Glock vs. Walther PDP
Glock a spol.
- Eomer
Příspěvek#46 » úte 26. lis 2024, 18:09
Podepisuji vše co řikaji kolegové. Za mě bych to ještě trochu posunul a zkusil nějaký zakladní kurz DYNAMICKÉ střelby kde ti uvažované modely zapůjčí. Tam rychleji zjišťíš zda je to ostré, nebo to moc skače, nebo je to těžké popř že už nechceš kohout atp. To u mířenky jako začátečník nezjistíš. Jinak ale stejně přijdeš na to že ideál neexistuje a budeš jich mít několik. ( Ja třebas šel 3x koupit glocka než jsem ho skutečně koupil )
- petr84
Příspěvek#48 » stř 11. pro 2024, 20:55
Tak po několika návštěvách prodejen jsem se nakonec rozhodl pro Compact PDP 4. Daleko lépe mi padne do ruky a také se mi dobře ovládá záchyt zásobníku oproti Glocku. Rád bych se vás ale ještě zeptal, jaká máte názor na dostupnost náhradních dílů. A ještě otázka co byste konkrétně doporučili na skryté nošení, jaký typ holsteru a jaký názor máte na kapsy na opasek?
- petr84
Příspěvek#50 » stř 11. pro 2024, 21:53
Těžko říci co mi bude vyhovovat ale našel jsem tohle:
https://www.guns-trade.cz/pouzdro-rhh-s ... rave-cerne
dělají i vnější. Máte s tímhle zkušenosti?? Pokud bych chtěl aby zbraň byla co nejvíce nenápadná, tak je asi lepší vnitřní, je to tak??
Jinak kapsou na opasek jsem myslel něco takového:
https://www.rigad.cz/wareImages/pouzdro ... 08_or.webp
Jinak prosím ještě o radu.
https://www.top-guns.eu/files/upload/95 ... -4-6-6.jpg
je možné z PDP PRO sundat magwell a botky ze zásobníků?? Tedy by se pak celková délka pažby rovnala délce pažby klasického PDP Compact 4 - délka by byla zhruba o centimetr kratší. Nejde o to, že bych to chtěl hned sundávat, ale v případě že by pažba byla vidět při skrytém nošení, že bych měl ještě možnost toto sundat a pažbu zkrátit.
https://www.guns-trade.cz/pouzdro-rhh-s ... rave-cerne
dělají i vnější. Máte s tímhle zkušenosti?? Pokud bych chtěl aby zbraň byla co nejvíce nenápadná, tak je asi lepší vnitřní, je to tak??
Jinak kapsou na opasek jsem myslel něco takového:
https://www.rigad.cz/wareImages/pouzdro ... 08_or.webp
Jinak prosím ještě o radu.
https://www.top-guns.eu/files/upload/95 ... -4-6-6.jpg
je možné z PDP PRO sundat magwell a botky ze zásobníků?? Tedy by se pak celková délka pažby rovnala délce pažby klasického PDP Compact 4 - délka by byla zhruba o centimetr kratší. Nejde o to, že bych to chtěl hned sundávat, ale v případě že by pažba byla vidět při skrytém nošení, že bych měl ještě možnost toto sundat a pažbu zkrátit.
- BoroCZ
Příspěvek#52 » úte 17. pro 2024, 13:23
Nedávno jsem byl v podobné situaci - čerstvý držitel a váhal co vybrat. Nakonec jsem se rozhodl pro PDP Compact PRO SD - chtěl jsem mít otevřené možnosti co se týká příslušenství (vc. tlumiče) a prostě jsem se tak trochu zamiloval
Spolehlivosti bych se nebál. Není to na trhu měsíc, ale několik let. Není to žádná rarita, ale hojně rozšířena pistole. Pokud by tam bylo něco zásadně špatně, us guntube by toho byl plný.
Magwell sundat není problém, jen potřebuješ správný vyrážeč. Backstrap bez magwellu vypadá trochu divně, ale na funkci imho nemá vliv.
Co mě překvapilo jsou zásobníky - jsou 18rd a tedy botku jen tak nesundas. Ale na nošení není problém koupit jeden 15r a hotovo.
Spolehlivosti bych se nebál. Není to na trhu měsíc, ale několik let. Není to žádná rarita, ale hojně rozšířena pistole. Pokud by tam bylo něco zásadně špatně, us guntube by toho byl plný.
Magwell sundat není problém, jen potřebuješ správný vyrážeč. Backstrap bez magwellu vypadá trochu divně, ale na funkci imho nemá vliv.
Co mě překvapilo jsou zásobníky - jsou 18rd a tedy botku jen tak nesundas. Ale na nošení není problém koupit jeden 15r a hotovo.
- petr84
Příspěvek#53 » úte 17. pro 2024, 23:40
BoroCZ píše:Nedávno jsem byl v podobné situaci - čerstvý držitel a váhal co vybrat. Nakonec jsem se rozhodl pro PDP Compact PRO SD - chtěl jsem mít otevřené možnosti co se týká příslušenství (vc. tlumiče) a prostě jsem se tak trochu zamiloval
Dík za info. Hledal jsem na internetu a na jednom videu říkají, že 15ti nábojový zásobník do pažby s magwelem nejde. Na dolní straně zásobníku (jak je botka), tak tam je oblouk, který náráží do magwelu a nejde úplně zasunout do pažby
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí