Walther PPQ
Glock a spol.
- jirsik
Příspěvek#151 » stř 13. kvě 2015, 20:20
MM píše:Suhlas, navyse pri 'dobrom' zachyteni nepomoze ani ta poistka na spusti. Ale napr. pre mna osobne ma PPQ tak lahku spust ze by som v stresovej situacii radsej mal v ruke P99AS. Najlepsie zobrat oboje naraz do ruky a vyskusat co vyhovuje.
Lehkou spoušť??? Mě se zdá tedy úplně super, s přesně vymezeným chodem, a resetem. Ani bych nepřidal, ani neubral

- MM
Příspěvek#152 » stř 13. kvě 2015, 22:59
Pozor - tu spust rozhodne nehanim, ale fakt mi pride lahka na obrannu zbran. Zhodou okolnosti som zaciatkom minuleho roku ked som zase zacinal strielat pred skuskami na ZP mal v ruke mimo klasickej CZ-y ako prvu zbran P99QA a to som vtedy nadaval ako chora vrana. Teraz by mi tych ~ 4kg asi prislo na obrannu zbran idealne (alebo P99AS v DA). PPQcko ma ~ 2kg. A ta spust je super - na strelnicu - beriem vsetkymi desiatimi (bohuzial mi ta zbran nejak nesedi do ruky). Do puzdra a v strese do ruky - radsej nieco s tazsou spustou. Ale to mi mozno len zosilneli prsty tym ze hodne strielam revolver v DA
. Ale to uz je fakt vec preferencii.

- jirsik
Příspěvek#153 » čtv 14. kvě 2015, 22:27
No, ono PPQ-éčko na denní nošení je celkem velká zbraň, takže spoušť fakt posuzuji jen z pohledu střelce na střelnici
. Navíc nemám prsty vycvičené revolverem v DA režimu
. Nemohu moc porovnávat, vyzkoušel jsem jen cca 10 pistolí, ale tato mi vyhovuje. ..... no možná taky jsem si již na ni zvykl 

- Mike88
- vdolek
Příspěvek#156 » stř 27. kvě 2015, 19:10
A používáte někdo nylonová pouzdra, např. Falco, nebo nějaká jiná?
http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-tasky-na-zbrane/puzdra-pre-skryte-nosenie/standard-nylonove-puzdra/1029-435-1.html
http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-tasky-na-zbrane/puzdra-pre-skryte-nosenie/standard-nylonove-puzdra/1029-435-1.html
- Sly
Příspěvek#158 » čtv 28. kvě 2015, 07:54
S Falco jsi chybu určitě neudělal.. měl jsem od Dasty.. je to univerzál, tedy není to ono.
Potom jsem šel do http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-t ... 433-4.html což bylo mnohem lepší (ještě ho mám doma, občas se hodí). No ale vzhledem k mé subtilnější postavě, jsem potřeboval něco co není na jednom klipsu, takže volba padla na trochu jiný level http://crossbreedholsters.com/HotcakesS ... fault.aspx .. ani nevím, že mám za pasem kilo něčeho. Od té stejné značky jsem potom pořídil to samé i pro malou Růženku (LC9).
Potom jsem šel do http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-t ... 433-4.html což bylo mnohem lepší (ještě ho mám doma, občas se hodí). No ale vzhledem k mé subtilnější postavě, jsem potřeboval něco co není na jednom klipsu, takže volba padla na trochu jiný level http://crossbreedholsters.com/HotcakesS ... fault.aspx .. ani nevím, že mám za pasem kilo něčeho. Od té stejné značky jsem potom pořídil to samé i pro malou Růženku (LC9).
- Patrik
Příspěvek#159 » pát 29. kvě 2015, 23:51
Dnes mi dorazilo pouzdro, tak jsem si ho na zkoušku hned vzal včetně pouzdra na zásobník. Vnitřní pouzdro jsem ještě nikdy neměl. V autě to bylo bez problému, měl jsem na sobě tričko venku z kalhot a nikdo nic nepoznal. Pak jsem s tím hrál 2 hodiny volejbal
, to jsem si vzal ještě mikynu. Pistole se ani nehla, jo, asi si na to rychle zvyknu. Ještě mi má přijít 519/2 MK3 - taška na rameno, doporučil mi ji kolega.

- lubos.zama
- lubos.zama
- Blacky
Příspěvek#162 » pát 19. čer 2015, 20:46
W P993.JPG
Tak sem si dnes privezl W P99 edice JB. Takze má jeste to vypousteni zasobniku na luciku, coz mi vyhovuje. Čirou nahodou jsem ho nasel v Kentauru v Praze a hned sem se zamiloval 

Pouzdro univerzal od DASTY leve, na Tango, nebo CZ75 sedne dobre. .)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Luboš16
Příspěvek#164 » ned 27. zář 2015, 11:35
Měl jsem jak Walther P99 tak i PPQ, obě pistole jsou si konstrukčně hodné blízké. Co se týká závad, tak jsem neměl žádnou závadu na zbrani, konstrukce spouště je hodně jednoduchá a jediné, co by mohlo odejít je jedna vinutá tažná pružinka a jedno pérko. Servis tuším provádí CB Servis, který je i dovozcem, jejich přístup je vstřícný a příslušenství a součásti zbraně, které jsou volně prodejné ti pošlou domů. Z těchto pistolí jsem vystřílel asi po 5000 ranách bez náznaku problému a poškození, povrchová úprava je teniferací, takže velmi odolná. Podle mých zkušeností se nemusíš ničeho bát i když někteří teoretici budou tvrdit něco jiného a dokládat to články ze zahraničních serverů. Netvrdím, že se nemůže něco pokazit, každé zbrojovce se občas podaří vyrobit zmetek ale je to mizivé procento. Přeji ti ať ti pistole dlouho a přesně stílí.
- MKabar
Příspěvek#165 » ned 27. zář 2015, 15:10
PPQ je fajny presny spolehlivy gver s dobrou spousti, ale koukni se i na PPQ M2 s 5" hlavni a taky Navy verzi se zavitem, tusim ze v Praze by meli mit vsechny tri skladem, v predposledni Strelecke Revue to psali.
Osobne preferuju oboustrannou packu na vypousteni zasobniku (jsem zvykly z HK), vypoustim strilejicim ukazovakem, ale musim rict, ze u PPQ se mi vic libi to tlacitko na M2 verzi. Ta packa je moc dlouha a dycky mam pocit ze ji ulomim jak to zmacknu
. 5" nebo Navy se zavitem budou stabilnejsi nez normalni a k Navy dostanes 17 ranny zasobnik s botkou jeste. Videl jsem ted taky minimalne dva nebo dokonce tri PPQ na bazarech.
Osobne preferuju oboustrannou packu na vypousteni zasobniku (jsem zvykly z HK), vypoustim strilejicim ukazovakem, ale musim rict, ze u PPQ se mi vic libi to tlacitko na M2 verzi. Ta packa je moc dlouha a dycky mam pocit ze ji ulomim jak to zmacknu

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí