Heckler & Koch P30 / P30S / P30L / P30 LS

Glock a spol.
johnnyjak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#406 » čtv 14. led 2016, 22:21

Na spouštění v SA (nebo v případě poladěného strikeru - prostě krátká dráha) jsou rovné spouště perfektní, ale teda nedovedu si představit, jak to z ergonomického hlediska funguje při DA...

Viklan

Příspěvek#407 » pon 25. led 2016, 19:08

Tak konečně se to snad pohne a ten sportovní spoušťák na P30 by mohl být v nějaké rozumné době na světě. počítám, že cena bude pěkně mastná, cca 250 dol.Ale hlavně, že by snad byla k mání.
Možná v případě, že by nás bylo na nákup víc, mohl by RH dát i malou slevičku.Já do toho určitě půjdu.

MKabar

Příspěvek#408 » pát 29. led 2016, 16:49

Tak pristi tyden dorazi konecne do Bratislavy tri P30L SD (jedna je volna) a dve P30SD.
Pro dve P30L SD tam jedem s kolegy. Kdyby mel nekdo zajem o treti volnou P30L SD, tak muze jet s nama.

MKabar

Příspěvek#409 » stř 3. úno 2016, 00:15

Takhle bude vypadat brzda na originalni zavitove hlavne pro P30 :-).

Obrázek

Bude i pro HK45 a SFP9. 40 a 45 bude ocelova, 9 mm bude titanova kvuli vaze. Na fotce je 40 S&W.
A bude k dispozici jak na americky, tak i evropsky zavit. Zadna mezera mezi zaverem, proste parada.
Ucinek brzdy hlavne v 9 mm bude asi nepodstatny, ale libi se mi to hlavne z designoveho hlediska.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#410 » stř 3. úno 2016, 00:28

Doufám, že na krátkou P30 co mam na cestě :-). I když ono je to asi jedno, ne? :-)

Vypadá to cool :o)) Jen bude potřeba zase special futrál asi :D

MKabar

Příspěvek#411 » stř 3. úno 2016, 02:05

Jasne, to je jedno jestli to das na kratkou nebo dlouhou P30. Jenom musis mit verzi pro evropsky zavit.

Viklan

Příspěvek#412 » pát 26. úno 2016, 20:51

Tak mi konečně dorazily mířidla Heinie na P30. Může mi prosím někdo poradit s demontáží a montáží a je nutné po nastřelení zakápnout Loctitem, jak je to psáno v návodu?Je mi jasné, že stará origoš mířidla vyrazím opatrně např.mosaznou tyčinkou a nasunu nová Heinie.Ale v balíčku s novými miřidly je i kovová tyčka, která přesně zapadá do výřezu v hledí na přední straně, ale proč ji tam dávat, když to budou držet 2 šrouby?Fotku přikládám, ta kovová tyčka je tam vidět.
Díky za vysvětlení.

Viklan

Příspěvek#413 » pát 26. úno 2016, 21:13

[Set mířidel HEINIE.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Viklan

Příspěvek#414 » sob 27. úno 2016, 15:20

Troška chlubení -vnitřní opaskové kydexové pouzdro od firmy INSANE pro P30. Perfektně sedí a dobře se z něho tasí. Až na tu cenu.

Abdulexe

Příspěvek#415 » sob 27. úno 2016, 15:45

můžeš sem hodit fotku s P30 v pouzdře? díky

Viklan

Příspěvek#416 » sob 27. úno 2016, 18:35

OK., hned jak se k tomu dostanu.

Viklan

Příspěvek#417 » sob 27. úno 2016, 19:09

Tak ještě jednou kydex holster INSANE (USA) pro skryté nošení. Vnitřní pouzdro na pravou stranu, šířka opasku 4-5 cm. Hadí design vnější, vnitřní strana červená.

MKabar

Příspěvek#418 » sob 27. úno 2016, 19:30

Zitra se uplne ciste nahodou vyskytnou vsechny ctyri V4.1 P30 na Polarce v FM v 14:00...

Ten valecek do tech Heinie hledi bych urcite dal, urcite to tam je proto, aby to lepe drzelo.
Origo hledi ma takovy hrbolek zespoda duty, co trochu pruzi. Miridla si nechavam montovat u puskare.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#419 » ned 28. úno 2016, 03:26

Ahoj,
pouzdro pecka! Budu ho od nich taky objednavat, protoze BIA uz nevyrabi. Kazdopadne je zkusim hecnout, aby zakryli i ten zavit. Nedlouba te v nejakych krkolomnych polohach, sezeni atd? Jinak koukam full sweetguard. Mam ho ted taky, ale brani mi palci v dobryn nahmatnuti na uchop, tak zvazuju medium. Ale zase se to nedotyka tela no :). Hlavne me teda za ty prachy ale mrzi, ze delaji jenom sklon 0 stupnu. Potreboval bych idealne 15.

Jinak pouzdra na zasobniky jsi bral taky?

Hele a tu krytku na zavitu mas origo?

Viklan

Příspěvek#420 » ned 28. úno 2016, 12:46

Pouzdra na zásobníky jsem nebral, na denní nošení to nepovažuji za nutné a ten plný šuplík musí v případné sebeobranné situace stačit.Na závody tu zbraň nemám.Sveet Guard je střední a končí s okrajem závěru. Tak to nikde nepřekáží a netlačí. Je fakt, že jsem s tím byl na procházce zatím pouze jednou bo mám pouzdro jenom pár dnů, ale oproti jiným kydex.pouzdrům co mám, se mi zdá, že ta váha zbraně je rozložená tak dobře, že ta zbraň není ani moc na opasku cítit.
Krytka závitu hlavně není origoš, v době, kdy jsem P30 kupoval nebyla origoš krytka k sehnání, tak mi ji udělal puškař v Brně.
Asi by bylo fajn mít i tu hlaveň včetně závitu schovanou v pouzdru, ale nevím, jestli se Ti podaří to s Amíky domluvit.
Prostě zatím spokojenost. Myslím si ale, že pokud by to pouzdro šlo oficiální cestou z Améru, tak se dostaneš na cenu cca 4. tis., a do toho bych já už nešel.RH Holsters to mají zmáknutý, mám od nich na tuto zbraň pouzdro na závody a je dost dobrý.
P.S.: Nemáte někdo kontakt na dobrýho puškaře v Praze, co by mi pořešil montáž těch Heinie mířidel na P30. Napadl mě třeba Střelecký servis na Rajské zahradě.Ale ještě jsem tam nebyl.Tak nevím.

Zpět na