Nedostupné doručené zprávy:

Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)
DesertEagle

Příspěvek#1 » čtv 27. úno 2025, 10:39

.." Nemáte oprávnění vidět zprávy, které čekají ve frontě k doručení... " ?? Poradte pls, admin mi sice odepisoval, ale marná pomoc, když si zprávu nemůžu přečíst :-)

Murphy

Příspěvek#2 » čtv 27. úno 2025, 10:44

V nastaveni zprav je volba, co se ma stat po zaplneni, jestli prepisovat, nebo prestat prijimat. Neni to tohle?
Jake procento zaplnenisti Ti zpravy udavaji?

DesertEagle

Příspěvek#3 » čtv 27. úno 2025, 12:25

.. jj vím, schránka umí pouze 200 zpáv, to je dost mizerný. Část starých jsem odmazal a situace je stejná.

Murphy

Příspěvek#4 » čtv 27. úno 2025, 12:30

A mas nastavene odmazavani nejstarsich?
Nejsem si jist, jak to zafunguje, kdyz mas preplnene jine slozky. Nebo kdyz jsi to prave odmazal, jestli to nemas porad ve schrance, jen nekde jako v kosi a porad to nezabira misto?
Zkusil bych to zmenit na automaticky odmaz starsich zprav a odhlasit se a opet prihlasit.

CzechJoker

Příspěvek#5 » čtv 27. úno 2025, 14:19

Ideální by bylo, kdyby se tady po letech opět objevil administrátor a buďto provedl upgrade fóra, nebo to předal někomu, kdo na to nebude srát z vysoka.

Murphy

Příspěvek#6 » čtv 27. úno 2025, 14:26

Genialni mi prijde forum nakole.cz, nebo alespon bylo v dobach, kdy jsem se tam vyskytoval.
Diskuse se vetvily, dala se ignorovat vetev, pripadne olajkovat post. A zpravy jako delkove neomezeny chat.

risa2000

Příspěvek#7 » čtv 27. úno 2025, 19:07

DesertEagle: Tohle jsem před nějakou dobou taky řešil. Nejdřív musíš něco umazat, aby tam vzniklo místo, a pak ale musíš ještě najít tlačítko "uvolnit všechny zprávy" a tím si nechat doručit ty zprávy, co visí ve frontě a celý to prošťouchnout.

DesertEagle

Příspěvek#8 » pát 28. úno 2025, 10:44

Kluci děkuji všem. Ted se peru presunem, logiku v tom moc nenacházím. Umazal jsem samozřejmě staré zprávy a stalo se nic. McFly mi sice odepsal, ale do schránky, kterou nemůžu číst, což je něco jako vtipy s Hurvínkem. Neznám jiné forum, kde je limit 200 zpáv. Místo toho se tady permanet rozdávají vyhružky za OT a BANy ... Nové už mi snad chodi, ale staré vypadají navždy zapikané.

Zpět na