AR15-stavba, skládačka, jak na to, problémy, legislativa atd

Samonabíjecí pušky
tom

Příspěvek#31 » pát 6. zář 2024, 18:28

Tak na toto jsem se u Brownellsu nedávno ptal jestli dodají hlaveň se skušebnou. Místo odpovědi mě rovnou napsali abych to vzal přes puškaře. Na to jsem jim znovu napsal jestli mi odpovědí zda dodávají hlaveň se zkušebnou, že na výměnu hlavně u AR puškaře nepotřebuju. Další odpověď už nepřišla. Tak asi tak.
Jiní prodejci zkušebnu zařídí.

xHonza

Příspěvek#32 » ned 8. zář 2024, 19:30

Za me nakup dilu a skladacka na ceskem Brownells byla naprosto komicka karikatura jak by to melo fungovat, objednal jsem tam nekdy kolem roku 2020 hromadu dilu, zaplatil radsi uz ani nevim kolik za hezkou sestavu s laudem od criterionu no a po roce cekani to cele zrusil, protoze ac to nabizeli, nebyli schopni to dovezt. Nakonec jsem ze zoufalstvi koupil 14,5 palcovou hlaven od Faxonu kterou sem dovezl nejspis CB servis a vysomroval u perunu aby mi z toho a hromadky ostatnich dilu co jsem si nasyslil postavili flintu (v dobe kdy tuhle delku jeste nedelali). Nakonec vsechno dobre dopadlo a je to flinta s jednim technicakem ktera krasne srtili a hlavne mi parkuje v loznici 8-) Takze skladacka jedine pokud ma clovek nekoho s licenci kdo to prekreje v CRZ to vsechno pospojuje...

Mac.42

Příspěvek#33 » čtv 12. pro 2024, 15:47

tak reference na Brownells.cz:
Nekomunikují, ale riskl jsem to a po 2 měsících telefon, že hlaveň už má i zkušebnu, zda to chci poslat, nebo si přijedu... takže fungují a mají-li něco, co je přes nesmyslné ceny pro vás zajímavé, nebojte se toho.

Zpět na