IWI Masada Slim 9mm Luger

Glock a spol.

Jarair

Příspěvek#1 » stř 29. bře 2023, 00:07

Dobrý den,
měl bych dotaz, zda-li někdo vlastníte a jaké máte zkušenosti s touto zbraní.¨
Nikdy jsem ji neviděl, kvalitu, ani spolehlivost neznám, ale celkem mne zaujala.
Přemýšlím o nošení, ale přesto, že mám dlouho G 17 3.gen, tak mě malé věci od nich neoslovily.
Oslavovaná a líbivá SIG 365 Macro asi jen tak nebude, navíc pochybnosti, zda-li nebude trpět neduhy jako bratranec 320 mám,
ačkoliv vůbec ničím podložené. CZ, i přes asi nejlepší pocit ze střelby, také trpí mojí nedůvěrou ke kvalitě.
(historicky bohužel, s novinkami nemám zkušenost) Vůbec nikam nechvátám a pokud se někdo podělíte o zkušenost, budu rád.
Děkuji.

bigmountain

Příspěvek#2 » stř 29. bře 2023, 20:27

Myslím, že ji tu u nás zatím nikdo nemá. Ptal jsem se dovozce, zda nepřišla nějaká v poslední dodávce (mám v ní objednaného Ziona), ale bohužel. Sám na Masadu slim také čekám, mám velkou Masadu a Slim verzi bych bral na EDC... Tak snad se dočkáme.

EL Capitan

Příspěvek#3 » sob 29. čer 2024, 12:59

Dobrý den Pánové,

Čerstvě vlastním tuto zbraň a jsem z ní " přímo nadšený " (= i když s malými výhradami...).
Vím, že vaše příspěvky jsou už více jak rok staré, ale pokud by jste chtěli nějaké info, tak se rád podělím.
Lukáš.

P.S.
Nevím, kdo by onen dovozce ( viz." Ptal jsem se dovozce..." ), ale když jsem tuto zbraň v ČR hledal, tak se zastoupením IWI ( = " iwi.cz " ) NEBYLA VŮBEC ŽÁDNÁ KOMUNIKACE !
A ani dodnes tuto zbraň- verzi 9S / SLIM - na svém webu nemají... !!!
Já jsem jí nakonec našel online a poté osobně zakoupil u C.I.D. Praha, kde momentálně mají dostupné obě verze: MASADA, MASADA 9S / SLIM.
Tohoto prodejce můžu jen doporučit !!!

Waka

Příspěvek#4 » úte 2. črc 2024, 09:40

@ EL Captan: mohu se zeptat na ty malé výhrady?
A je pravdou, že do této pistole IWI Masada Slim pasují zásobníky od CZ75?
Děkuji za info.

Waka

Příspěvek#5 » úte 2. črc 2024, 09:41

omluva za zkomolení jména

Waka

Příspěvek#6 » stř 3. črc 2024, 10:26

@EL Capitan: poslal jsem ti SZ.
w.

ralpho

Příspěvek#7 » stř 3. črc 2024, 19:10

Zdravím a mám prosbu... Také by mě pls zajímaly ty "malé výhrady".
Díky

zdenstar

Příspěvek#8 » čtv 31. říj 2024, 19:38

V Cidu par kusů skladem:)

Zpět na