Makarov
Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií
- MouseSentinel
- MouseSentinel
Příspěvek#739 » ned 16. bře 2014, 21:36
Teď jsem našel zajímavé plastové pouzdro s pádlem z Izraele. Máte s ním někdo zkušenost? Mě by docela lákalo místo mojí Dasty. http://www.tactical-shop.cz/cze/imi-def ... erne.xhtml
- pekoz
Příspěvek#740 » pon 17. bře 2014, 09:11
Odkaz na "konkurenci" (bo se mi to nechce znova psát)
http://forum.gunshop.cz/pistole-makarov ... ml#p322185

http://forum.gunshop.cz/pistole-makarov ... ml#p322185
- mmaass
Příspěvek#741 » ned 6. dub 2014, 11:32
Tak s tezkym srdcem poustim sveho mazla do sveta, pro zajemce info zde http://www.strelecky-portal.cz/bazar/24 ... ov-pm.html 

- fixfokus
Příspěvek#744 » pon 7. dub 2014, 21:50
Matt: Dík, tomu nešlo odolat. Byl sice o kilo dražší než v BVS, ale se spoustou příslušenství, které bych si musel stejně koupit (hlavně náboje a pouzdra), takže jsem na tom vlastně vydělal 
V pondělí ho přihlásím, pak mám týden na starost děti a pak hurá na střelnici!
Ještě drobný dotaz: Vejde se na LOSU do kategorie "Malá pistole", nebo už je to velká?

V pondělí ho přihlásím, pak mám týden na starost děti a pak hurá na střelnici!
Ještě drobný dotaz: Vejde se na LOSU do kategorie "Malá pistole", nebo už je to velká?
- Matt007
- Georg
Příspěvek#749 » úte 8. dub 2014, 21:15
Zdarec borci. Já opravdu střílím s LOS s PM (Makarovem), ale divizi VelkáPistole. Je to kvůli tomu, že gdyž sem se závody začal, Makarov díky své délce hlavně (93mm) spadal do divize VPi. No a tak sem společně s Makarovem potrápil nejednoho Gloka, Čízu
Nyní dle nových pravidel se prý (podle rozhodčích, já nová pravidla ještě detailně neštudoval) s Makarovem vejdu do divize MPi a to díky právě té délce hlavně. Ale protože jsem sezónu začal v divizi VPi, už ji (tu divizi) měnit nebudu. Uvidíme příště, jestli půjdu s Makarovem do MPi, nebo ho na závody vyměním za ČZ 75B
Přeci jen se u Makarova občas projeví jedna z jeho nevýhod : vypouštění zásobníku u paty rukojeti
Taktéž střelivo není nejlevnější
Je to malá pistole, ideální pro skryté nošení a osobní ochranu (pozor, nezaměňovat s tvrzením, že je to ta nejideálnější - to netvrdím) a proto jsem si ji zvolil pro sebe a střílím s ní i LOS, protože to má být "Lidová" a tak sem si vybral "lidovou" pistoli

Nyní dle nových pravidel se prý (podle rozhodčích, já nová pravidla ještě detailně neštudoval) s Makarovem vejdu do divize MPi a to díky právě té délce hlavně. Ale protože jsem sezónu začal v divizi VPi, už ji (tu divizi) měnit nebudu. Uvidíme příště, jestli půjdu s Makarovem do MPi, nebo ho na závody vyměním za ČZ 75B

Přeci jen se u Makarova občas projeví jedna z jeho nevýhod : vypouštění zásobníku u paty rukojeti

Je to malá pistole, ideální pro skryté nošení a osobní ochranu (pozor, nezaměňovat s tvrzením, že je to ta nejideálnější - to netvrdím) a proto jsem si ji zvolil pro sebe a střílím s ní i LOS, protože to má být "Lidová" a tak sem si vybral "lidovou" pistoli

- MouseSentinel
- MouseSentinel
Příspěvek#750 » úte 8. dub 2014, 21:33
To Georg: Lidová pistole, vystihl jsi to pěkně:D
Jinak já mám s Makarónem nalítáno něco kole 500 ran a potýkán se s jedním problémem. Já prostě nevím jak ho mám pořádně chytit. Věčně mám omlácený palec dominantní ruky o pojistku. Při střelbě se víc soustředím jak tam ty ruce poskládám než na spouštění. A to nemám žádně lopaty. Pro představu sem dám fotku jak ho držím. Proto by mě zajímalo jakou techniku držení máte vy? Jako druhou zbraň mám G19 gen.4 a u toho mi tecn úchop přijde intuitivní a nemusím nad ním vůbec přemýšlet. Na druhou stranu s Makem dokážu na 15m nastřílet mnohem lepší soustřel než s Géčkem
Jinak já mám s Makarónem nalítáno něco kole 500 ran a potýkán se s jedním problémem. Já prostě nevím jak ho mám pořádně chytit. Věčně mám omlácený palec dominantní ruky o pojistku. Při střelbě se víc soustředím jak tam ty ruce poskládám než na spouštění. A to nemám žádně lopaty. Pro představu sem dám fotku jak ho držím. Proto by mě zajímalo jakou techniku držení máte vy? Jako druhou zbraň mám G19 gen.4 a u toho mi tecn úchop přijde intuitivní a nemusím nad ním vůbec přemýšlet. Na druhou stranu s Makem dokážu na 15m nastřílet mnohem lepší soustřel než s Géčkem

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí