Který Glock ???
Glock a spol.
- Sedmej
Příspěvek#136 » stř 16. bře 2016, 21:46
Ivoo: já měl v podstatě podobné požadavky. nosím cca 1 za měsíc. na střelnici chodím 2krát za měsíc. zvolil jsem, jak píše Rough boy co se mě lépe drželo a pocitově mě lépe sedělo a to byl G19. zatím vůbec nelituju. 
co se střílení věřím, že časem natrénuju tak, že nastřílím i G19 všechno do černýho i na 25.

co se střílení věřím, že časem natrénuju tak, že nastřílím i G19 všechno do černýho i na 25.

- wigum
Příspěvek#137 » stř 16. bře 2016, 22:49
Jen tak mimo soutěž se mi se strašně líbí, jak si někteří koupí nějakej subcompact a pak začnou řešit, že se to hůř drží, a začnou to protahovat zásobníkem a botkou aby se to drželo skoro tak dobře jako full size. Takže kvér je stejně širokej a dole ho trochu protáhnu a vznikne "super" bazmek s krátkou hlavní na nošení 

- wigum
Příspěvek#139 » stř 16. bře 2016, 23:19
To já jen tak troch zlobím. Někdy mi to prostě nedá
Ale když někdo řeší co nej nošení, měl by řešit i šířku, protože to je v kombinaci s vhodným pouzdrem to co dělá zbraň buď viditelnou nebo ne. Daleko víc než občasného vykouknutí půl cm hlavně si lidi spíš všimnou nepřirozené boule u pasu. Ale to skoro nikdo neřeší. Tak si koupí malé železo stejně šoroké jako full a pak to zvětšujou, protože se jim to nevejde do pazoury.

Ale když někdo řeší co nej nošení, měl by řešit i šířku, protože to je v kombinaci s vhodným pouzdrem to co dělá zbraň buď viditelnou nebo ne. Daleko víc než občasného vykouknutí půl cm hlavně si lidi spíš všimnou nepřirozené boule u pasu. Ale to skoro nikdo neřeší. Tak si koupí malé železo stejně šoroké jako full a pak to zvětšujou, protože se jim to nevejde do pazoury.
- Sedmej
- sided
- Ivoo
Příspěvek#142 » čtv 17. bře 2016, 10:58
No právě šířku neřeším protože glocky jsou poměrně úzké a nějaké ty maluchy glock spešl na nošení taky ne bo mají drahou ráži tak aby to bylo univerzál -a zase mít dva kraťasy jeden na nošení a druhý na střelnici to se mi zdá přílišný luxus v poměru k mým příjmům a navíc mít natrénováno s lugrem a v krizi použít nějakou 45ku která se chová jistě jinak to je takový kontraproduktivní myslím.pouzdro uvažuji vnější samosvorný kydex takže to šíři moc nepřidá + ledvinku (ta možná bude vzhledem k fregvenci nošení a skrytí nejvhodnější)
- marinakus
- DAveDOG
- Ivoo
Příspěvek#145 » čtv 17. bře 2016, 19:42
Já asi před rokem vyzkoušel Walter 22,Glock 19 a kamošovu 45ku nějaký klon 1911ky nevím už co to bylo vypustil jsem to z hlavy a- 22ka -jasný pohoda na střílení,malá ráže bez z5ného rázu,Glock Luger takový normál očekávané se potvrdilo taková klasika a ta 45ka -pác rana jako z děla,,,rukce s kvérem kdesi navrchu" a terč čistý; tak jsem si z toho odnesl jakýsi pohled že 45ka ,drahý,těžký,účinný -když se s tím naučíš zacházet -no nikomu to neberu ale nechtěl bych to ani za darmo.Ale uvědomuju si samozdřejmě že ne všechny 45ky se musí nutně chovat takto neandrtálsky
- tifik
Příspěvek#146 » čtv 17. bře 2016, 20:56
No, já si místo vysněné G19 odnesl nakonec G43 a nelituju, G19 bych opravdu moc nenosil. Po celodením nošení o ní ani nevím a to mám zatím vnější fobus s pádlem. Střelba příjemná, přesnost super. G19 pořídím taky časem, ale chtěl jsem mít zbraň, kterou si můžu vzít bez omezení kdykoli. Jen je třeba trénovat na sucho tasení, úchop a spouštění, není to tak intuitivní jako u velké. Dokonce nechám i původní stojinu spouště.
- tifik
Příspěvek#147 » stř 23. bře 2016, 18:48
Co říkáte na to, že glock nedostal vývozní povolení, tj. do ČR se teď nedodává? Čekám na G19, ale vážně se obávám, že to nebude přechodný stav. To by pak nebyly ani náhradní díly, nic. Pak by byla lepší varianta pistole CZ, dostupnost, servis. Jaký na to máte názor?
- Serz
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX