Oprava údaje na PČR OSZBM

Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)

Nováček1

Příspěvek#1 » pát 28. čer 2024, 10:08

Dobrý den, jsem zde nový. Chtel bych se zeptat někoho z administrátorů, moderátorů, ale nejsem si jistý jestli jsem se obrátil správně na Vás. Na stránkách Zbraněkvalitně je uvedeno že úřední dny pro veřejnost na policii na zbraních v Karlových Varech a v Chebu jsou Po -ST do 17:00 to je správně. Ale v pátek nejsou vůbec dny pro veřejnost a je na vašich stránkách uvedeno 08-12 hod. Nešlo by to opravit? V pátek je tam prostě neúřední den.
Ještě bych se chtěl zeptat proč jsou k dispozici staré formuláře ke stažení na stránkách Zbranekvalitne. Myslím tím přihlášky ke zkoušce odborné způsobilosti, nákupní povolení, šedivák-oznameni o nabyti a převodu.
Moc děkuji a prosím o opravu. Pokud nejste k tomu kompetentní, prosím o předání informace ke kompetentní osobě. Ještě jednou dekuji

Héfaistos

Příspěvek#2 » pát 28. čer 2024, 12:58

On celý web, kromě fóra, je taková polomrtvá zombie. Co si má myslet náhodný příchozí když nejnovější článek vidí z roku 2016? (V událostech dokonce z 2013, tzn 11 let na to v událostech nikdo nehrábl, v ostatních rubrikách článků je to obdobné či ještě horší.) Menu LOS raději hodí rovnou 500 Error...
Atp, atp...

marinakus

Příspěvek#3 » pát 28. čer 2024, 13:04

Ono zadarmo se pracuje vždy špatně. Dříve jsem občas i nějakou kačku poslal. Ale je fakt, že tento web je poslední dobou hodně zkomírající.

kolombo

Příspěvek#4 » pát 28. čer 2024, 13:05

Ono by bylo nejlepší ty neudržované části webu výrazně označit jako neaktuální a dál to neřešit.

Ty informace jsou dostupné jinde a jsou to ty správné.

cipis

Příspěvek#5 » pát 28. čer 2024, 13:32

Stačí dát odkaz na to, co je na webu MV.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » pát 28. čer 2024, 14:24

Nováček1 píše: Na stránkách Zbraněkvalitně je uvedeno že úřední dny pro veřejnost na policii na zbraních v Karlových Varech a v Chebu jsou Po -ST do 17:00 to je správně. Ale v pátek nejsou vůbec dny pro veřejnost a je na vašich stránkách uvedeno 08-12 hod. Nešlo by to opravit? V pátek je tam prostě neúřední den.
Ještě bych se chtěl zeptat proč jsou k dispozici staré formuláře ke stažení na stránkách Zbranekvalitne. Myslím tím přihlášky ke zkoušce odborné způsobilosti, nákupní povolení, šedivák-oznameni o nabyti a převodu.

Otevírací dobu KV OSZBM jsem opravil, na víc nemám oprávnění.
https://zbranekvalitne.cz/policie/karlovy-vary

Héfaistos

Příspěvek#7 » pát 28. čer 2024, 16:08

kolombo píše:Ono by bylo nejlepší ty neudržované části webu výrazně označit jako neaktuální...

Nejoptimálnější by bylo neudržovanou část zmazat a nechat jen to, co někdo aktuálně aktivně spravuje. Fakt není pro případného nového návštěvníka nic horšího, než když při návštěvě webu uvidí 10 let starou "novinku". To si pomyslí něco o internetové mrtvole a půjde jinam.

Tenhle web ještě žije jen díky fóru. A to z 99%. Takže bych ho ořezal na kost a nechal jen fórum a aktuální info (o které se ale někdo musí pravidelně starat a updatovat ho - například mapa, co zde je, je naprosto neaktuální, jsou tam střelnice a obchody které už dávno neexistují a vice versa).

Sám se takto starám zdarma o několik svých (nevýdělečných) webů a vím, jak je to s návštěvností versus udržováním webu aktuálního...

Rejsek

Příspěvek#8 » sob 29. čer 2024, 11:22

No já z webu donesl přihlášku ke zkoužce na OSZBM... Ale ani se mi moc nesmáli. :-D

Piggy

Příspěvek#9 » sob 29. čer 2024, 16:41

A to je zdejší fórum ještě docela živé proti jiným střeleckým zombiím.

Carloss

Příspěvek#10 » sob 29. čer 2024, 18:20

Spoustu informací místo neudržovaných informací vyřeší linky na oficiální zdroje. Taky mě tak kapku překvapuje, že lidi hledaj info na sekundárních a terciálních pseudozdrojích a nejdou pro info rovnou na oficiální stránky institucí.

pH13

Příspěvek#11 » sob 29. čer 2024, 21:55

Tohle je klasický případ webu, který vznikl z nadšení a po čase na autory dolehl život (co mi to jen připomíná). Osobně považuji zdejší fórum za asi nejživější (a tedy i nejužitečnější pro zájemce o zbraně) z těch, které jsem potkal, určitě stojí za to jej zachovat. Jsou určitě i další části, které jsou stále funkční (třeba aplikace na trénování testů), to mrtvé ořezat a bude to skvělý web. Autorům velké díky, i když je to trochu zombie.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#12 » ned 30. čer 2024, 08:22

Rejsek píše:No já z webu donesl přihlášku ke zkoužce na OSZBM... Ale ani se mi moc nesmáli. :-D

Z toho si nic nedělej. Já jsem takhle přinesl "staré" šediváky, když jsme převáděl sedm zbraní. Když jsem čekal na chodbě než na mě přijde řada, tak jsem si všimnul na zdi vie stojanku trošku jinýho formuláře, tak jsem zastavil jednoho kolemjdouvího příslušníka, který mé podezření potvrdil a já jsem běžel zpátky do práce opravovat (naštěstí to mám jenom kousek).

Já jsem o tom Markovi už psal, ale víte jak to jo. Kdyby třeba takle byl schopný/ochotný někomu dát práva na editaci a změny... 8-)

Zpět na