Makarov

Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií

Kublajchán

Příspěvek#736 » pon 3. bře 2014, 21:01

MouseSentinel: zásobníky neřeš, jsou kompatibilní se všema Makarovama. Ber ty levnější.

MouseSentinel

Příspěvek#737 » pon 3. bře 2014, 21:06

Dobře. A kde se ty levnější dají sehnat? V Bearece jsou za 300 a v Dianě v Českých Budějovicích by je měl mít do konce týdne za 350.

Kublajchán

Příspěvek#738 » úte 4. bře 2014, 13:45

Těmi levnějšími jsem myslel to, že si vybereš jeden ze dvou tebou zmíněných verzí zásobníků. Zkus Aukro, občas se tam něco vysktyne.

MouseSentinel

Příspěvek#739 » ned 16. bře 2014, 21:36

Teď jsem našel zajímavé plastové pouzdro s pádlem z Izraele. Máte s ním někdo zkušenost? Mě by docela lákalo místo mojí Dasty. http://www.tactical-shop.cz/cze/imi-def ... erne.xhtml

pekoz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#740 » pon 17. bře 2014, 09:11

Odkaz na "konkurenci" (bo se mi to nechce znova psát) :)
http://forum.gunshop.cz/pistole-makarov ... ml#p322185

mmaass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#741 » ned 6. dub 2014, 11:32

Tak s tezkym srdcem poustim sveho mazla do sveta, pro zajemce info zde http://www.strelecky-portal.cz/bazar/24 ... ov-pm.html :(

fixfokus

Příspěvek#742 » pon 7. dub 2014, 20:48

Tak už je u nového páníšška, snad v dobrých rukách...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Matt007

Příspěvek#743 » pon 7. dub 2014, 21:01

Tak gratuluji novému majiteli této skvělé pistole. Ať ti dobře slouží :!: Makarova mám ze všech svých pistolí nejradši, je to mazel :mrgreen:

fixfokus

Příspěvek#744 » pon 7. dub 2014, 21:50

Matt: Dík, tomu nešlo odolat. Byl sice o kilo dražší než v BVS, ale se spoustou příslušenství, které bych si musel stejně koupit (hlavně náboje a pouzdra), takže jsem na tom vlastně vydělal :-)
V pondělí ho přihlásím, pak mám týden na starost děti a pak hurá na střelnici!
Ještě drobný dotaz: Vejde se na LOSU do kategorie "Malá pistole", nebo už je to velká?

Matt007

Příspěvek#745 » pon 7. dub 2014, 21:58

Na tohle ti určitě brzy odpoví Georg, ten LOS s Makem střílí. Já si na LOS pořídil G17 tak ještě abych se s ním naučil střílet a pak si konečně LOS pojedu taky zkusit (sorry za OT).

Kublajchán

Příspěvek#746 » pon 7. dub 2014, 22:32

fixfokus: je to ještě velká.

fixfokus

Příspěvek#747 » úte 8. dub 2014, 09:41

Sakra, o 2 mm :evil:
Bere se to včetně komory, nebo jen délka vývrtu? Schválně to večer doma přeměřím.

tomas fuk

Příspěvek#748 » úte 8. dub 2014, 11:02

Mam dojem, ze se to meri vcetne komory, ale skluzavka se nepocita.

Georg

Příspěvek#749 » úte 8. dub 2014, 21:15

Zdarec borci. Já opravdu střílím s LOS s PM (Makarovem), ale divizi VelkáPistole. Je to kvůli tomu, že gdyž sem se závody začal, Makarov díky své délce hlavně (93mm) spadal do divize VPi. No a tak sem společně s Makarovem potrápil nejednoho Gloka, Čízu :lol:
Nyní dle nových pravidel se prý (podle rozhodčích, já nová pravidla ještě detailně neštudoval) s Makarovem vejdu do divize MPi a to díky právě té délce hlavně. Ale protože jsem sezónu začal v divizi VPi, už ji (tu divizi) měnit nebudu. Uvidíme příště, jestli půjdu s Makarovem do MPi, nebo ho na závody vyměním za ČZ 75B :D

Přeci jen se u Makarova občas projeví jedna z jeho nevýhod : vypouštění zásobníku u paty rukojeti :? Taktéž střelivo není nejlevnější :roll:

Je to malá pistole, ideální pro skryté nošení a osobní ochranu (pozor, nezaměňovat s tvrzením, že je to ta nejideálnější - to netvrdím) a proto jsem si ji zvolil pro sebe a střílím s ní i LOS, protože to má být "Lidová" a tak sem si vybral "lidovou" pistoli :D

MouseSentinel

Příspěvek#750 » úte 8. dub 2014, 21:33

To Georg: Lidová pistole, vystihl jsi to pěkně:D
Jinak já mám s Makarónem nalítáno něco kole 500 ran a potýkán se s jedním problémem. Já prostě nevím jak ho mám pořádně chytit. Věčně mám omlácený palec dominantní ruky o pojistku. Při střelbě se víc soustředím jak tam ty ruce poskládám než na spouštění. A to nemám žádně lopaty. Pro představu sem dám fotku jak ho držím. Proto by mě zajímalo jakou techniku držení máte vy? Jako druhou zbraň mám G19 gen.4 a u toho mi tecn úchop přijde intuitivní a nemusím nad ním vůbec přemýšlet. Na druhou stranu s Makem dokážu na 15m nastřílet mnohem lepší soustřel než s Géčkem :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na