Heckler & Koch P30 / P30S / P30L / P30 LS

Glock a spol.

bat

Příspěvek#316 » pon 27. črc 2015, 19:46

vomicz píše:odhadem tak jednou za 400 výstřelů a možná ani to ne

Tak to bude na 99,99 slabý úchop jak píše MKabar

A slušnej origo probiják (vyrážeč závlaček) průměr 3 mm koupíš u Tony do 60 kaček. Za ty prachy ..... NO COMPROMISE :lol:

vomicz

Příspěvek#317 » úte 28. črc 2015, 13:08

Ok, dík za rady. Koupím, vyrazím, vyčistím a uvidím :)

MKabar

Příspěvek#318 » úte 28. črc 2015, 23:15

Trocha H&K momentek (bohuzel starym fotackem, novy nebyl zrovna po ruce):

Obrázek

Obrázek

Obrázek

MKabar

Příspěvek#319 » úte 18. srp 2015, 21:56

Tak v patek dorazily tluste AL dna od TF na P30 a konecne i prodlouzeny zachyt zasobniku z HK45C na Experta. Konecne namontuju tenke pojistky z HK45 a delsi zachyt zasobniku z HK45C na Experta :-).

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Vnitrni hrany zasobnikove sachty doporucuju sjet jemnym pilnikem a vyhladit jemnym smirglem i bez magwellu. Jsou zbytecne ostre, zaoblene jsou lepsi. Zadni hranu jsem pripiloval o milimetr, aby byla uplne v jedne rovine s magwellem. Nabijeni je ted paradicka s temi tlustymi dny. S prodluzovakem +5 to s magwellem neni moc ono, trochu se tam sprajcuje kvuli sroubkum na plechu vzadu, zkusim je jeste trochu pribrousit. Bez magwellu fici prodluzovak vyborne. Jinac magwell je delany na stredni hrbet, tlusty hrbet jsem musel dole poradne pripilovat, aby to tam paslo. Ted uz pocitam dny kdy pujde brzda do prodeje :-). Bude i na Evropsky zavit, takze luxus. Akorat to bude asi delsi nez Elite s tou brzdou, ale neva :-).

balpos

Příspěvek#320 » čtv 27. srp 2015, 19:40

prijemny den panove,
chtel bych se zeptat, zda kody na HKparts (viz obr.) odpovidaji skutecnym tovarnim kodum HK,
pripadne, existuje-li soubor s temito kody.
diky moc!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

MKabar

Příspěvek#321 » pát 28. srp 2015, 01:19

Ne, ty jejich kody jsou nesmysl. Part numbery od HK jsou sestimistne cisla, alespon teda dily na pistole. Na co zhanis PN?

Biggles

Příspěvek#322 » pát 28. srp 2015, 07:34

A tipnul bych si, že na obrázku to bude to číslo 702038 (ManufacturerPartNumber?)

balpos

Příspěvek#323 » pát 28. srp 2015, 19:53

Diky chlapi, Biggles na to mozna kap. Potrebuju krytku zavitu na HK45t. Vezmu si ji od BWarms, ale potrebuji ode me kod. Jsem s nimi spokojeny a casem budou dalsi veci přibývat. Takze partlist by bodnul.
Diky

MKabar

Příspěvek#324 » ned 30. srp 2015, 15:17

Mimochodem v USA dodavaji od cervence 2014 krytky na zavity zdarma v cene zbrane.
Ja si krytku musel v CR samozrejme zaplatit (pres 400). Na konci rijna budou na Slovensku P30L SD skladem se scislovanymi hlavnemi, tak jsem zvedavy, jestli budou i ty krytky zdarma k tomu. V CR H&K uz nekoupim, dovozce nema zajem delat jakoukoliv podporu na dily, tak radeji budu nakupovat tam, kde mi dodaji bez problemu cokoliv.

johnnyjak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#325 » ned 30. srp 2015, 16:01

Možná se to týká jen USA, ale očekává se výpadek dodávek VP9, VP40 a P30SK pro civilní trh: https://pistol-forum.com/showthread.php ... until-2016

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#326 » úte 8. zář 2015, 00:25

Navážu na rozhovor z vlákna VP9 o WalterTradingu. Bylo mi řečeno, že prý není problém objednat P30 ve verzi V1 (LEM). Ale upřímně si myslim, že týpek jenom vypozoroval z mé řeči, že existuje něco jako V1, V2, V3 a V4 a tím pádem by to mělo jít objednat :-).

MKabar

Příspěvek#327 » úte 8. zář 2015, 13:03

Na Slovensku maji bezne skladem V1. Lepsi je ale prestavet V3 na V4.1 a nechat si origo sear s vypousteci pakou. V1 prestavet na V4.1 jde taky samozrejme. 28.10. budou 3 P30L SD se scislovanou delsi zavitovou hlavni skladem. Jedna je volna. Ale jsou to V3 nicmene prestavba na kratky LEM V4.1CH je na cca 8 minut. Akorat to chce dily, ale ty tam jde objednat taky vsechny. Vyjde to asi na 3500, kohout a cocking piece do neho jsou drahe 1500 a 1000. Zbyle pruzinky a dily po stovkach.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#328 » úte 8. zář 2015, 13:23

Kam chodíš střílet? Někdy bych tě někde rád odchytl. Ten V4.1CH mě dost zajímá, jak se to chová :-).

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#329 » úte 8. zář 2015, 15:20

Mimochodem k P30 dávají ten rychlonabíjecí návlek na zásobník? Já u VP9 mám v kufříku jenom naříznutý obrys, ale not included :-). A důležitá věc, je to k něčemu nebo je ve výsledku jednodušší to naládovat normálně?

MKabar

Příspěvek#330 » úte 8. zář 2015, 18:29

Ten "rychlonabijec" byl kdysi v roce 2010 k P30LS, ale k nove P30L letos v unoru uz taky nebyl, stejne je uplne naprd. Poradny fakt funkcni je UpLula, s tim se fakt nabiji skvele. Ale stoji litr (4shooters.cz).
Strilim v Petrvalde nebo na Patriotu v Ostrave a nekdy na Polarce v F-M a ted jsem byl v Olmiku na Regibase strilecce. LOSa v Guncentru v Otrokovicich ted nestiham tuhle sobotu, mam jiny seminar na Slovensku.
Ale priste mi to snad uz vyjde zajet, v Guncenteru to je fajne. No to moje Lko V4.1 se diky te 5" zavitove hlavni a magwellu zveda mene nez G17G4 s velkym hrbetem (a identickou munici). Az bude brzda, tak to bude uplne luxus :-). A tenhle tyden mi dorazi konecne Dawson mucha na Experta. Jeste zavazi a bude i Expert hotovy. Potunene Lko super, ale na 50 m se na Experta nechyta, Match spoustak je proste Match.

Zpět na