Sig Sauer P-320

Glock a spol.

faajn

Příspěvek#406 » pát 24. led 2025, 13:06

Díky už to řeším přes Rigad kde ho mají taky skladem (2 modely) a jsou mnohem - řekněme ochotnější a komunikativnější ;) Navíc tam mám slevu :)

Poval

Příspěvek#407 » pát 24. led 2025, 13:23

faajn píše:Jinak teda ten tvůj vypadá luxusně ;)

dik :), este planujem posledny upgrade -> https://www.sigsauer.com/p320-carry-x-series-9-40-357-grip-module-manual-safety-medium-black.html. objednane uz je, akurat cakame na dobre spravy od banzai ;).

Dost sa mi paci P320 co vysutazili u protinozcov (https://www.thefirearmblog.com/blog/2023/07/24/australian-defence-force-orders-first-sig-p320s/). Kedze mam trosku vacsiu ruku, tak si myslim, ze ich grip modul mi bude sediet viac ako wilson combat, co mam teraz. bral som ho akurat v ciernej.

Ujko Straka

Příspěvek#408 » sob 25. led 2025, 12:12

U těch australanů to vypadá na m18 na X gripu. Co se toho týče, tak mě přijde do ruky strašně hranatý.

Poval

Příspěvek#409 » pon 24. úno 2025, 14:48

pridam este par fotiek, kde som sa pokusil zadokumentovat "co-witness". za fotky sa vopred ospravedlnujem, kurz mladeho youtoubera som minul :) .

len mozno komentar, co sa tyka nastrelenia - rovnako ako povodne meridla, moja P320 s kolimatorom je nastrelena "center hold" ( definicia viz tuto https://tacticalhyve.com/sight-picture/), rozhodne to nie je "combat hold". ked som mieril "combat hold", lietalo mi to vyssie ako som chcel.

red-dot-p320-co-witness.png

red-dot-p320-co-witness-turned-on.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Bevola

Příspěvek#410 » čtv 27. úno 2025, 16:34

Ten kolimator mi přijde hrozně malý.
Tady mám Deltu od Leupoldu.
Dolní tečka je laser.

Poval

Příspěvek#411 » stř 16. dub 2025, 08:53

takze po cca 5tich mesiacoch od objednania x-series grip konecne dorazil. prva fotka viz nizsie. long story short a prvy pocit z celeho zazraku - grip je ako moj Glock 45. Na G45 mam nasadeny mensi z dvoch s predlzenym bobrym ocasom.

Pokusim sa pofotit rozdiely medzi zakladnym grip modulom, wilson combat a tymto x-series, nech mate predstavu. Nastastie, mi x-series sedi najviac, inac by ma to fakt <>. tunenie P320 v nasich zemepisnych sirkach je fakt len pre trpezlivych. jedine pozitivum je, ze to nie je hlavna cast zbrane.

p320-m17-x-cut-smaller.jpg

Bevola

Příspěvek#412 » ned 20. dub 2025, 16:58

Taky sem si hrál, ale zůstal sem u standardu.

Bevola

Příspěvek#413 » ned 20. dub 2025, 17:00

Černá, ještě se mi někde válí S-ko, pro menší ruku.
Naposledy upravil(a) Bevola dne ned 20. dub 2025, 17:03, celkem upraveno 1 x.

Bevola

Příspěvek#414 » ned 20. dub 2025, 17:01

Wilson - pokud by měl někdo zájem, mám doma ještě nějaký rovný spoustě od Apexu a pár gripů.

Poval

Příspěvek#415 » pát 2. kvě 2025, 09:08

tak, ako som bol byval slubil, konecne som si nasiel cas na par snad lepsich fotiek.

asi hlavne rozdiely standard m17 vs. X (oznacene cervenou)
m17-vs-x-resized.jpg

pohlad na standard m17 vs. X zo spodu - podla mna pekne vediet, ako je X viac "hranate"
m17-vs-x-bottom-resized.jpg

zlava do prava X, standard m17 a wilson
m17-wilson-x-bottom-resized.jpg

a posledna, spolu z mojou G45 (zlava do prava wilson, X, G45 so svetlom, m17 standard). Ako som pisal, G45 mi sedi asi najviac, cize, mozno keby sa dal zohnat X vo velkosti L (moj je M), bolo by to znacka ideal. plus sipkami je naznaceny jeden z problemov platformy, ako pisal @Bulls.eye - ten lucik je proste uzky (napriklad pri porovnani s G45) a platforme by fakt prospela spust s jazyckom. osobne som dilemu sig-vs-glock vyriesil nakupom oboch a obe zbrane ma bavia. pride mi ale, ze toto ma glock vyriesene lepsie a je treba davat fakt pozor na vhodne puzdro pre P320. ak je svor rieseny v okoli luciku, je na problem zadelano...
m17-vs-g45-resized.jpg

snad som aspon niekomu pomohol z vyberom gripu :).

Zpět na