Heckler & Koch VP9 Striker Fired Perfection
Glock a spol.
- mich
- HawkCZ
Příspěvek#199 » ned 8. lis 2015, 20:34
Dnes jsem byl v Leiku na předváděčce H&K a to v jakém stavu jsem tam viděl SFP9 mi docela vyrazilo dech. Spoušť měla chod, jak kdyby v ní byl nasypanej štěrk a když jsem shodil závěr, tak pružina od trigger baru byla nějaká "kožená" a nepřizvedávala trigger bar dostatečně, takže zalézal pod samotný releaser. No jestli tam měl někdo SFP9 v ruce, tak si ji rozhodně nekoupí
. Zajímalo by mě kolik měla naběháno. Každopádně můj kousek co mam doma absolutně TOP, tu by chtěl každej 
By the way, maximálně mě potěšil USP Expert ve .45. Ta spoušť...hmmm...
. Vysypal jsem toho dost i z P30 v rámci věčného duševního battlu SFP9 vs. P30, ale tam může P30 konkurovat jedině v LEMu (CDA)
.
Perlička z vedlejšího stavu:
A: Vy máte někdo u sebe VP9?
B: Ne ne, mám SFP9
A: Aha, tak to nechci, měla by tu být i VP9
Nutno ale poznamenat, že na webu Leiko visí "VP9 SSFP v ráži 9mm Luger", což je zbastlený všechno dohromady a ještě špatně 
Za dveřma je ale projekt, který tuhle informační tmu, již brzy změní
)

By the way, maximálně mě potěšil USP Expert ve .45. Ta spoušť...hmmm...

Perlička z vedlejšího stavu:
A: Vy máte někdo u sebe VP9?
B: Ne ne, mám SFP9
A: Aha, tak to nechci, měla by tu být i VP9

Za dveřma je ale projekt, který tuhle informační tmu, již brzy změní

- tslaby
Příspěvek#200 » ned 8. lis 2015, 20:50
Já tam byl hned 1. listopadu odpoledne a to teda měla spoušť pěkně hladkou a plynulou. Začal jsem o ní trochu uvažovat, protože se z ní dobře střílelo i přítelkyni
Mě, oproti prvnímu setkání před půl rokem, už také lépe sedla do ruky a bylo si fajn z ní vystřelit.
Jinak P30 mě osobně nějak nesedla, možná kdybych si upravil úchopovou plochu, bylo by to lepší. Ale nijak mě tedy neuchvátila.
Sdílím tvoje nadšení z Experta v ACP, to byla naprostá lahůdka, na svém Shadow mám spoušť pěknou, ale tady na tom kousku byla naprosto excelentní
Jinak mě samotného velmi zaujala až uchvátila ráže 40 SW
Dokonce tak, že začínám přemýšlet o nějakém plasťáku v této ráži 

Jinak P30 mě osobně nějak nesedla, možná kdybych si upravil úchopovou plochu, bylo by to lepší. Ale nijak mě tedy neuchvátila.
Sdílím tvoje nadšení z Experta v ACP, to byla naprostá lahůdka, na svém Shadow mám spoušť pěknou, ale tady na tom kousku byla naprosto excelentní

- mich
Příspěvek#201 » ned 8. lis 2015, 23:26
Tak se mi zdá že SFP9 je co kus to originál. Na mojí, je i ta červená barva na signalizaci náboje v komoře. Mám ji ze Slovenska a je v barvě RAL8000. Myslím že ty první série se ještě budou ladit. Měl jsem tam v ruce 3ks. A každá měla spoušť jinak přidřenou. tak jsem vzal tu nejlepší. Byli to nové kusy, tak se to snad vychodí. To mi řekl i prodejce.
Jinak s mojí SPF9 střílím jak Ďas. I moje přítelkyně s tím nastřílí do terče teroristu z 15m. To dřív nedala ani z 10. Jinak tu barvu RAL800 jsem moc chtěl a teď musím vždycky po střelbě, čistit rám od černého nánosu u hlavně. A nejvíc se mi líbí že dám 100nábojů a vůbec mě nebolí ruka. Přítelkyně dala dnes 50 a taky nic.
A na stránkách Hecklera je už i VP40 tak příští rok, jestli bude, přidám do sbírky.
Jinak s mojí SPF9 střílím jak Ďas. I moje přítelkyně s tím nastřílí do terče teroristu z 15m. To dřív nedala ani z 10. Jinak tu barvu RAL800 jsem moc chtěl a teď musím vždycky po střelbě, čistit rám od černého nánosu u hlavně. A nejvíc se mi líbí že dám 100nábojů a vůbec mě nebolí ruka. Přítelkyně dala dnes 50 a taky nic.
A na stránkách Hecklera je už i VP40 tak příští rok, jestli bude, přidám do sbírky.
- HawkCZ
Příspěvek#202 » pon 9. lis 2015, 00:11
Napostuj fotky v tom RALu, taky jsem o ní přemýšlel, ale když já bych potřeboval v tom RALu i závěr
Jinak ta červená barva na vytahovači je pro mě hádanka. Dnes jsem to viděl na USP a P30, ale byla vidět, i když nebyl náboj v komoře. Ten vytahovač se prakticky nevyklání, tak nevím jak to soudruzi zamýšleli
. Každopádně moje barvičku nemá a vytahovač se taky ani nehne při práci, takže nemám co řešit
.
Myslím, že ze čtyř palcových zbraní se SFP9 chová jednoznačně nejkultivovaněji. I love IT!

Jinak ta červená barva na vytahovači je pro mě hádanka. Dnes jsem to viděl na USP a P30, ale byla vidět, i když nebyl náboj v komoře. Ten vytahovač se prakticky nevyklání, tak nevím jak to soudruzi zamýšleli

Myslím, že ze čtyř palcových zbraní se SFP9 chová jednoznačně nejkultivovaněji. I love IT!
- mich
Příspěvek#203 » pon 9. lis 2015, 17:54
Nejdřív video toho červeného ukazatele náboje v komoře.
https://www.youtube.com/watch?v=VcLQISuovNw
Tady vidíte jak to funguje. Když se podívám z boku, tak je ta červená kontrolka vidět pořád a musím zkoumat jestli je vysunutá. Ale z vrchu není vidět, pokud teda není náboj v komoře.
https://www.youtube.com/watch?v=VcLQISuovNw
Tady vidíte jak to funguje. Když se podívám z boku, tak je ta červená kontrolka vidět pořád a musím zkoumat jestli je vysunutá. Ale z vrchu není vidět, pokud teda není náboj v komoře.
- HawkCZ
Příspěvek#204 » pon 9. lis 2015, 18:33
Ty bláho, tobě ten vytahovač pracuje fakt hodně (jakože se vyklání). Mě se fakt ani nehne, tlačí proti němu hodně tvrdá pružina, každopádně barvičku stejně nemam. Napíšu do Německa, o nějaké vyjádření
, proč od kdy to dělali tak a tak.
Můžeš ten vyhazovač vyfotit shora přes výhozní okénko, když je stažený závěr? Mě ta nábojnice zaskakuje ze zásobníku rovnou za hranu vyhazovače, tudíž vyhazovač vlastně vůbec nepracuje (nepřejíždí přes nábojnici), jenom tahá. Čistě teoreticky, kdybych nábojnici dal ručně do komory skrz výhozní okénko, musel by vyhazovač přes hranu náboje přejet.

Můžeš ten vyhazovač vyfotit shora přes výhozní okénko, když je stažený závěr? Mě ta nábojnice zaskakuje ze zásobníku rovnou za hranu vyhazovače, tudíž vyhazovač vlastně vůbec nepracuje (nepřejíždí přes nábojnici), jenom tahá. Čistě teoreticky, kdybych nábojnici dal ručně do komory skrz výhozní okénko, musel by vyhazovač přes hranu náboje přejet.
- HawkCZ
Příspěvek#206 » pon 9. lis 2015, 19:02
Pořád nevím co si o té barvičce myslet
. Každopádně gratuluju
.
Jinak moje video, bez indikátoru náboje v komoře: https://youtu.be/lo2Yfoaut94

Jinak moje video, bez indikátoru náboje v komoře: https://youtu.be/lo2Yfoaut94
- mich
Příspěvek#207 » pon 9. lis 2015, 21:10
Na fotkách to asi nebude tak vidět. Tak jsem udělal video.
https://www.youtube.com/watch?v=5Zf7ug8o--M
Ten indikátor funguje i jako obraceč. U mojí, je ten zobáček dole takový menší. Doufám že není ulomený. Obrací to náboje při výhozu. Myslím že by to měli dělat i jako náhradní díl. Určitě se to časem opotřebuje. A na novém dílu bude i barva. Taky podle velikosti náboje, to bude ukazovat víc nebo míň. Ale nevím jaké jsou tolerance u nábojů. Waltertrading by to mohl svolat a vyměnit jak automobilka, když se něco nepovede.
https://www.youtube.com/watch?v=5Zf7ug8o--M
Ten indikátor funguje i jako obraceč. U mojí, je ten zobáček dole takový menší. Doufám že není ulomený. Obrací to náboje při výhozu. Myslím že by to měli dělat i jako náhradní díl. Určitě se to časem opotřebuje. A na novém dílu bude i barva. Taky podle velikosti náboje, to bude ukazovat víc nebo míň. Ale nevím jaké jsou tolerance u nábojů. Waltertrading by to mohl svolat a vyměnit jak automobilka, když se něco nepovede.
- HawkCZ
Příspěvek#208 » pon 9. lis 2015, 23:02
Já si upřímně myslím, že je to úmyslně, že tam ta barva není a že to nefunguje jako ten indikátor. Zjistím. S WT teď spolupracuji, chystáme web čistě o H&K a nějaký support pro produkty v Česku, ale rozhodně ti můžu zaručit, že WT žádnou svolávačku dělat nebude 

- mich
Příspěvek#209 » pon 9. lis 2015, 23:42
To mi je jasné. I automobilka se z tohoto většinou vyvleče. Viz škoda Fabia do které tekla voda. To byl spíš takový fór. Nicméně jsem rád že tam ten indikátor mám. Jinak není jak zjistit, jestli je náboj v komoře. Jedině vyhozením. Mohlo to být i lépe čitelné ale aspoň něco. Jinak já jsem nechtěl HK z WT kvůli ohlasům na tomto vláknu. Na Slovensku jsem se ujišťoval jestli to nebude od nich. A tam se WT smáli. Že je znají a že nechápou jak to že je s nimi HK spokojený.
Vítám tvoji snahu s tím něco udělat.
Vítám tvoji snahu s tím něco udělat.
- HawkCZ
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony