MP5 original i klony

Samonabíjecí pušky
Walt

Příspěvek#31 » sob 30. lis 2024, 23:10

gunman: Semi verze ma lower SEF, na triranne davky musis vymenit za AMBI lower. Mivali je na ZIB pro HK G33.

gunman

Příspěvek#32 » ned 1. pro 2024, 14:02

Walt

Příspěvek#33 » ned 1. pro 2024, 19:57

Napsal jsem to blbe, samozrejme myslim full verzi.

DesertEagle

Příspěvek#34 » sob 14. pro 2024, 16:06

Kvéry i tlumítka doma. Rozvíjet polemiku HK vs POV nebudu, protože v ceně HK koupím přesně 3 POVky a tunit lze docela do bezvědomí. V ZS na ně stojí docela fronty, mizí rychle fully i semička a ještě rychleji zmizely všechny dostupné díky jako pažby, lišty, atd. z trhu. Rychle jsem nasal posledni dostupnou Magpulku MAG 2150-BLKa radostí zahodil pádlo, bohužel čep nesedí ideálně. Pažbička je viz foto z boku tenčí a průměr díry je v přůměru výrazně větší. Ano, řeší to vyrobení konické podložky, ale u kusu plastu za 6K z toho nejsem nadšený. Chápal kdyby podložka byla součástí balení. Zakoupeno u skvělého prodejce, vracení není problém, ale nahrazovat HK pažba origo za 17.5 tis asi upně nechci. Vaše rady a zkušenosti gentlemani pls ?
Montáž BT nemáte někdo volnou ? Samozřejmě už jsou také nedostupné.

Obrázek

Béďa

Příspěvek#35 » ned 15. pro 2024, 09:05

Mám sklopnou SB, není to klasika, za to ergonomie totožná s pevnou. Nevím ale její aktuální cenu.
Vedle montáže BT, mám, bych dnes zvážil nákup celého railobe systému od UTG. Je to prý dělané v US, předpažbí je v celku s railem, vypadá to dost zajímavě.

Gimpel

Příspěvek#36 » ned 15. pro 2024, 14:43

Mne zas tankují velmi, ty výsuvné, teleskopické opěrky.
Moc se mi líbí :) :) .
Zkušenost však nemám.

Béďa : aktuálně máš HK SP5 a nebo HK SP5k?

Béďa

Příspěvek#37 » pon 16. pro 2024, 17:53

HK SP5, když jsem kupoval SP5k PDW ještě nebylo na trhu. Dnes bych šel do PDW.

mikk

Příspěvek#38 » pon 16. pro 2024, 21:55

Byl jsem taky nalomený, že si jednu tu legendu a uloženku od ZS nebo partnera objednám za tu cool-evo cenu 25kczk, nakupko vyřízený ale koukám, že novinky pro leden vzhledem k zájmu zdražily. Český obchodní praktiky jsou fakt k pláči a k máslu se přidávají i pofky v nové lednove akci za 28kczk...

Btw. Vy štastlivci co jste to stihli ještě letos. Jak je tato várka "92 pls vyrobená? Můžete popsat zda zub času v Pákistánu neni znat? Je výrobně/kvalitativně alespoň jako současný pof?

Aktuálně mi to ZS touto praktikou prodává se to, tak to zdražim dost zjednodušil a zvažuji jestli nepočkám na Stringera.

https://www.zelenysport.cz/pistole/mp5- ... ci-pistole

Walt

Příspěvek#39 » úte 17. pro 2024, 02:28

MP5ky POF jsou u vice prodejcu v CR

DesertEagle

Příspěvek#40 » úte 17. pro 2024, 11:01

To mikk: dle lidí kteří vysypali 45 za současnou POV produkci je tohle udajně výrazně lepší. Ano povrchovka není TOPvka, ale ta nestřílí, navíc za pár kaček lze spáchat Cerakote. Stavu po uložení se bát nemusíš, spí to v brutální vrstvě vazelíny, snad mi to až připomíná PPŠky zásobníky stavu mumie :-)
P.S srovnávat tohle a EVO to už je možná i na lynčování .. hi,hi :-)

mission

Příspěvek#41 » úte 17. pro 2024, 11:38

bylo by fajn, kdyby sem někdo hodil fotky rozhozené mp5ky POF z toho r.1992, ať máme představu o "kvalitě" provedení. Nikdy jsem o 9x19 pdwčku neuvažoval, ale červík už začal hlodat...

Střelec

Příspěvek#42 » úte 17. pro 2024, 15:11

Díval jsem se na to u zdejšího prodejce a zpravování nebylo tragické, řekl bych průměr.

mission

Příspěvek#43 » úte 17. pro 2024, 16:43

njn, ale fotky jsou fotky. Co je pro někoho průměr, může pro jiného znamenat hodinářskou práci nebo totální šunt. Vím, že nejlepší by bylo zajet to omrknout do ZS, ale nemám to zrovna kousek.

Střelec

Příspěvek#44 » úte 17. pro 2024, 16:52

Samozřejmě, že fotky jsou fotky. Nicméně řekněme, že vzhledem ke své profesi jsem v tomto ohledu trošku náročnější.

Erix

Příspěvek#45 » úte 17. pro 2024, 20:19

Našel jsem nabídku za 24t Kč + pytel včelek, viz Zlatá puška. Jak to dopadlo s tou montáží? Musí to být nutně BTčko, třeba Fab jsou k dispozici, UTG neznám.
No pokud cena ještě stoupne, tak asi fakt Stinger9. ;)
Co se týče fotek, nemá třeba ZŠ něco nafoceno?Zkusil bych písnout. ;)

Zpět na