Walther PDP

Glock a spol.

Lonestar

Příspěvek#961 » stř 6. zář 2023, 11:36

Šaky - měnil jsem na tyhle
https://www.guns-trade.cz/ocelova-mirid ... ledi-cerne
(mají i\v nabídce i s muškou s 1,5 mm světlovodem)

Šaky

Příspěvek#962 » stř 6. zář 2023, 11:48

Měl? Nespokojenost? na tyhle jsem právě koukal, že bych je vzal :-).

Šaky

Příspěvek#963 » stř 6. zář 2023, 11:52

A když už se tu dotazuju, nepořizoval jste někdo nebo neupravoval jste si někdo nějak výšku bobřího ocasu? Jako greenhorn si pořád nějak nemůžu zvyknout na velikost gripu. Sko je mi malý, Elko super, ale pod bobřím ocasem mám prostor. Největší grip v poho obejmu a pod ocasem místo pak nemám, což je supe, ale už je to asi za hranou mohutnosti. Tak jsem si říkal, že bych tam hodil zpátky střední a zkusil si nějak oblepit zespodu bobří ocas, co by to udělalo. Koukal jsem, jestli na to přímo není nějaký udělátko, ale nic spešl jsem neobjevil.

Alesh31

Příspěvek#964 » stř 6. zář 2023, 12:17

Mám ty Zendly světlovodnou mušku 1mm a černé rýhované hledí a paráda. Mám to teda na IPSC.

Lonestar

Příspěvek#965 » stř 6. zář 2023, 13:43

Šaky - měnil jsem (ty tovární) na ty Zendly světlovodnou mušku 1mm a černé rýhované hledí (stejně jako Alesh31) - a jsem plně spokojen (na střelnici do terče i na LOSíky)

Satanáš

Příspěvek#966 » čtv 7. zář 2023, 07:16

Ahoj Šaky,
já jsem u PDP zjistil, že nejlépe se mi z něj střílí když je úchop trochu nepohodlný. Elkový hřbet se mi též lépe drží, ale nedaří se mi pistoli ustabilizovat. Zkus vydržet tisícovku výstřelů s Emkem, tisícovku s Elkem a budeš moudřejší. Třeba tě více začne dráždit, že bys chtěl kolimátor a na úchop zapomeneš :D V nejhorším případě postupuj podle manuálu nového uživatele Glocku - vezmi Dremel s brusným válečkem... :D
Jinak, když jste se vrtali ve spoušťáku, nestalo se, že byste měřili odpor? Tovární spoušť u PDP by měla mít něco málo přes 20N, tak bych byl zvědavý kam se dostala tvoje se špatnou pružinkou blokace. Pro představu a zatvrzelé odpůrce leštění ta moje poladěná dává nějaký 17N, takže na odporu sotva změna :D

Šaky

Příspěvek#967 » čtv 7. zář 2023, 14:11

Kucí moc dík!!!

GunMat

Příspěvek#968 » sob 16. zář 2023, 07:00

Ricous píše:Máte někdo zkušenost, porovnání, mezi tovární PDP spouští a spouští Walther dynamic performance trigger?

Zkušenost ne. Zatím jen teoretická příprava:
https://www.pewpewtactical.com/best-pis ... pensators/

https://www.brownells.cz/PRO-COMPENSATO ... -100033415

https://www.concealedcarry.com/gear/com ... -the-test/

Satanáš

Příspěvek#969 » pon 6. lis 2023, 10:31

Přátelé, tak moje krásná nabarvená hračka utrpěla první zranění:

fp1.JPG

Rozflákal jsem origo mušku! Dokonalý argument pro kolimátory - RMR vydrží více než pevná mířidla :D
Zajímavý je způsob jak je vlastně řešená ta bílá tečka - není to nabarvené nebo vyložené kusem bílého plastu, ale je to vlastně bílý vnitřní díl obstříknutý černým plastem:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Blacky

Příspěvek#970 » pon 6. lis 2023, 11:15

Jeje co se stalo? DP3 na Olešku? :)

Satanáš

Příspěvek#971 » pon 6. lis 2023, 14:03

Meh, na Olešku by mi Walthera hodili do peca a řekli mi ať si koupím glocka :D
Tři týdny zpátky jsem s ním při sušení mlasknul na dlažbu, ale žádné zlomeniny jsem si nevšimul.

Blacky

Příspěvek#972 » pon 6. lis 2023, 16:26

Aha. Mnoo já mam na Olesku skorem vsechno mozny i nemozny a na W moc "keciček "nebylo. Jak P99, tak o PDP bez jedinné závady (nechtene). Já sem za terč vtipů o levácích .)

Aha hmm mno tak mas aspon prilezitost si tam osadit kovovou. Z Glocka pasuje. Mozan to vyjde levneji, nez pripadne praklad dlazdice. :)

Sobiho

Příspěvek#973 » pon 6. lis 2023, 20:32

No ta mířidla jsou zlo, zkoušel jsem je zabarvit, ale pak jsem přišel na to, že je to opravdu bílá hmota v mase jak píšeš. No tak jsem to vyřešil Holosunem 507 Comp s destičkou Walther a je po problému a dokonce jdou dole trošinku vidět i standardní mířidla, takže problém vyřešen :-) A ten velký Holosun fakt k tomu PDP sedí! :-)

Satanáš

Příspěvek#974 » úte 7. lis 2023, 07:29

No Blacky, kovová muška by to asi ustála, ale jestli bych pak musel opravovat dlažbu, tak si možná radši novou mouchu vytisknu na 3D a bude sloužit jenom jako "airbag" :D Nadto škoda pěkných mířidel, když je přes ten kolimátor ani nevidím ani nepoužívám a světlovody sice miluju, ale už i kovový světlovod jsem rozbil (na 1911, moucha vydržela ale vlákno se rozštíplo).
Trochu jsem si pohrával s myšlenkou, že nechám PDP bez mouchy, ale ono to vypadá jak... No jak prso bez bradavky :D
prso.JPG

Sobiho: Ale ty máš compacta ne? Ten holosun na tom vypadá fakt jak Burj Khalifa :D

Blacky

Příspěvek#975 » úte 7. lis 2023, 08:03

hmmm mě to bez te mouchy nevadi. mozna shodiyt i hledi? Stejne je naprd. :)

Ad ti kolimce. me se moc libi ten Holo SCS, ale nejak se furt nemuzu srovnat se zelenou i kdyz sem si zkusil, ze mi nevadi. :) Mozna spis je mi lito tech penez. To to radsi prozenu hlavni.

Zpět na