Lucansky Arms Stinger
Samonabíjecí pušky
- Haluziak
- DesertEagle
- DesertEagle
- romv
- Jakoli
Příspěvek#142 » ned 24. srp 2025, 20:36
Franko_CZ píše:Celkem jsem o Stingeru uvažoval, jen jsem čekal na víc zkušeností více uživatelů z provozu. Ta nová cena to ale pro mě zabíjí a nutí mě zamyslet se nad pakistáncem.
To je ovšem tvůj problém, že jsi čekal . Všeobecně se vědělo , že je ta cena zaváděcí a že půjde nahoru.
- Franko_CZ
Příspěvek#144 » pon 25. srp 2025, 09:05
Já čekání za problém nepovažuji. Nechci dělat prvního hejla - betatestera.
Stále chybí dlouhodobé zkušenosti z provozu. Až z toho pár lidí vypráská 10k ran a napíší reálná pro a proti, tak se můžeme bavit dál, jestli má nákup smysl.
Zda se všeobecně vědělo, že je ta cena zaváděcí a že půjde nahoru, tak pak přeji hodně štěstí tvůrcům a prodejcům. Podle mého názoru je dnes v této kategorii konkurence veliká, cena může jít časem zase dolů či se výhledově produkt může kvůli ceně ukázat jako slepá vývojová ulička (ono prodat toho tolik, aby se zaplatil vývoj, nebude žádná prča).
Stále chybí dlouhodobé zkušenosti z provozu. Až z toho pár lidí vypráská 10k ran a napíší reálná pro a proti, tak se můžeme bavit dál, jestli má nákup smysl.
Zda se všeobecně vědělo, že je ta cena zaváděcí a že půjde nahoru, tak pak přeji hodně štěstí tvůrcům a prodejcům. Podle mého názoru je dnes v této kategorii konkurence veliká, cena může jít časem zase dolů či se výhledově produkt může kvůli ceně ukázat jako slepá vývojová ulička (ono prodat toho tolik, aby se zaplatil vývoj, nebude žádná prča).
- Majkl
Příspěvek#145 » pon 25. srp 2025, 09:32
Spoušťák - v sobotu jsem si s ním párkrát na prázdno cvaknul. Je hodně služební a info je, že výrobce to tak chce kvůli garantované spolehlivosti na x tisíc výstřelů. To se ale dá poladit. Jsou tam ARkový pružiny, takže se dají vyměnit za měkčí a zbytek přeleštit. Chování při výstřelu je podle majitele skvělé.
Mě teda hooodně láká.

Mě teda hooodně láká.

- Haluziak
Příspěvek#146 » pon 25. srp 2025, 11:06
Tak já to tedy nevěděl a kdybych to věděl tak by mě to "sralo" už tehdy.Jakoli píše:To je ovšem tvůj problém, že jsi čekal . Všeobecně se vědělo , že je ta cena zaváděcí a že půjde nahoru.
Protože cena je vždy až na prvním místě - 1. buď si to můžeš dovolit nebo ne, 2. kolik muziky to za tu cenu udělá?DesertEagle píše:Když vezmu cenu nákupu jídla na týden v marketu, potom uplně nechápu proč je pro naprostou většinu zájemců cena na prvním místě. Jeden člověk z 20 se logicky zeptá na spoušták, zbytek neustále polemizuje o penězích ...
Přesně tak, celkově jsem proti přenášení betatestingu na zákazníka jak u her tak u zbraní a vlastně čehokolivFranko_CZ píše:Já čekání za problém nepovažuji. Nechci dělat prvního hejla - betatestera.
Za novou cenovku to třeba pro mě postrádá smysl, ještěže mám AR9 tehdy tuším za 22.
- Erix
Příspěvek#147 » pon 25. srp 2025, 18:41
Tak nějaké avízo o změně ceny, dával sám výrobce skrze momenty u videí na YouTube.
Patrně opravdu plánoval odbyt i do místní státní sféry, ale neprorazil. Každopádně v zahraničí se prý vyrábí pro ozbrojené složky, takže ve světě to uspělo a proto taky ta služební spoušť.

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí