Sig Sauer P-320
Glock a spol.
- Deternity

- Poval

Příspěvek#348 » úte 5. lis 2024, 07:21
Ale praveze su, dokonca skladom 
 , viz post vyssie od @Bevola.
Navrhujem rychlo predat/vratit Holosun a utekat do Lira... Neviem ako vychadza Holosun, ale s dostickou sa podla mna na 13k dostanes. A za 13k mas nadherny setup s moznostou co-witness - viz obrazok (mala by to byt presne tvoja zbran a red dot, co ma Lira skladom).
Holt, co sa tyka P320, asi je lepsie presurfovat toto forum, je malo obchodnikov, ktori skutocne vedia, co predavaju
 .
A btw, popis ladania spuste, co tu vystrihol Bulls.eye je asi jeden z najlepsich, co som na internetoch nasiel...
Drzim palce s nakupom.

Navrhujem rychlo predat/vratit Holosun a utekat do Lira... Neviem ako vychadza Holosun, ale s dostickou sa podla mna na 13k dostanes. A za 13k mas nadherny setup s moznostou co-witness - viz obrazok (mala by to byt presne tvoja zbran a red dot, co ma Lira skladom).
p320-with-red-dot.png
Holt, co sa tyka P320, asi je lepsie presurfovat toto forum, je malo obchodnikov, ktori skutocne vedia, co predavaju
A btw, popis ladania spuste, co tu vystrihol Bulls.eye je asi jeden z najlepsich, co som na internetoch nasiel...
Drzim palce s nakupom.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

- faajn

Příspěvek#349 » úte 5. lis 2024, 09:24
Poval:
"Neviem ako vychadza Holosun, ale s dostickou sa podla mna na 13k dostanes." úplně to samé mě napadlo taky. Kdyby tam byl nějaký mega rozdíl tak by se snad i dalo nad Holosunem uvažovat, ale s tou deskou tě to vyjde i dráž.
Já už delší dobu pokukuju po Legion řadě....nejspíš X carry nebo x five. Takovou pistoli bych si ale osadil jen origo kolcem od sigu....i kdybych měl čekat rok
Třeba když jsem se ptal na H&K MR308 tak čekačka 9-12 měsíců
 Alespoň má člověk čas si to pořádně promyslet, pročíst fóra a našetřit peníze. 

"Neviem ako vychadza Holosun, ale s dostickou sa podla mna na 13k dostanes." úplně to samé mě napadlo taky. Kdyby tam byl nějaký mega rozdíl tak by se snad i dalo nad Holosunem uvažovat, ale s tou deskou tě to vyjde i dráž.
Já už delší dobu pokukuju po Legion řadě....nejspíš X carry nebo x five. Takovou pistoli bych si ale osadil jen origo kolcem od sigu....i kdybych měl čekat rok
Třeba když jsem se ptal na H&K MR308 tak čekačka 9-12 měsíců
- faajn

Příspěvek#350 » úte 5. lis 2024, 09:25
faajn píše:Poval:
"Neviem ako vychadza Holosun, ale s dostickou sa podla mna na 13k dostanes." úplně to samé mě napadlo taky.
Kdyby tam byl nějaký mega rozdíl tak by se snad i dalo nad Holosunem uvažovat, ale s tou deskou tě to vyjde i dráž.
Třeba když jsem se ptal na H&K MR308 tak čekačka 9-12 měsícůAlespoň má člověk čas si to pořádně promyslet, pročíst fóra a našetřit peníze.
- wratko

Příspěvek#353 » úte 5. lis 2024, 13:09
Tak a je tu ďalší prípad kedy zbraň vystrelila v puzdre https://www.google.com/amp/s/cbsaustin.com/amp/news/local/it-happened-again-texas-officer-injured-by-holstered-sig-sauer-p320

- Poval

Příspěvek#359 » stř 6. lis 2024, 13:46
ako uz pisal nas subject matter expert na P320 spuste, platforme od Sig-u by prospela spust s jazyckom. je skoda, ze konstrukteri v Sig venovali (okrem ineho) vela pozornosti bezpecnosti pri rozborke - viac info napriklad tu https://www.youtube.com/watch?v=dPKMu47uWXQ&t=282s (sekcia "TAKE-DOWN SAFETY LEVER"), ale prve verzie im strielali aj po silnom udere na zadnu cast zaveru (jedno z videii napriklad tu - https://www.youtube.com/watch?v=A6N15rzP-AA&t=35s). samozrejme, bol nato "voluntary" (dobrovolny) upgrade (https://www.sigsauer.com/p320-voluntary-upgrade-program), neviem sa ale uplne stotoznit s "dobrovolnostou" takehoto update.
avsak po "dobrovolnom" upgrade (a vsetko co sa objavi na nasom trhu ako nove, je uz upgradnute), podla toho co som nacital, napozeral a naskusal, nemam problem P320 neverit - az na tu popisany problem s chybajucou poistkou na spusti a s nim suvisiacou "citlivostou" na puzdra. ak by bola P320 moja EDC a chcel by som nosit s nabojom v komore, nasusil by som pouzivanie manualnej poistky. Ano, Gaston to vymyslel lepsie
, preto mam na EDC Glock 45. P320 pre mna ine prednosti a rozhodne sa jej tak skoro nezbavim 
 .

avsak po "dobrovolnom" upgrade (a vsetko co sa objavi na nasom trhu ako nove, je uz upgradnute), podla toho co som nacital, napozeral a naskusal, nemam problem P320 neverit - az na tu popisany problem s chybajucou poistkou na spusti a s nim suvisiacou "citlivostou" na puzdra. ak by bola P320 moja EDC a chcel by som nosit s nabojom v komore, nasusil by som pouzivanie manualnej poistky. Ano, Gaston to vymyslel lepsie

Přejít na		

- ZbraneKvalitneCZ
 - Webstránky
 - Webstránky LOS
 - Provoz fóra ZK
 - Komentáře
 - Střelba
 - Legislativa
 - Zbrojní průkaz, zákony
 - Zabezpečení zbraní/střeliva
 - Sdružení LEX
 - Zbraně a legislativa v zahraničí