glock 17, 34 nebo hk sfp9l ?

Glock a spol.

toomass

Příspěvek#1 » ned 12. úno 2023, 18:16

zdravím, přemýšlím o větší pistoli čiste pro zábavu na střelnici případně nějakou soutěž pro zábavu..
G17 fs mos se zavitem, g34 mos nebo hk sfp9l mezi těmito se zatím rozhoduji…s glockem mam dlouho zkušenosti se 17kou, zajímalo by mne například jak střílí 17 s kompikem vs g34, HK sfp9l bych rad ještě někde vyzkoušel …prosím o zkušenosti lidi, kteří mají hodne nastrileno se zmíněnými zbraněmi, nestojím o názor někoho, kdo má nastrileno 300 ran a chce hodnotit, děkuji

Dominika

Příspěvek#2 » ned 12. úno 2023, 18:38

Určitě ta která Tobě sedne do ruky atd, určitě se moc nerozhoduj kdo ti co řekne. Neříkám nedat na rady ale lepší je opravdu to co sedne tobě v ruce ;)

toomass

Příspěvek#3 » ned 12. úno 2023, 19:44

když ono v ruce mi sedí vše… nenašel jsem střelnici v okolí, kde bych mohl vyzkoušet strelbu ze všech

MM

Příspěvek#4 » ned 12. úno 2023, 21:07

Lenze nasucho ti to povie s prepacenim prd o tom ako sa ti to bude spravat v ruke pri vystrele. To myslim vazne - su zbrane ktore su pre mna nasucho super, ale pri vystrele mi nieco vadi. Je to skutocne subjektivne - nazor niekoho ineho s inou velkostou ruky pripadne dlzkou prstov ti fakt nic neda.
Radsej investuj cas a usilie do toho skusit si to - pokial teda nieco vyslovene nemusis mat nieco z toho a potom je to jedno.
Aj ked asi to nie je to co chces citat ... Inak ergnomia HK proti Glocku je z mojho pohladu o dost lepsia, aj ked mne na HK vadia veci s cim u Glocku problem nemam.

toomass

Příspěvek#5 » ned 12. úno 2023, 21:39

z Gecek se mi střílí dobře, to vím , zkusím někde vystrelit z toho HK a uvidím no..

wratko

Příspěvek#6 » pon 13. úno 2023, 00:05

Heckler oproti Glocku kope výrazne viac. Ako strelnicovu zbraň by som bral G s Moskom a zavitom.

toomass

Příspěvek#7 » pon 13. úno 2023, 08:00

víc kope myslíš HK obecně, nebo konkrétně sfp9l ?

Henry

Příspěvek#8 » pon 13. úno 2023, 08:40

Měl jsem na Glocku 17 hlaveň 5" na olovo se závitem a i rádoby kompík, děla jsem jsem si do toho náboje a byla to zábava, že první rok jsem z toho vypráskal 20 tisíc ran. Jestli to chceš jen na střelnici tak věřím že G34 se závitem a kompíkem bude asi ještě větší sranda.

Letec 12

Příspěvek#9 » pon 13. úno 2023, 09:19

SFP9L je spíš zklamání, než radost. Je moc lehká na čumák a nemá při tom očekávanou stabilitu (To platí i pro SFP9 Match). Taky úhel rukojeti je jiný a hlaveň je trochu výš než u G, tak se může zdát, že HK trochu víc klopí. Pokud to chceš na mířenku poohlédl bych se po něčem s kladivem. Bohužel s kompikem jsem nestřílel ani jednu. Tady bych věřil Henrymu. jinak jak říká Dominika, věř vlastnímu pocitu, ten ti nikdo nenahradí.

toomass

Příspěvek#10 » pon 13. úno 2023, 10:17

a co p30l s kompikem ? jinak g34 se zavitem by byl asi hustej, ale u nás nevím jestli se dá sehnat

Letec 12

Příspěvek#11 » pon 13. úno 2023, 11:17

P30L není terčovka. Vím, má kladivo, ale není to primárně sportovní zbraň. Být tebou volím z těch tří G17MOS se závitem, jako univerzál. Seženeš na ni plno tuningových doplňků a v případě potřeby ji snadno prodáš. I s kolimátorem a tuningem budeš plus mínus podobně jako za Shadow2.

wratko

Příspěvek#12 » pon 13. úno 2023, 15:22

toomass píše:víc kope myslíš HK obecně, nebo konkrétně sfp9l ?

Ja mám SFP9, ale SFP9L na tom bude podobne. Práve ten "ergonomicky" grip je problém. Oproti Glocku má kolmejsi uhol, a je vykrojeny presne tam kde potrebujes aplikovat najväčší tlak. Naopak G19 s kompikom mi subjektívne prišla porovnateľná so Shadowom.

Zpět na