Sig Sauer P-320
Glock a spol.
- Poval
Příspěvek#407 » pát 24. led 2025, 13:23
faajn píše:Jinak teda ten tvůj vypadá luxusně
dik

Dost sa mi paci P320 co vysutazili u protinozcov (https://www.thefirearmblog.com/blog/2023/07/24/australian-defence-force-orders-first-sig-p320s/). Kedze mam trosku vacsiu ruku, tak si myslim, ze ich grip modul mi bude sediet viac ako wilson combat, co mam teraz. bral som ho akurat v ciernej.
- Poval
Příspěvek#409 » pon 24. úno 2025, 14:48
pridam este par fotiek, kde som sa pokusil zadokumentovat "co-witness". za fotky sa vopred ospravedlnujem, kurz mladeho youtoubera som minul
.
len mozno komentar, co sa tyka nastrelenia - rovnako ako povodne meridla, moja P320 s kolimatorom je nastrelena "center hold" ( definicia viz tuto https://tacticalhyve.com/sight-picture/), rozhodne to nie je "combat hold". ked som mieril "combat hold", lietalo mi to vyssie ako som chcel.

len mozno komentar, co sa tyka nastrelenia - rovnako ako povodne meridla, moja P320 s kolimatorom je nastrelena "center hold" ( definicia viz tuto https://tacticalhyve.com/sight-picture/), rozhodne to nie je "combat hold". ked som mieril "combat hold", lietalo mi to vyssie ako som chcel.
red-dot-p320-co-witness.png
red-dot-p320-co-witness-turned-on.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Poval
Příspěvek#411 » stř 16. dub 2025, 08:53
takze po cca 5tich mesiacoch od objednania x-series grip konecne dorazil. prva fotka viz nizsie. long story short a prvy pocit z celeho zazraku - grip je ako moj Glock 45. Na G45 mam nasadeny mensi z dvoch s predlzenym bobrym ocasom.
Pokusim sa pofotit rozdiely medzi zakladnym grip modulom, wilson combat a tymto x-series, nech mate predstavu. Nastastie, mi x-series sedi najviac, inac by ma to fakt <>. tunenie P320 v nasich zemepisnych sirkach je fakt len pre trpezlivych. jedine pozitivum je, ze to nie je hlavna cast zbrane.
Pokusim sa pofotit rozdiely medzi zakladnym grip modulom, wilson combat a tymto x-series, nech mate predstavu. Nastastie, mi x-series sedi najviac, inac by ma to fakt <>. tunenie P320 v nasich zemepisnych sirkach je fakt len pre trpezlivych. jedine pozitivum je, ze to nie je hlavna cast zbrane.
p320-m17-x-cut-smaller.jpg
- Bevola
- Poval
Příspěvek#415 » pát 2. kvě 2025, 09:08
tak, ako som bol byval slubil, konecne som si nasiel cas na par snad lepsich fotiek.
asi hlavne rozdiely standard m17 vs. X (oznacene cervenou)
pohlad na standard m17 vs. X zo spodu - podla mna pekne vediet, ako je X viac "hranate"
zlava do prava X, standard m17 a wilson
a posledna, spolu z mojou G45 (zlava do prava wilson, X, G45 so svetlom, m17 standard). Ako som pisal, G45 mi sedi asi najviac, cize, mozno keby sa dal zohnat X vo velkosti L (moj je M), bolo by to znacka ideal. plus sipkami je naznaceny jeden z problemov platformy, ako pisal @Bulls.eye - ten lucik je proste uzky (napriklad pri porovnani s G45) a platforme by fakt prospela spust s jazyckom. osobne som dilemu sig-vs-glock vyriesil nakupom oboch a obe zbrane ma bavia. pride mi ale, ze toto ma glock vyriesene lepsie a je treba davat fakt pozor na vhodne puzdro pre P320. ak je svor rieseny v okoli luciku, je na problem zadelano...
snad som aspon niekomu pomohol z vyberom gripu
.
asi hlavne rozdiely standard m17 vs. X (oznacene cervenou)
m17-vs-x-resized.jpg
pohlad na standard m17 vs. X zo spodu - podla mna pekne vediet, ako je X viac "hranate"
m17-vs-x-bottom-resized.jpg
zlava do prava X, standard m17 a wilson
m17-wilson-x-bottom-resized.jpg
a posledna, spolu z mojou G45 (zlava do prava wilson, X, G45 so svetlom, m17 standard). Ako som pisal, G45 mi sedi asi najviac, cize, mozno keby sa dal zohnat X vo velkosti L (moj je M), bolo by to znacka ideal. plus sipkami je naznaceny jeden z problemov platformy, ako pisal @Bulls.eye - ten lucik je proste uzky (napriklad pri porovnani s G45) a platforme by fakt prospela spust s jazyckom. osobne som dilemu sig-vs-glock vyriesil nakupom oboch a obe zbrane ma bavia. pride mi ale, ze toto ma glock vyriesene lepsie a je treba davat fakt pozor na vhodne puzdro pre P320. ak je svor rieseny v okoli luciku, je na problem zadelano...
m17-vs-g45-resized.jpg
snad som aspon niekomu pomohol z vyberom gripu

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí