AR 15 LUX Def Tec LDT 15 ..VS.. Anderson Frontline

Samonabíjecí pušky

Béďa

Příspěvek#16 » úte 17. zář 2024, 14:18

Ohledně mirenky z Arka se obávám, že cena tady hraje roli, u opačného cenového segmentu tj. VAR, JP, Mel jsem byla.presnost submoa, ale zároveň se slušnou optikou...
Pokud to je jen pro radost a máš k dispozici 300m je Arko lepší volba než 9L, ale netuším jakou má Anderson přesnost. Přeci jen je to základ, ale měl.jsem v ruce základní Ruger a ten byl překvapivě přesný.

Jenom počítej, že optika aby delala trochu radost něco stojí. On i ten Vector v top modelech ke dnes za cenu toho Andersona. Měl jsem v ruce Continental 1-10 FFP a za tu cenu překvapivě dobre sklo.

CzechJoker

Příspěvek#17 » úte 17. zář 2024, 16:40

Na 300 m bych se vykakal na AR-15 a poohlédl bych se po dospělé ráži s klikou. Nemyslím to zle. Na drily a kropení mi ekonomicky dává větší smysl 9L, na střelbu na větší vzdálenost třeba .308 Win.

kosmenpupen

Příspěvek#18 » pát 20. zář 2024, 08:43

Sečteno podtrženo: Náklady na 9L+cena střelnice jsou poloviční.
Bude to tedy Evo3 carabine + nějaký ten tuning. .... nebo Evo3+ kdyby bylo někde k sehnání (zdá se vyladěnější).
Na cz webu i na CZUB stránkách je to ale jak sprostý slovo, nikde jsem nic nenašel. Nevíte někdo něco?

Béďa

Příspěvek#19 » pát 20. zář 2024, 10:24

Jen pro kontrolu, nechceš to na mířenku?

kosmenpupen

Příspěvek#20 » pát 20. zář 2024, 10:59

Jasně, že na 300m ne, tak do 100m bych to viděl. Plus nějaký to vyblbnutí na pistolové části střelnice.
//Uznávám, že jsem se odchýlil od původního plánu. ( 1000nábojů 223 + střelnice, má pro mě hodnotu letní dovolené ) //
(co se týče mířidel, tak na cokoli co koupím , plánuji namontovat COMBO KIT HS510C+HM3X )

Zpět na