CZ P-09
Glock a spol.
- peru
- Vaclaf
Příspěvek#107 » stř 8. říj 2014, 07:07
Zdar. Maká v pohodě, pružina je dost silná i na 17 nábojů, závěr se zachytí bez problémů. Jinak email vaclav.gregor@emailbox.cz by měl fungovat, jsem na něm denně. Jen pozor na neznačkové přebíjenky, tam se mi jeden náboj kousnul v komoře, ani se nedovřel závěr a nešlo to ani tam a ani zpátky. Asi byla špatně zmáčklá nábojnice, nebo moc trčela střela z hilzny, takže náboj nevlezl do komory. Chlapi na střelnici mi pak poradili vždycky vyjmout hlaveň a přebíjenky zkusit vložit do komory, jestli tam jdou v pohodě. Tak si projdou všecky náboje a mají jistotu, že se v komoře nehryznou 

- Liberty
Příspěvek#109 » čtv 16. říj 2014, 12:36
ačkoli vyrobce uvadi ze zasobnik je na 19 ran.. ja do nich narvu 18 :-/ ... nechal sem pres noc v zasobnikach naboje a doufal sem ze pruzina trochu ,,zmekne,, (uplne nova zbran)... do jednoho zasobniku se mi nakonec podarilo narvat i 19. naboj, nicmene zasobnik nezustane v sachte, protoze zachyt zasobniku je blokovan nabojem...
Je to ,,drobnost,, ale chci jen podotknout ze 19+1 neni uplne pravda
Je to ,,drobnost,, ale chci jen podotknout ze 19+1 neni uplne pravda

- Liberty
Příspěvek#112 » pon 20. říj 2014, 16:26
tak prvnich 100 ran..
nevim co říct
... střílelo se mi s ní hodně dobře.. dokonce o hodně líp než s 75B ..
zkoušel sem i střílet rychle za sebou, z jedne ruky atd... zadne zaseky vady nic takoveho.... lehky chod spouste, reset spouste.........
Je to ještě brzo a vlastně ani nevim na co se jeste zamerit ale zatim z ni mam super pocity
)
nevim co říct

zkoušel sem i střílet rychle za sebou, z jedne ruky atd... zadne zaseky vady nic takoveho.... lehky chod spouste, reset spouste.........
Je to ještě brzo a vlastně ani nevim na co se jeste zamerit ale zatim z ni mam super pocity

- Patriot
Příspěvek#114 » úte 18. lis 2014, 23:19
Tak jsem dneska měl možnost poprvé mít v ruce plasťáka,jednalo se o CZ P-09.Bohužel jsem s ní nestřílel,protože nám správce střelnice co nás připravuje na zp jen ukazoval co má za mazlíky v trezoru.Musím říct,že je to opravdu povedená zbraň.V ruce se mi držela prostě super,a to jsou k ní ještě výměnné hřbety,a počítám že kdybych jej vyměnil za menší bylo by to úplně super.Zbraň neklouže,úchop pevný.Oproti železu CZ 75 D je tam znát ten polymer,ale váha mi připadá že je více rozložena na tom závěru,ale celkově z ní mám dobrý pocit.Do ruky se mi ještě dostala i Shadow SP-01 s kompenzátorem ale ta byla v úchopu ještě lepší než 09.Ještě před koupí zajdu na střelnici a proženu pár včeliček jak se to chová a pak se rozhodnu,zda 09,Duty,nebo Glock nebo zůstanu u poctivého železa CZ.Ale asi dneska neusnu 

- Vaclaf
Příspěvek#117 » úte 9. pro 2014, 10:24
pro skryté nošení používám vnitřní pouzdro ČZ (na P-07), dělají se i pro CZ75.
http://shop.czub.cz/pouzdro-vnitrni-cz- ... e/d-71287/
Nebo toto:
http://www.gunshop.cz/cs/8659-dasta-pou ... p-cz-p-09/
Jsem s ním spokojený, ale P-07 je trochu kratší, takže pak třeba toto:
http://www.alfatactical.cz/fobus-pistol ... -p-09.html
S tímto ale zkušenost nemám.
http://shop.czub.cz/pouzdro-vnitrni-cz- ... e/d-71287/
Nebo toto:
http://www.gunshop.cz/cs/8659-dasta-pou ... p-cz-p-09/
Jsem s ním spokojený, ale P-07 je trochu kratší, takže pak třeba toto:
http://www.alfatactical.cz/fobus-pistol ... -p-09.html
S tímto ale zkušenost nemám.
- ilicz
Příspěvek#118 » úte 9. pro 2014, 12:02
Tu Dastu mám na Shadowa taky, ale velmi rychle jsem ji vyměnil za kožené pouzdro.
Na nošení dobrý, v rámci možností pohodlný. Ale na LOSy/LOSíky, kde zbraň opakovaně tasíš/ukládáš, je to krajně nevhodný, hadrová dasta se okamžitě po tasení "splácne" a ukládání zbraně je ne zcela pohodlné.
Na nošení dobrý, v rámci možností pohodlný. Ale na LOSy/LOSíky, kde zbraň opakovaně tasíš/ukládáš, je to krajně nevhodný, hadrová dasta se okamžitě po tasení "splácne" a ukládání zbraně je ne zcela pohodlné.
- cmk
Příspěvek#120 » pát 12. pro 2014, 10:51
Nejde jen o to nepohodli.
Hadrovy pouzdra mají občas tendenci se "ohnout" v miste, kde se to muze dostat do luciku na spoust a teoreticky hrozi, ze si clovek při neopatrnem zasouvani odmackne pouzdrem spoust.
Říká teoreticky - strih tech pouzder to vice méně vylucuji... Ale jen vice ci méně.
Hadrovy pouzdra mají občas tendenci se "ohnout" v miste, kde se to muze dostat do luciku na spoust a teoreticky hrozi, ze si clovek při neopatrnem zasouvani odmackne pouzdrem spoust.
Říká teoreticky - strih tech pouzder to vice méně vylucuji... Ale jen vice ci méně.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí