CZ 75 P-07 Duty

Glock a spol.
Laco

Příspěvek#481 » sob 12. dub 2014, 16:05

No, dnes som bol znova na strelnici, zlepšil som pevnosť úchopu (trocha viac som sa na to sústredil) a voalá, záver fungoval ako mal. Tak to vypadá, že u mňa to bolo rukami, takže uvidím do budúcna ;)

J0I-INY

Příspěvek#482 » sob 12. dub 2014, 18:00

No tak vidíš. Tak to bude asi fakt tím. Taky se podělím, až to vyzkouším.

Luky

Příspěvek#483 » úte 15. dub 2014, 15:11

Je to v úchopu. Musíš jí pevně sevřít a bude to ok. Řešil jsem to také.

Bohuliby

Příspěvek#484 » úte 15. dub 2014, 23:05

Asi na tom něco bude, že plasťáky se musí držet křečovitě.
U staré CZ 75, to nebylo asi tak důležité, ale u těchto polymerových zbraní je to jiné, rozhodně nevěřím, že zbraň špatně přebíjí, že je suchá, to je nesmysl.

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#485 » stř 16. dub 2014, 06:27

No křečovitě bych neřekl. Nebo ať mi někdo vysvětlí to že glocka držím úplně stejně jak Duty a závěr u Glocka zůstane vzadu vždycky. U Duty tomu tak nebylo.

Laco

Příspěvek#486 » stř 16. dub 2014, 09:07

Možno pre to, že P-07 má silnejšiu vratnú pružinu záveru?

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#487 » stř 16. dub 2014, 09:20

To je možné sílu vratných pružin jsem neporovnával ale když si tak vzpomínám tak skoro asi máš pravdu , protože vratná pružina u Duty šla dát do zbraně hůř než u glocka.

J0I-INY

Příspěvek#488 » čtv 17. dub 2014, 21:56

Tak jsem na střelnici testoval pevnější úchop a ani jeden problém se závěrem, který by nezůstával v zadní poloze, se nevyskytl. Na 25 metrů jsem měl 5 mimo černou, 25 v černé. To považuji za úspěch, s ohledem na svoje začátečnictví. P-07 bych neměnil, zatím jen moje chyby, pistole skvělá.

Laco

Příspěvek#489 » čtv 17. dub 2014, 23:31

:clap: :clap: takže potvrdené, záchyt záveru funguje ako má :thumbup:
Inak, čo sa týka puzdra pre P-07, tak na nosenie pod tričkom mám toto: http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-t ... 96-34.html
Dobre prilnie k telu celá zbraň. Kto by však chcel objednávať originál plastové puzdro DUTY pre model P-07 (2014), tak ešte neobjednávajte, nakoľko nový model do tohto puzdra nebude úplne pasovať. Chcem ho tiež, ale pre istotu som sa obrátil priamo na výrobcu týchto puzdier viď: http://www.designtechsro.cz/katalog/pro ... 690541/10/
a dostal som tieto odpovede:
Dobrý den,
děkuji za Váš zájem o naše pouzdra.
Podle našich informací je provedena úprava na P-07 provedena úprava - zesílení lučíku v úchopové části.
Z tohoto důvodu upravujeme formu, abychom byly schopni nabízet pouzdro pro obě varianty.

z důvodu zachování funkčnosti pouzder pro mod. 2013 i pro mod. 2014, bylo nutné navrhnout a následně realizovat náročnější úpravu tvaru, tak, že vlastní doraz lučíku bude tvořit aretační šroub , kterým bude možné plynule nastavit požadovanou vůli na lučíku.

Forma bude upravena do 22.4.2014 a následně proběhne výroba zkušební série.
Z tohoto důvodu Vás prosím o strpení s dodávkou.

stanic8

Příspěvek#490 » čtv 24. dub 2014, 07:35

Včera jsem byl s kamarádem vyzkoušet novou P-07 a zároveň jsme si půjčili i starší typ DUTY pro porovnání a musím se přiznat, že se mi líp střílelo z té starší, ze střelby jsem měl lepší dojem a taky jsem líp trefoval zařízení a to jsem střílel jak na 15 tak i na 25m. Vnímal jsem docela rozdíl ve spoušti - nevím, jestli je u nového typu něco jinak nebo to bylo jen tím, že starší byla už zaběhnutá, každopádně rozdíl tam byl... Designově vám ale musím říct, že starší DUTYna byla nádherná, ale nová P-07 je designově pohlazení po duši! A na závěr nejpozitivnější věc - stříleli jsme stovku nábojů a ani u jednoho typu žádný zaseklý náboj a i závěr zůstával vždy v zadní poloze jak měl ;) Se starší DUTYnou jsem se k mému překvapení setkal i na střelbách před několika týdny, když jsem dělal zbroják a dojem z ní jsem měl i před tím výborný, takže při koupi asi z těchto dvou budu možná preferovat spíše starší typ, ale i tak pořád váhám... :roll: :P

Laco

Příspěvek#491 » čtv 24. dub 2014, 08:48

.. stanic8
Ja by som na tvojom mieste neváhal a kúpil by som nový typ CZ P-07. Ak dobre viem, spúšťový mechanizmus (Omega) je ten istý ako na staršej DUTY. Tá nová má predsa len pár vylepšení (napr, iný materiál rámu, vymeniteľné pažbičky, atd...). To, že ti išla tá stará DUTY hladšie, bolo dané presne tým, že sa z nej už určite viac strieľalo. Čo sa týka spúšte, pozri si pár príspevkov dozadu, ja som to vyriešil preleštením jedného dielu v mechanizme.

J0I-INY

Příspěvek#492 » čtv 24. dub 2014, 09:44

Na 100% bych šel do nové P-07 (a ne jenom BYCH, já do ní i šel :lol: ). Například si neumím představit, že bych nepoužíval výměnný hřbet rukojeti. Mám velkou tlapu, ale chtěl jsem kompakta na nošení. Střílení luxusní, chod spouště mi přijde taky parádní a to ještě uvidím, až bude mít něco odstříleno. Prostě ačkoliv jsem začátečník, tak si při střelbě na 25 m nemůžu na nic stěžovat. Zatím zásahy vyplním celé černé pole od okraje k okraji (tedy celých tuším 20 cm) plus několik zásahů do bílé, ale to mi v tuto chvíli stačí.
Co se záseků týče, tak co jsem zbraň promazal, tak ani jeden další zásek nábojnice. Ani závěr, který mi v důsledku volného úchopu nezůstal asi 2x vzadu, už tam zůstává, jak má.

Pro ilustraci přikládám terč ze včerejšího (v pořadí třetího) střílení. Chodím jednou týdně, tolik mé dosavadní zkušenosti.

Čili tím chci vychválit tu zbraň, že ačkoliv jsem z ní zprvu neměl dobrý pocit (myslím když jsem ji vybíral). Teď jsem rád, že jsem do ní šel.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

stanic8

Příspěvek#493 » pon 5. kvě 2014, 11:33

Asi to tak dopadne kluci :D Každopádně chci ještě vyzkoušet typy mířidel, co mi bude líp sedět a nechat si vydat povolení k nákupu, každopádně peníze už mám odložené a těším se jak malý kluk, že budu hrdý majitel své vysněné Duty (P-07) ;) :twisted:

rehak88

Příspěvek#494 » úte 13. kvě 2014, 19:50

Zdravím. Máte nějaké srovnaní s Glockem 19 uvažuji o 19, ale dost se mi líbí nová P-07?

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#495 » stř 14. kvě 2014, 06:43

Kup si glock 17 pokud by jsi chtěl střílet mířenku tak G19 a P-07 jsou krátké a výsledky jsou s nimi dobré leč ne vynikající.

Zpět na