky nedostupný, adaptér, resp, vymezovací destička pro Holosun 507K taky není k mání a navíc tu optiku zvedá drobet výš.. Nakonec jsem zaskřípal zuby nad cenou a pořídil Shield RMSc a se samotným produktem spokojenost, montáž je triviální a jak to bude se zmíněnou bytelností ukáže čas..

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#237 » ned 7. bře 2021, 23:07

Swampfox se tady v Evropě sehnat dá, ale trochu mě pudí ten čínskej původ...;-)

MKabar

Příspěvek#238 » pon 8. bře 2021, 01:49

Desticku CHPWS na 507K umim dotahnout, ale je to nesmysl, jen to zvedne - staci odbrousit zadni sloupky a zacernit to a predni lehce sjet jemnym pilnikem o nejakou desetinku a 507K sedne jak prdel na hrnec.

Thomas_cz

Příspěvek#239 » pon 8. bře 2021, 12:28

Souhlasim s kolegou vyse. Mam 507K primo na zaveru a je to naprosto idealni pozice. Ono uz tak jsou pevna miridla videt pres uplne spodni cast okenka kolimatoru. Je to tam opravdu na chlup. Pokud to ta desticka treba i jen o milimetr zvedne, tak uz videt nebudou.

Vasin

Příspěvek#240 » pon 8. bře 2021, 14:39

A nemá ten Hex Wasp být ještě o něco málo menší než RMSc a 507? Jak v oblouku, tak i samotné tělo (destička s diodou)?

Zpět na