S&W M&P 9 Shield
Glock a spol.
- Magic
Příspěvek#47 » sob 10. říj 2015, 09:08
PPS je dle mého o něco lepší, testoval jsem oba a pro shield nahrávala v mém případě myslím jen pojistka, coz pak padlo. Bohužel na ostravsku jsem ho taky u nikoho nesehnal a musel jsem jet do Lukové za ochotnyma klukama .
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
- funges
Příspěvek#48 » ned 14. úno 2016, 21:40
Ahoj,
chci se zeptat, zda by me z MP9 Shielda nekdo nenechal si na otestovani zastrilet napr. na strelnici v Karlovych Varech a okoli, pripadne i Plzen atd. Na oplatku mohu nabidnout zastrileni si z Rugeru LC9S Pro, pro srovnani. Diky predem, poslete pripadne soukromou zpravu.
chci se zeptat, zda by me z MP9 Shielda nekdo nenechal si na otestovani zastrilet napr. na strelnici v Karlovych Varech a okoli, pripadne i Plzen atd. Na oplatku mohu nabidnout zastrileni si z Rugeru LC9S Pro, pro srovnani. Diky predem, poslete pripadne soukromou zpravu.
- zdes
Příspěvek#50 » čtv 3. bře 2016, 21:04
Chci se zeptat majitelů Shielda (resp. těch, co ho alespoň zkoušeli), jestli máte nějaké poznatky k přesnosti zbraně a k tomu, jak chodí originál spoušť bez ladění. Případně kdo má osobní srovnání ze střelby Shield vs. G43, postřehy?
Zvažuji pořízení nějaké placaté 9L pistolky a Shield se mi zatím líbí nejvíc. Případně není tu někdo z okolí Děčína / Ústí, kdo by umožnil si Shielda ošahat?
Díky, Zdeněk.
Zvažuji pořízení nějaké placaté 9L pistolky a Shield se mi zatím líbí nejvíc. Případně není tu někdo z okolí Děčína / Ústí, kdo by umožnil si Shielda ošahat?
Díky, Zdeněk.
- marinakus
Příspěvek#51 » čtv 3. bře 2016, 21:15
zdes : To je vždy subjektivní. Podle mého názoru je úchop u Shieda podstatně příjemnější než u G43, hlavně při použití osmiranného zásobníku. Přesnost střelby je daleko víc na střelci než na zbrani. Spoušť je prostě jiná než u G43 a zas každému bude vyhovovat něco jiného. Mě tam prostě neštve ten jazýček na glockové spoušti a dělenou spoušť u Shielda vůbec při střelbě nevnímám. Vyzkoušej obojí a rozhodni se podle svých dojmů.
- mihlit
Příspěvek#52 » čtv 3. bře 2016, 21:59
Shielda mám a spoušt je tam dobrá. Zkoušel jsem i G43 a nebyly tam nějaké závratné rozdíly. Je z počátku trochu kostrbatější, což se prý po 200-300 ranách ochodí nebo to můžeš přeleštit velmi jemným smirkem (to jsem udělal já), protože se mi nechtělo čekat. Pocit ze střelby, úchop a přesnost byla pro mě u shielda lepší. Velmi mu chutnají 100gr SP střely, se kterými mám ještě lepší výsledky (z G43 jsem je nezkoušel).
- Panda
- funges
Příspěvek#54 » ned 6. bře 2016, 18:00
Tak diky Pandovi za moznost ozkouseni v Jirkove na strelnici. Srovnani s mym Rugerem LC9S Pro dopadlo takm ze jsem si ted vytiskl nakupni povoleni na Shielda a zitra to jdu podat na policii holt drzi se lepe s 8-rannym zasobnikem a zpetny raz lepe snesitelnejsi nez u Rugeru ... diky jeste jednou ..
- mihlit
Příspěvek#57 » stř 30. bře 2016, 01:22
Nevím, jestli na všech, ale můžu říct jen to, že na mém taky. Prý se to ochodí, což u mě těžko, protože to nepoužívám. Nebo to vzít velmi zlehounka pilníkem. Já se na to vykašlal a používám to jen manuálně na zachycení závěru při odložení zbraně. Při klasickém shazování řeším potáhnutím dozadu.
- funges
Příspěvek#60 » pát 22. dub 2016, 15:39
Ahoj vsem,
muzete se prosim podivat na vratnou pruzinu sveho MP9 Shielda a rici mi, zda ji mate na jedne strane taky tak podivne ukoncenou jako na foto v priloze? Jedna se mi o to, ze na jedne strane nedoleha a pusobi to cele zkrivene vuci druhe strane. Na Rugeru jsou napriklad obe strany stejne a dolehaji plnou plochou.
Diky predem.
muzete se prosim podivat na vratnou pruzinu sveho MP9 Shielda a rici mi, zda ji mate na jedne strane taky tak podivne ukoncenou jako na foto v priloze? Jedna se mi o to, ze na jedne strane nedoleha a pusobi to cele zkrivene vuci druhe strane. Na Rugeru jsou napriklad obe strany stejne a dolehaji plnou plochou.
Diky predem.
P1130095 mensi.jpg
P1130094 mensi.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí