Walther PPQ

Glock a spol.

ValdaM

Příspěvek#706 » úte 22. lis 2016, 14:25

Téma pouzder je klasika, ale nikde sem tu nepotkal radu ohledně nízkonákladového kydexového pouzdra na PPQ M2.
Doporučil by mi tu někdo nějaké kydexové pouzdro např. z aliexpresu nebo čehokoliv jiného?

Nejde mi ani tak o pouzdro na denní nošení, spíš abych splnil podmínku pouzdra na Losík a šlo z něj dobře tasit.

Díky

notobi

Příspěvek#707 » úte 22. lis 2016, 15:53

Pouzdra se resili ve vlakne o pouzdrech nekolikrat i na PPQ

ValdaM

Příspěvek#708 » úte 22. lis 2016, 16:58

Já se ptal na nejlevnější možnou variantu a přidal jsem konkrétního distributora.

Tak děkuju za odpověď.
Ve vláknu o pouzdrech nejde najít vubec nic.

notobi

Příspěvek#709 » úte 22. lis 2016, 18:15

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#710 » úte 22. lis 2016, 20:01

SnasLogique: No a já měl devatenáctku oblýskanou na hranách závěru od kydexu po pár dnech nošení a tréninku... A nikam s tím nejdu, neboť to nepovažuji za vadu která by mě nějak omezila... Zbraň jsem nekupoval s tím, že jí jednou budu na Huntingu prodávat s českou slevou 10%, takže mi je ganz egál, jaké kosmetické vady utrpí běžným opotřebením... Do hlavně jsem nekoukal, protože ještě nemá nalítáno 10tisíc, abych jí čistil...:-D

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#711 » úte 22. lis 2016, 20:05

Valda: Jakou máš cenovou představu u kydexového pouzdra???

SansLogique

Příspěvek#712 » úte 22. lis 2016, 20:12

Loupežníku, tak přední část závěru mám od kydexu mírně ošoupanou jak na PPQ, tak na G26. To je snad proboha normální. A přesně jak píšeš, já si koupil pistole na střílení a né abych to prohlížel zvenku a zevnitř, esli na tom nejni šmouha.
Čistím teda po každý střelbě. Vím, že to není potřeba, ale tak co už dělat po večerech...

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#713 » úte 22. lis 2016, 21:40

Tak na P99ce od Walthera jsem neměl ani čárku a to dostal víc za uši...;-) No nic, zpět k PPQ... Ta spoušť je něco, za co bych odpouštěl i horší prohřešky, než ťupky v hlavni... Škoda, že je svou velikostí mimo můj aktuální zájem... Ale jednou, pro zábavu, třeba na něj přijde řada...

Mat

Příspěvek#714 » úte 22. lis 2016, 23:31

http://www.guns-trade.cz/blog/oficialni ... istoli-ppq[/quote]

No, koukám, že jsem měl z prdele kliku.... jinak co mám info (z druhé ruky) tak tímto si před lety skutečně prošel i Glock. V dnešní době by to u něj mělo být ok, což nevylučuje, že vadný kus v objemu neujede. Jinak Teniferaci používá dnes kde kdo a neslyšel jsem (což není směrodatný) že by někdo měl takovéto problémy.

Mat

Příspěvek#715 » úte 22. lis 2016, 23:36

Jinak to vyjádření je nesmysl. Vrstvy povlaku se dělají v tl. která je schopná ještě pojmout tepelnou roztažnost a zároveň nepraskat. Tady se bavíme tak o 5-8 mikronech. Cokoliv tlustšího je problém a ten většinou spočívá ve vylupování, nebo v praskání. Naši kluci z laborek by asi k povlakům řekli víc, živý nás to, né přímo Teniferace, ale povlaky jsou v tomto směru po fyzikálních zákonech stejný. Takže pokud má povlak chránit hlaveň a on se vyloupne, tak tam je holej kov. Takže čištění problém a ochrana nula.

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#716 » stř 23. lis 2016, 08:00

Teniferace, jakožto jeden z druhů karbonitridace, je vytvářena v hloubce 10-20mikrometrů, nepočítaje v to difúzní vrstvu mezi vnější vrstvou a samotným materiálem opracovávaného výrobku...

SansLogique

Příspěvek#717 » stř 23. lis 2016, 08:11

dobře, tak další kolo pucování hajzlů, páč co jinýho řešit na PPQ, že jo.
Tady máte 18 stran pindání o vypadávání vývrtu u Glocků...
http://forum.mujglock.com/vypadavajici-vyvrt-t471.html

Mat

Příspěvek#718 » stř 23. lis 2016, 15:36

jo, o tomhle problému u Glocků se vědělo ale to se bavíme 10 let zpětně a.... nakonec se k tomu postavili čelem. Což u Walthera evidentně už nehrozí.

SansLogique

Příspěvek#719 » stř 23. lis 2016, 15:54

doporučuju přeskočit až na stranu 18. Resp. tu doporučuju všem místním řešitelům psa, co jitrničku sežral.

r626

Příspěvek#720 » stř 23. lis 2016, 16:03

A vsem tem co jejich pes jitrnicku nesezral je zde zprava z usa walher fora, ze dalsi vymena hlavne u walthera probehla.. Bez reci.. Takze na co jeste v evrope stale cekame?!
hm?!

Zpět na