Jaký revolver 357mag?

Krátké vícehlavňové zbraně

Střelec

Příspěvek#16 » ned 29. čer 2025, 20:49

Před pár lety je myšleno v 2022.

MM

Příspěvek#17 » ned 29. čer 2025, 21:22

Asi by som to zhrnul ze radsej by som (nez vypalit tie neskutocne prachy za novy kus a zistit ze ma na nom nieco stve) si najprv osahal par veci, pokecal s ludmi v okoli co strielaju revolvery, a pripadne si zobral na uvod nieco starsie. Rugrie GPcka nie su zle, nie je to stary SW, ale je to tank, ja som svoje presunul do funkcie zbrani na poziciavanie ked beriem ludi na strelnicu. Menej zname a podcenovane ale velmi slusne su aj tie starsie typy od Rugra (Service / Police Six). Robili sa aj v 6" prevedeni s nastavitelnymi mieridlami. Pomer cena / vykon velmi slusny. A este pokial je to vec na tercovu strelbu, zvazil by som este SA Ruger Blackhawk. Jednoduchsia konstrukcia oproti DA zbraniam, mne osobne sa velmi paci - ciham na pekny kus za rozumnu cenu.

A pokial OP nevadi tazsia zbran - menej znamy ale super je Nkovy SW 28. Budgetova verzia 27cky. Setrilo sa na povrchovej uprave, nie az tak na spracovani - tie tri kusy co mam su top. Preferujem to oproti 586ke. Podla stavu byvaju vonku od 350 EUR nahor, su tam aj modely s tercovymi mieridlami a sirsou spustou a kohutom.

Zpět na