Lucansky Arms Stinger

Samonabíjecí pušky

Haluziak

Příspěvek#136 » úte 19. srp 2025, 13:02

DesertEagle, to mě by stačilo si s ní stejně jako s P90 pohrát na střelnici, na to abych to měl doma to má vysoké finanční nároky na krmení. Ale když říkám pohrát tak myslím s tím správným střelivem a nějakými surplusovými balistikami a vyřazenými gongy.

DesertEagle

Příspěvek#137 » úte 19. srp 2025, 13:20

.. jj tohle není na sypaní. Tohle je prostě mazlík. Jen bohužel s dodatkem, že to nelze koupit. Střelivo už dostupné je, to jsem docela překvapený. Když budete někdo mít typ kde to slovit (nákup na licenci) tak mi pls písněte. Jinak se omlovám za OT tady.

Klicky

Příspěvek#138 » úte 19. srp 2025, 22:59

A kusovku ti na licenci prostě HK nebo nějaký místní distributor neprodá?

Béďa

Příspěvek#139 » stř 20. srp 2025, 06:58

V US bude údajně civilní verze MP7 v semi, ale zda to HK opravdu splní....cena v ČR bude asi dost exkluzivní...

Jinak je hezké řešit ráži a doporučovat PČR co dělá blbě....

Franko_CZ

Příspěvek#140 » čtv 21. srp 2025, 19:01

Celkem jsem o Stingeru uvažoval, jen jsem čekal na víc zkušeností více uživatelů z provozu. Ta nová cena to ale pro mě zabíjí a nutí mě zamyslet se nad pakistáncem.

romv

Příspěvek#141 » ned 24. srp 2025, 17:10

Dobrý den,
rád bych se zeptal majitelů jakou má spoušť. Jestli je snesitelná nebo je třeba ji upravit a v případě, že ano, zda je to možné či nikoliv. Co jsem zatím viděl videa, tak se ke spoušti nikdo nevyjadřuje. Díky.

Jakoli

Příspěvek#142 » ned 24. srp 2025, 20:36

Franko_CZ píše:Celkem jsem o Stingeru uvažoval, jen jsem čekal na víc zkušeností více uživatelů z provozu. Ta nová cena to ale pro mě zabíjí a nutí mě zamyslet se nad pakistáncem.

To je ovšem tvůj problém, že jsi čekal . Všeobecně se vědělo , že je ta cena zaváděcí a že půjde nahoru.

DesertEagle

Příspěvek#143 » pon 25. srp 2025, 08:30

Když vezmu cenu nákupu jídla na týden v marketu, potom uplně nechápu proč je pro naprostou většinu zájemců cena na prvním míste. Jeden člověk z 20 se logicky zeptá na spoušták, zbytek neustále polemizuje o penězích ...

Franko_CZ

Příspěvek#144 » pon 25. srp 2025, 09:05

Já čekání za problém nepovažuji. Nechci dělat prvního hejla - betatestera.
Stále chybí dlouhodobé zkušenosti z provozu. Až z toho pár lidí vypráská 10k ran a napíší reálná pro a proti, tak se můžeme bavit dál, jestli má nákup smysl.
Zda se všeobecně vědělo, že je ta cena zaváděcí a že půjde nahoru, tak pak přeji hodně štěstí tvůrcům a prodejcům. Podle mého názoru je dnes v této kategorii konkurence veliká, cena může jít časem zase dolů či se výhledově produkt může kvůli ceně ukázat jako slepá vývojová ulička (ono prodat toho tolik, aby se zaplatil vývoj, nebude žádná prča).

Majkl

Příspěvek#145 » pon 25. srp 2025, 09:32

Spoušťák - v sobotu jsem si s ním párkrát na prázdno cvaknul. Je hodně služební a info je, že výrobce to tak chce kvůli garantované spolehlivosti na x tisíc výstřelů. To se ale dá poladit. Jsou tam ARkový pružiny, takže se dají vyměnit za měkčí a zbytek přeleštit. Chování při výstřelu je podle majitele skvělé.
Mě teda hooodně láká. :think: :think:

Haluziak

Příspěvek#146 » pon 25. srp 2025, 11:06

Jakoli píše:To je ovšem tvůj problém, že jsi čekal . Všeobecně se vědělo , že je ta cena zaváděcí a že půjde nahoru.
Tak já to tedy nevěděl a kdybych to věděl tak by mě to "sralo" už tehdy.

DesertEagle píše:Když vezmu cenu nákupu jídla na týden v marketu, potom uplně nechápu proč je pro naprostou většinu zájemců cena na prvním místě. Jeden člověk z 20 se logicky zeptá na spoušták, zbytek neustále polemizuje o penězích ...
Protože cena je vždy až na prvním místě - 1. buď si to můžeš dovolit nebo ne, 2. kolik muziky to za tu cenu udělá?

Franko_CZ píše:Já čekání za problém nepovažuji. Nechci dělat prvního hejla - betatestera.
Přesně tak, celkově jsem proti přenášení betatestingu na zákazníka jak u her tak u zbraní a vlastně čehokoliv

Za novou cenovku to třeba pro mě postrádá smysl, ještěže mám AR9 tehdy tuším za 22.

Erix

Příspěvek#147 » pon 25. srp 2025, 18:41

Tak nějaké avízo o změně ceny, dával sám výrobce skrze momenty u videí na YouTube. ;) Patrně opravdu plánoval odbyt i do místní státní sféry, ale neprorazil. Každopádně v zahraničí se prý vyrábí pro ozbrojené složky, takže ve světě to uspělo a proto taky ta služební spoušť.

Jarda.Jezek

Příspěvek#148 » úte 26. srp 2025, 07:36

Ta spoušť je služební brutálně. Jsem zvědav, kam půjde dostat pružinami, ale v továrním nastavení mě odradila od toho si vůbec ze stingera chtít vystřelit. Charakter chodu spouště by asi použitelný byl, ale ne s takovým odporem.

DesertEagle

Příspěvek#149 » úte 26. srp 2025, 09:20

.. kde to mají ke střílení ? At už to mužu dohejtit definitivně ?

romv

Příspěvek#150 » úte 26. srp 2025, 12:53

DesertEagle píše:.. kde to mají ke střílení ? At už to mužu dohejtit definitivně ?

To nedělej....víš, že si ji chci koupit :lol: .

Zpět na