Walther PPQ

Glock a spol.
Blacky

Příspěvek#181 » sob 24. říj 2015, 20:32

Proč modrá, proč ne bílá? HMM můj šálek čaje to není. :)

sved

Příspěvek#182 » sob 24. říj 2015, 21:16

Farock: Jsou to modelářsky barvy. Dočistí se to po vyschnutí barvy, přejede olejem a bude to hezčí
Blacky : Modrou mají ve znaku :-) Jde to přebarvit vždicky ... Třeba na bílou

Farock

Příspěvek#183 » sob 24. říj 2015, 21:22

No tak až to doděláš tak to sem pak hod ,když to bude tak jak si to představuju vypáčím z tebe detaily :-D

Walt

Příspěvek#184 » ned 25. říj 2015, 16:25

na cernenou cizu jsem pouzival mastne tuzky pro psani na planzet
pretahy setres hadrem a vysledek vypada dobre, pripadna oprava dilem chvilky

lipas

Příspěvek#185 » úte 27. říj 2015, 18:29

Jeste jeden dotaz - nejaky adrenalinovy hrac, ktery pouziva v PPQcku prebijene Limity? Zkusenosti, nazory?

MM

Příspěvek#186 » úte 27. říj 2015, 18:50

Raz jedno balenie, z nevedomosti. Problemy neboli ziadne - akurat sa mi zdalo ze to iskri viacej ako pri inom strelive. Takze som pogooglil a uz nepouzivam, ba aj detom som zakazal.

MKabar

Příspěvek#187 » čtv 12. lis 2015, 16:56

Apex zacal vyrabet novou spoust pro PPQ :-).

Obrázek

jirsik

Příspěvek#188 » čtv 12. lis 2015, 22:13

lipas píše:Jeste jeden dotaz - nejaky adrenalinovy hrac, ktery pouziva v PPQcku prebijene Limity? Zkusenosti, nazory?

Asi 2 balíčky Limitů, úplně bez problémů, používám i jiné přebíjenky a také absolutně bez problémů.

jirsik

Příspěvek#189 » čtv 12. lis 2015, 22:19

manas píše:Zdravičko, mám malý dotaz, vleze Walther PPQ M2 do kydexoveho pouzdra pro Walthera PPQ ? Je v těchto pouzdrech nějaký rozdíl v rozměrech? Nikde jsem to nenašel. Děkuji

Shodou okolností mám kydexové pouzdro původně pro starší PPQ, a moje M2 se v něm cítí báječně :-). Ono to rozšíření u lučíku v ničem nevadí, a celek svíra bouchačku dostatečně pevně, že ani za běhu nemám starost o vypadnutí.

jirsik

Příspěvek#190 » čtv 12. lis 2015, 22:23

sved píše:Zdravím, Mám vybraný Walther PPQ M2. Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s ním a jestli jsou u něho nějaké závady a jaký je servis popřípadě kde. Díky za rady

Vystříleno cca 5 tis. (většinou přebíjenky) a za celou dobu jedna závada - zaseklý náboj. Byl trochu "vydulý", ale jinak nic. Vážně jsem velmi spokojen.

lipas

Příspěvek#191 » pát 13. lis 2015, 20:13

jirsik dik za odpoved - takze limity muzu zkusit pokoupit :-)
A kdyz uz jsem v tom - resil jste nekdo nakup novych miridel? Miridla super, ale libilo by se mi neco, co sviti stale... nejake odzkousene veci? Koukal jsem na guns-trade, ze maji.... nekdo zkusenosti?
A ted me proboha nechytejte za slovo, jen a jen premyslim, rozhodne to nevidim tak, ze s jeste mokrou bouchackou z vyroby pobezim rovnou neco kupovat :-D Zatim si uzivam strileni a susim a cvicim :-). A jsem MOOOC spokojeny :-)

sved

Příspěvek#192 » sob 14. lis 2015, 18:36

Mně oso osobně se líbí tyto https://dawsonprecision.com/dawson-prec ... tic-front/ Ale jsou k dostání jen v US :-( Kamoš je tam teď na montáži... Ale mně teď na ně nezbývaj prostředky :-(

lipas

Příspěvek#193 » ned 15. lis 2015, 20:32

sved: heeele blbej dotaz - tam je ta kapsule a osvitova tecka jen na musce? V hledi nic? Hmm... nevyznam se, ale to mi neprijde stastne, nebo ano?

MKabar

Příspěvek#194 » ned 15. lis 2015, 22:40

Body v hledi akorat rozptylujou a zpomalujou pri rychle strelbe. Zkus si nekdy zastrilet na cas a s pohybem a uvidis sam. Me osobne body v hledi vadi fest, nejlepsi je cervena mucha a cerne serrated (zdrsnene, proti odleskum) hledi. Maloktery dobry strelec (mozna akorat ti starsi se slabyma ocima viz Miculeck) pouziva body v hledi. A neni tam zadna kapsule, ale svetlovodne opticke vlakno. Kapsle s tritiem co sviti v noci jsou neco jineho.

sved

Příspěvek#195 » pon 16. lis 2015, 18:21

Mám stejný názor jako MKabar. Ale kdyby jsi chtěl maji tam v nabídce i hledí s vláknem.

Zpět na