Steyr S9/S40 - A1

Glock a spol.

Evogunit

Příspěvek#61 » pon 21. srp 2017, 21:10

Děkuji za příspěvky. To video jsem už viděl a na kamaradove S9 mi to šlo snadno. Koupil jsem z 2ruky před pár měsíci a nikdy to nešlo. Řekl bych, ze z pokusů od bývalého majitele je malinko žvejklý zámek. Prostě ten čudl jako by měl vzpříčenou pružinu a nejde domáčknout.jinak zatim odstříleno asi 500 továrních SB, Geco, Limit a v pohodě. Asi dvakrát se objevil nezachycený závěr, který přičítám slabému úchopu, než jsme si sedli a při střelbě bez zásobníku občas komínek... Počítám, že skusim silnější vratnou pružinu od DPMS. Nemáte někdo zkušenosti? Jinak kydex za 2 týdny doma na M9-A1 a je to super i na nošení.

pelanj

Příspěvek#62 » pon 21. srp 2017, 21:40

Zkus to, jak jsem říkal - trochu s tím kontejnerem zaverglovat. A se spoušťovou pákou(nebo možná i s pojistkou - fakt si teď přesně nevzpomenu) - v určité poloze tam něco vadí a pak to jde samo. Mám taky tu starší verzi. Doufám, že se mi někdy z STV vrátí:)

Evogunit

Příspěvek#63 » pon 21. srp 2017, 21:48

Ještě tomu dám šanci, ale zkoušel jsem dle tvého popisu vše. Buď jsem největší retard nebo je tam něco špatně. 1. variantu rozhodně nezavrhuji :)
Pokud tu někdo máte zkušenosti a chodíte v Praze střílet, rád se někdy přidám...

Evogunit

Příspěvek#64 » pon 21. srp 2017, 22:23

pelanj

Příspěvek#65 » úte 22. srp 2017, 07:16

Retard fakt nejsi - jak jsem psal, když jsem to zkoušel poprvé, tak jsem ten čudlík z venku trochu dojebal vzteky - a rozebíral jsem to podle stejného videa:) Podle mě tam uvnitř není možné nic poškodit tak, aby to nešlo rozebrat. Když nejde zatlačit, tak tam prostě něco překáží - jak je vidět na tom videu, je to jenom čudlík s pružinkou. Normálně jde zatlačit jen asi o půl milimetru a dírou v rámu neprojde - ale když se všechno nastaví do správné polohy, tak tam zajede raz dva. Tohle je asi jediná drobná vada na kráse, jinak je ta pistole fakt super, zejména luxusní spoušť.

Evogunit

Příspěvek#66 » úte 22. srp 2017, 18:20

Naplnil jsi mě optimismem :) ... Spoušť je skvělá, třeba oproti továrním glockům, CZ apod. Mám krátké prsty a při nedokonalém úchopu se mi hryzne při 1. namáčknutí jazýček pojistky...chce to drilovat. Jestli do budoucna pribude další petka, tak jedině Steyr.

Zpět na