Lucansky Arms Stinger

Samonabíjecí pušky

Erix

Příspěvek#91 » stř 21. kvě 2025, 16:34

Trochu by mě zajímalo, kde se takto dají sehnat tak štědří sponzoři, neboť nepředpokládám, že všechno platí z vlastního, myslím Honzu Sízípí. :? Jenom těch nábojů, to musí být darda. Každopádně si prý zakládá na nestrannosti, takže i když jej třeba sponzoruje Arma Zeka, tak být to šrot, tak to klidně řekne.
Půjdete tedy někdo do Stingera, nebo vyměníte alespoň Evo, pokud máte?

Motostrelec

Příspěvek#92 » čtv 22. kvě 2025, 06:27

Upřímně ? Evo jsem měl a byl jsem s nim spokojený, žádný problém a střílelo se mi s nim taky dobře. Ale teď kdybych měl jít od 9mm Luger karabiny, tak i kdyby bylo Evo v akci, tak za ty prachy jdu do Stingera a právě díky možnosti s nim trenovat od AR až po AK a poměru cena/výkon. Ale něco mi říká, ještě počkej na Evo4 :-)

No ohledně nestranosti Hozíka, několik jeho recenzí a srovnání jsem teda přetrpěl, ale o "nestranosti" bych fakt nepochyboval...Když pominu to, že nemá rozhodně znalosti aby určité věci vůbec posuzoval a když tak alespoň ne veřejně, tak bych ho spíš než youtuber, řikál follower. Ale za zle mu to nemám, koho chleba jíš toho píseň zpívej. Jen kdyby si alespoň zjistil české názvosloví ze zbraňařského oboru. Anglicky umím, ale mě to ták strašně tahá za uši. Sakra dělá to video v češtině, tak proč do toho plete anglická slovíčka. Působí to, že ani neví jak by to v češtině vůbec řekl.

Murphy

Příspěvek#93 » čtv 22. kvě 2025, 06:34

Kdyz to zminujes - nedavno jsem marne zjistoval, jak cesky spravne nazvat sear.
Nevite nekdo o pouzitelnem slovnicku?

Motostrelec

Příspěvek#94 » čtv 22. kvě 2025, 07:15

Jestli myslíš na AR15 tak je to spoušťová páka.

Radola Gajda

Příspěvek#95 » čtv 22. kvě 2025, 13:28

Záchyt kladiva

Murphy

Příspěvek#96 » čtv 22. kvě 2025, 14:07

V danou chvili se jednalo o striker, u pistoli obecne jsem to v zadnem nakresu nenasel nazvane cesky.
Kazdopadne dekuji.

Erix

Příspěvek#97 » čtv 22. kvě 2025, 16:12

Tak LučanskýArms zareagoval na komenty pod videem od Honzíka a doplnil nějaká data o zpětném rázu - měřeno. Tak Stinger je na tom podobně jako Stribog s brzděním a je o cca 50℅ lepší, než CZ Evo.

PeSY

Příspěvek#98 » čtv 29. kvě 2025, 02:08

Me tety prijde krapet zvlastni ze resi problemy s pazbou v dobe kdy to meli zacit prodavat… clovek by rekl ze na to pri testech musi prijit…

Aja

Příspěvek#99 » čtv 29. kvě 2025, 06:21

Radola Gajda píše:Záchyt kladiva

Záchyt zní logicky, neboť v angličtině se pro to používá i alternativní označení "safety", neboť by měl bránit nechtěnému úderu a v případě autoseeru brání předčasnému úderu.

Zpět na