Lucansky Arms Stinger

Samonabíjecí pušky

Jarda.Jezek

Příspěvek#121 » pát 8. srp 2025, 12:42

Jak se nastavuje trh?

Buď ho nastavujeme, tedy věříme v jeho řízení, nebo věříme, že cenu nakonec určí dohoda koupěschopné poptávky s nabídkou.

Cena totiž není to, co si někdo napíše na cenovku. Cena je to, co prodávající opravdu dostane, když si zboží od něj někdo opravdu koupí a zaplatí.

Erix

Příspěvek#122 » pát 8. srp 2025, 13:48

Jak se nastavuje, no pravidlo nabídka určuje poptávku se sice učebnicová, ale už taky ne jediná. Je třeba ctít i místní zvyklost a kupní sílu. Někde v Bangladéši asi Aliena za 100t neprodáš, ale levná skládačka z dílů od krajanů v okolí šanci má, ale určitě to neprodáš za místních, tj. našich 26t, ale spíše za 12-15t (platí pro Stingera).

Radola Gajda

Příspěvek#123 » pát 8. srp 2025, 15:32

Každopádně se asi všichni shodneme, že těch 24K za Stingera je v pohodě cena, zvlášť když nejvíc si na tom stejně namastí kapsu stát přes DPHčku a daně ze zisku obchodu, distributora a výrobce, odvody za zaměstnance atd.. Buďme rádi, že výrobce je domácí a že si to pan Lučanský zařídil tady a ne třeba v Bánské Bystrici

MaraKM

Příspěvek#124 » ned 10. srp 2025, 17:14

S tou cenou to dopadne jako vždycky... výrobce zjistí, že to má teď pod cenou a bude muset zvýšit chtě nechtě (nebo "jen" razantně omezí dodávky sem oproti trhům s vyšší marží) a mnozí z těch co na to teď plivou budou velmi rádi za měsíc dva inzerovat "svá" žihadla jako výhodnou koupi za 28k ;-)
Takže kdo chce a objednal bude rád, ostatní to buď skousnou a pořídí také nebo půjdou o dům dál...

KapitánPacička

Příspěvek#125 » ned 10. srp 2025, 17:25

Ja teda nevim, ale hledet pouze na to, ze to je jakoze "vyrobene" v CR je myslim mene podstatne. Kazdeho vice zajima kvalita zpracovani, materialy a taky spolehlivst a presnost zbrane. Me to prijde jako dalsi kockopes. Az to zacnou lidi pouzivat a nastrileji alespon 10k a vice, tak se da potom porovnavat kvalita s konkurenci a da se opravdu zhodnotit, jestli je to dobra zbran, nebo neni. Ted je to vice mene loterie. I to uzamceni zaveru, je takove spise placebo efekt na zakaznika. Nikdy to nebude na urovni MP5 nebo Striboga s polouzamcenim valeckem. A velice bych mel obavu, z doplnku. Jestli do toho nebude muset novy majitel hned nahazat dalsi prachy, aby se s tim dalo rozumne strilet. Napriklad, spoust, pazbeni atp.

Béďa

Příspěvek#126 » pon 11. srp 2025, 08:33

Jedna otázka k zamyšlení....ke to zbraň za 24t....tak bych k tomu přistupoval...se všemi klady a zápory. Ke blbost od toho chtít to samé co od SP5, BT atd....prostě dostanu za co zaplatím....a dle.me asi i něco navíc díky systému závěru a ergonomii, ale nemohu od toho chtít to samé co od BT např. protože cena....

Erix

Příspěvek#127 » pon 11. srp 2025, 18:01

Pravda, ale je tu i druhá strana mince, "kdo se spokojí s málem málo dostane", dneska někdy i za docela ranec (viz případ CZ Evo před slevou). Jinak jak padlo, cena bude patrně akční a dlouhodobě "neudržitelná", viz i některý z komentů pod videem se, Stinger9 na YT.

MaraKM

Příspěvek#128 » stř 13. srp 2025, 12:58

Protože jsem měl včera trošku "mrzení" a pravděpodobně tu všichni nemají GunsBook, tak si dovolím přidat své obrázky jak jsem si večer začal skládat to "své" žihadlo :D

fin malej.jpg

IMG_6137_mal.jpg

:arrow: Popruh budu řešit, až jej budu držet fyzicky i z hlediska zákona... a to by asi mohlo stačit :roll: (zatím :twisted: )
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

BananaJoe

Příspěvek#129 » stř 13. srp 2025, 13:52

:lol:
MaraKM píše:Protože jsem měl včera trošku "mrzení" a pravděpodobně tu všichni nemají GunsBook, tak si dovolím přidat své obrázky jak jsem si večer začal skládat to "své" žihadlo :D

fin malej.jpg

IMG_6137_mal.jpg

:arrow: Popruh budu řešit, až jej budu držet fyzicky i z hlediska zákona... a to by asi mohlo stačit :roll: (zatím :twisted: )

Jakoli

Příspěvek#130 » ned 17. srp 2025, 08:24

Tak jsem se dozvěděl , že co nevidět dojde ke zdražení o cca 5 000 ,- .Na již utvořené objednávky by to nemělo mít vliv.

Pantokrator

Příspěvek#131 » pon 18. srp 2025, 22:50

A je to tady, zdražili přesně o 3 410,- Ještě že jsem neváhal a stihl objednat za starou cenu.

DesertEagle

Příspěvek#132 » úte 19. srp 2025, 08:32

Sny o vítězství v tenderu pro resort Rakušna ase rozplynuly, tak to musím privátům zdražit :-)

Klicky

Příspěvek#133 » úte 19. srp 2025, 09:50

Co bral Ropušan, ty MP7?

DesertEagle

Příspěvek#134 » úte 19. srp 2025, 12:36

.. jj. Když pomineme cenu, tak mám pocit, že rozumná volba. I Dalík nějak zaspal a dokonce i ColtGroup ostrouhal. Upřímně bych tuhle hračku moc rád někdy slovil.

LordSalix

Příspěvek#135 » úte 19. srp 2025, 12:39

Budou v tom ale fakt mít něco průbojného, aby to k něčemu bylo (když teda mají takový problém se zločinci v měkké balistice)? Protože běžné FMJ střelivo měkkou vestu stejně nedá a pak je účinnější a mnohem levnější 9mm.

Zpět na